64

Това е

преди 6 години

А тръгнали да лаят срещу учените, които работят с космически агенции и продават в чужбина иновативни продукти, вкарват антиевропейски фондации в образованието

63

Анонимен

преди 6 години

Изненадани? То не може за гейрберасткия чиновник - партиен функционер 50-60% лепта и на края - качество. Дори изпълнителя да е съвестен /а той не е, обикновено е в схемата/ няма как с п.@дня да направи боя.

62

Burzum

преди 6 години

Един гербераски ***...живее в съседния вход и ни е "уредил"хахаха за саниране ...ще ни почват напролет....

61

Герберастията убива!

преди 6 години

Засега фирмите ги има в правния мир,но когато фалират какво ще правите?

60

ХХХ

преди 6 години

Смятай за един блок 3 милиона на *** .....не знам за какви милиарди става дума дето отиват в джобовете на богопомазаните (народноизбранници) ......после пари нямало за армия за пенсии за майчински и т.н.......Каква е тази *** не знам, но знам кой е виновен ...тия които гласуват за богопомазаните .....не самите богопомазани, а тия които ги правят такива !

59

Б.Б.

преди 6 години

Какво пак мрънкате и недоволствате ? Нали е санирано какво повече искате ? Направете си го сами като много разбирате :) За толкова пари толкова !

58

Анонимен

преди 6 години

С такива политици - толкова. Ама народът избира политиците. Кой гласувал за нашите, да не му замине службицата, кой отишъл за гъби, понеже е над нещата. Толкова.

57

...

преди 6 години

Та колко милиарда дадохме ние като данъкоплатци за точно таз програма! Е надявам се и пеевски и доганя и боце да са си запълнили някоя и друга дупка по зъбите с тия ОТКРАДНАТИ 1-2 милиарда лева за сранирането дето те го направиха! Не знам точно как е възникнала френската революция, но си мисля, че е било точно с някакво такова натрупване на МИЗЕРИЯ! Знам, че ние българите сме такова племе, че бая мизерия ще се наложи да ни се натрупа, но се надявам някой ден ....

56

Анонимен

преди 6 години

За 3 милиона щяха д апостроят съвсем нов блок, със съвременни и качествени материали и пак щяха да останат пари. Това "саниране" по разхищение е адкватно на проектите КТБ и Белене. Все по 3 милиарда държавни пари потънаха в правилните джобове.

55

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете, че "Общата кобила и кучетата не я ядат" Та, така за обществените поръчки...важното е че са "взети едни пари, а тепърви всеки сам за своя имот ще дава още пари...Та "Където е текло, пак ще тече"Много мразя, да казвам"Казах ли ви?"

54

Анонимен

преди 6 години

В строителните фирми повече от работниците са *** братя . С такива хора , няма как да има качество . Такива проблеми ще стават още повече .

53

Анонимен

преди 6 години

До Червен клошар (40)Абе ти днес изпи ли си хапчетата? Такава глупост и тъпoтия рядко се срещат. Сигурно си от верните на вожда. Сигурно и лична гвардия ще му направите и винаги първи на амбразурата

52

Анонимен

преди 6 години

Фирмите може да са върнали половината на герб, но и за 250 лева на квадрат, може да се налепи изолацията и да се оправи покрива. Въпроса е че и фирмите са дреп.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Няма нужда. Тя е държала маркуча и се е правила на пожарникар. В резултат - течове, пробойни и т.н. :)

50

Анонимен

преди 6 години

Верно бе бойчето не е лепил изолацията, той само натисна фирмите той само натисна фирмите и взе половината от парите (е сега за някой и друг милиард няма да го правим на въпрос), а с другата половина се направи санирнето и се разпределиха пари за герберастте по места, та така - не очаквайте качество от схема за източване, платена от целия български народ!

49

Анонимен

преди 6 години

Може да ви бръкна в здравето, но за тая работа трябваше да се наемат турски фирми, с работници турци. Ние сме калпави. Който е строил, знае за какво говоря.

48

П.Петров

преди 6 години

Какви 3 милиона? Те 2 милиона са дали на ГЕРБ, за да спечелят търга и са платили половин милион на подизпълнителите, за да свършат работата. С тези пари подизпълнителите какви материали да купят и какви майстори да наемат ?!И пак да гласувате да ви управлява БКП-ДС мутро-олигархията на ГЕРБ, БСП, ДПС !

47

До 36

преди 6 години

Сметката ти е вярна,но по пазарни цени.Ако го строи държавата или общината /както е ремонта/,може да излезе мнооооого по-скъпо.А ако го строят без кражби ще излезе доста по-евтино от твоята сметка,т.е. излиза по-евтино държавата да построи нови жилища и да ги предостави на хората.

46

Анонимен

преди 6 години

Сладка работа е с това саниране - около 500лв. на квадрат. Такава завишена между 10-15 пъти цена на свободния пазар няма. Евала за програмата - както и всички други де ... Смятай за какви кражби иде реч. За нагласените обществени поръчки мога много да говоря - особено за Варна, нещо страшно е. Всички са замесени, няма на кого да кажеш нещо/Управляваща партия, кмет, фирма изпълнител, подизпълнител - и всеки си иска неговото по линията/

45

Анонимен

преди 6 години

Айде, БСП, БКП и Орешарски са виновни за некачественото саниране, Асфалт паша ще го обяви другият месец.