10

Orwel

преди 6 години

***, начело с тоя репей. Долу *** FB

9

Циник

преди 6 години

Никога Фейсбук! Ако искам да споделя нещо с роднини , или приятели - има десетки други начини! Душевен и физически есхибиционизъм не са моето кафе! Живея добре и без тази еврейска измишльотина!Накъде е тръгнал.света, щом тази Хидра - произвеждаща самоубийци, и ***....е милиарден концерн.Тълпата е проста!

8

хаха

преди 6 години

В БГ ако не бяха толкова нагло отблъскващо подкупни всички дебелаци вземащи решения щеше да е данъчен рай и да има ххиляди фирми и работни места.

7

Анонимен

преди 6 години

Капитализмът като идеология е трупане да приход, с цел да се вложи обратно в разширяване на пройзводството и да се получи още повече, ПРОБЛЕМЪТ е че в момента се трупат едни количества пари (в безмитните зони) и си стоят там, вместо да се връщат в обръщение и незнам защо отказват да плащат данъци, след като така или иначе не се радват на парите.

6

ДО 6

преди 6 години

Късно е.Вече си в архивите на ЦРУ.Най вероятно те следят и ако не внимаваш може да изчезнеш безследно.

5

Анонимен

преди 6 години

Известно време ползвах фейсбук, но се уверих,че е тотална простотия. Тази мрежа е създадена от ЦРУ, за което има доста данни.Че каква по-добра възможност от фейсбук да си съставиш картотека на целия свят- ти нищо не правиш, а ползващите я сами си слагат адресите, снимки, разказват къде и как ходят, какво правят, кои са им приятелите и т.н. Да не ползваш фейсбук днес е синоним на геройство,лична свобода и прогресивност.

4

до 4

преди 6 години

Няма роби,живеем в свободен свят и всеки сам избира къде да работи.Европейските гиганти,а те са много също не обичат да плащат данъци.Обикновенните хора и те не обичат да плащат данъци.Важното в тази новина е,че някой в Брюксел си е свършил работата и е накарал големите американски гиганти да снасят повече.

3

хаха

преди 6 години

Икеа, МкДоналдс и повечето дето се сещате пък не плащат стотинка данък печалба понеже техния трик пък е, че се плащат лицензни такси в Швейцария където те са необлагаеми. Абе като цяло европа си плаща обратно за плана Маршал с лихвите... и така живота си тече.. малките плащат данъци големите не... Единствено робите дето работят за смешни пари за тия гиганти се облагат с 40-45% данък за да се компенсира.

2

хаха

преди 6 години

аз плащам за рекламки там и фактурите са с 0% ддс. Не нето а просто с 0% ддс. Демек дори в Ирландия не се плаща... Абсолютно същатата история с Гугъл рекламите. В Европа през Амазон и Ибей са допуснати американски търговци които също не плащат ддс и имат 20% предимство пред европейските. Китайците пък получават субсидий за пощенски услуги понеже се водят развиваща се държава (това е начина по който получавате за 1$ стока с вкл. пощенски разходи), а тези субсидий ги плащаме пак ние. Стига!

1

Анонимен

преди 6 години

От тях да мине...