45

Зозо

преди 6 години

До СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА ЕСЩе те чукат в простата руска глава!

44

Анонимен

преди 6 години

до #31: 27 ми щат е още по-жалко и долно,отколкото 16-та република!Даже по времето на СССР,в отделните републики се развиваше с невиждани темпове националната култура,докато сега перверзната империя ЕС,със всички сили се стреми да руши всякакви остатъци от национална култура и да превръща отделните нации,в ислямско-педерастко бунище!

43

ЕС НЯМА БЪДЕЩЕ

преди 6 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЯМА БЪДЕЩЕ !!! ПРОБИТО КОРИТО КОЕТО ПОТЪВА !!! ПЛЪХОВЕТЕ БЯГАТ ОТ ПОТЪВАЩИЯТ КОРОБ ВЕЧЕ !!!

42

СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА ЕС

преди 6 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЯМА БЪДЕЩЕ !!! ЩЕ СТАНЕ АРАБСКИ СЪЮЗ !!! СКОРО ЩЕ ГИ ЧУКАТ АРАБЕЛИТЕ И ПО СРЕД БЯЛ ДЕН !!! ЩЕ ЧУКАТ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЖЕНИ И МЪЖЕТЕ НАРЕД !!!

41

ЕС НЯМА БЪДЕЩЕ

преди 6 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЯМА БЪДЕЩЕ !!! СКОРО ЩЕ ГИ ЧУКАТ АРАБЕЛИТЕ И ПО СРЕД БЯЛ ДЕН !!! И МЪЖЕТ И ЖЕНИТЕ , ХОРАТА ИМАТ ТРАДИЦИИ !!

40

ЕС СЕ РАЗПАДА

преди 6 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЕ РАЗПАДА !!! ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЕ РАЗПАДА !!! ТЪМНИЦА НА НАРОДИТЕ !!!

39

ЕС НЯМА БЪДЕЩЕ

преди 6 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЯМА БЪДЕЩЕ !!! ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЕ РАЗПАДА !!!

38

АМАН от наркомани

преди 6 години

АМАН от наркомани на власт в Европейския съюз АМАН.Европа е разделена на стотици държави заради исключително характерни специфични особености на всяка територия..Неотчитането на специфичните особености води до ликвидация на някой нации вкл БЪлгарската и до пренаселване вкл с недопустими за Европа домашни хора с особени наследствени проблеми.

37

Анонимен

преди 6 години

До Тежък СоколТе пък като се "изправиха" срещу миграционния натиск,амааааааа,пушек се вдига,хаха,даже си ги вкарваха дълго време.То е ясно,че за някои мюсулмани е радост,защото искат да превземат Европа и я ислямизират,подчинят.Но идеята на вкарващите е друга,вероятно да подчинят европейското население,защото само те се опълчиха срещу големите и неправдите.Ние вадиме късмет,че сме бедна страна и не искат да стоят в бг.

36

Тежък Сокол

преди 6 години

Разбира се че има бъдеще СЕЩ в противен случай Европа и европейските държави нямат бъдеще , как иначе ще се изправят срещу такива мастодонти като Китай Индия Бразилия Индонезия , Русия , как ще изправят срещу миграционният натиск от едномилиардна Африка

35

lol

преди 6 години

невъзможно докато не се говори един език. тоест, никога.

34

Анонимен

преди 6 години

ЕС ще бъде федерация на равноправни държави.Няма общо с СССР, който беше видоизменена Руска империя.Изобщо не се напъвайте да сравнявате Просветена Европа с Тюрмата на народите.

33

Анонимен

преди 6 години

Никога няма да стане това те някои държаеи еврото не го искат кво остава щат да станат никога

32

Анонимен

преди 6 години

До До коментиращия 10"А бе Римската империя не се е разпаднала точно "веднага" :)Изкарала е на практика една хиледарка..."Хиляда , хиляда - колко да са хиляда от Октавиан до Ромул. Демек половината на хиляда. А последните сто години градът изглеждаше жалък, беден ... Едва ли би искал да живееш в онези времена.

31

Анонимен

преди 6 години

До USAДали 16 република или 27 щат. каква е разликата?...

30

USA

преди 6 години

Хехе, искат да са като САЩ, но трудно! Все пак успех! Обединена Европа е единственото спасение за България. В противен случай като Украйна или Беларус.. или Босна и Сърбетата.

29

Andreshko

преди 6 години

Най-важния въпрос днес не е дали има бъдеще СЕЩ,а дали ще има бъдеще сега ЕС,защото имат твърде много проблеми за решаване.

28

Andreshko

преди 6 години

До #1 . След като искаш да правиш съединени атлантически щати трябва да включиш и страните от Африка,Централна и Южна Америка или ти искаш само богатите страни,а що се отнася за съединените европейски щати,няма проблем с икономическото развитие. В Америка като образец всички щати не са еднакво богати,но имат няколко общи закона за всички щати.

27

българина

преди 6 години

Исляма ще ни обедини в халифат, на запад и на изток имат опит, а сащ ще внесат ноу хаи чрез фондации

26

Анонимен

преди 6 години

Аман от комунизъм, капитализъм и диктатура !