6

шматка

преди 6 години

А търговията с влияние сред политиците е законна.Нея закон не я лови.Казват и лобизъм.Хехе.Цирк

5

www

преди 6 години

ЗАКОНА ВЛИЗА В СИЛА 2085 ГОДИНА...

4

Анонимен

преди 6 години

Абе не давайте подкуп,целувайте,прегръщайте,кланяйте се, обикаляйте да ви гледа света,както прави наш Боко и ще си усигурите престиж и хем ще си чешите егото.Тогава ще получавате всичко.

3

Анонимен

преди 6 години

Може да им закони, но няма кой да ги упражнява, това е проблема. И друго - закона предвижда ДО 5 години, но долна граница няма. Ако пише - от 2 до 5 години фиктивно всеки ще се замисли.В България никой не спазва законите щото никой не следи за тях, едно дело за шамар се влачи 5 -10 години. Прах в очите на хората.

2

А в изкуството?

преди 6 години

През последните 70 г., колко от властимащите, настанени така, че да влияят върху човешки съдби на творци и върху развитието на изкуството и културата в България,вилняха и вършиха злини, като за това им се заплащаше с пари, услуги, секс или толериране? За да си осигурят тези благинки, подобни хора лансираха едни, препъваха други и даваха възможност да се пилеят народни пари за смехотворни произведения, но пречеха на създаването и популяризирането на стойностни творби!Ще бъдат ли санкционирани?

1

ЗащоСамоВтърговията?

преди 6 години

А търговията с влияние при осъществяването на научна дейност?Да ли някой е водил ако не точна, то приблизителна сметка, през последните 70-72 години, колко от лицата, настанени в научни институти и висши училища са нарушавали или не са изпълнявали служебните си задължения, за които им се плаща? Или са превишавали правата си, като от това са произтекли значителни вреди за учащите, за стремящите се да правят наука и кариерно развитие, а също и за развитието на науката и образованието като цяло?