10

Гледна Точка

преди 6 години

Човекът като всеки друг(овълчени люде) яко е дърпал чергата към себе си, ама трябва да признаем, че основна възпираща роля тук трябва да играе държавата а не "морала" или далаверите на чужд гражданин - Тук е момента да споменем фразата: Силните командири крадат от чужди народи а слабите от своя собствен.

9

Анонимен

преди 6 години

Ама не бе тои помага това са лекарства вие пък ще го изкарате престъпник

8

Анонимен

преди 6 години

МВР и медийте пак почнаха война срещу лекарите

7

ЕКСТРАДАЦИЯ В СИРИЯ

преди 6 години

ЕКСТРАДАЦИЯ НА ТОЗИ МАФИОТ И ТЕРОРИСТ !!! КОНТРАБАНДА С ЛЕКАРСТВА ЗА ТЕРОРИСТИТЕ В СИРИЯ !!! ДА СИ ХОДИ В СИРИЯ !!! ЛИШАВАНЕ ОТ ГРАЖДАНСТВО НЕЗАБАВНО !!!

6

МИГРАНТИТЕ ВЪН

преди 6 години

ДА МУ ОТНЕМАТ ГРАЖДАНСТВОТО НА СИРИЕЦА !!! ТЕРОРИСТ И МАФИОТ !!! НЕЗАБАВНА ЕКСТРАДАЦИЯ !!! ЗА КЪДЕ Е ИЗНАСЯЛ ЛЕКАРСТВАТА !!??? ЗА ТЕРОРИСТИТЕ В СИРИЯ ЛИ !!??

5

Анонимен

преди 6 години

Паралелният износ е за около 300 милиона на година. Тоя дето са го нарочили е изнесъл за 20 милиона. Нещо ми се губят 280 милиона за които никой от прокуратурата не говори.

4

Анонимен

преди 6 години

И сега като се почнат едни дела, едни експертизи, едни инстанции ... за поредното висящо дело. Тоя филм сме го гледали.

3

НЕЗАБАВНО

преди 6 години

ЛИШАВАНЕ от българско гражданство- да се връща в родината на баща си, тъкмо в Сирия за 50+25 години ще бъде Русия на власт.Няма нужда да ТРОВИ ЕС!

2

toi

преди 6 години

Като си спомня как 90% от коментиращите тук де-били плюеха с ненавист лекарите, а сега ясно се вижда че в схемата са замесени фармацевти и СЧЕТОВОДИТЕЛИ!! Лекарствата са изнасяни от АПТЕКИ, според шофьорите!! Долната партийка ГЕРБ и Цецо тъ*пото успяха да насъскат про*стоватия български народ срещу най-образованите си хора!

1

Анонимен

преди 6 години

На въжето!!