Да слагат каквото си искат, всеки сам си решава дали да яде *** или да се пази. За измислените дюнери в БГ изобщо да не говорим. Пълна п*мия, от сосовете им докарват вкуса, а някои и това не могат. Качественият дюнер доколкото знам не се приготвя от измислено и безвкусно пилешко "месо".
До Анонимен Пич, след навлизането на християнството в Европа, тук настъпват тъмни векове на невежество и догми, в същото време в арабския свят медицината, математиката, астрономията и тн,. процъфтяват...за разлика от християнството, което подлага науката на гонения, то това не важи за исляма...поне не в онези времена...
"Фосфатите присъстват естествено в храните" - висш пилотаж на ЕС-пропаганда. Едно време кроманьонците без фосфати не са посягали на месото.
Освен дюнерите, тези народи не са допринесли с нищо за човечеството. трябва да се третират като неправомерни ползватели. нищо не става след изучаване на корана. Нощо, освен празни глави. Съжалявам. Факт
Така ,дюнера и фалафела стават официална европейска храна ,искате ли или не .Скоро ще ви научат и да четете корана ,Европа става все по приятно място за живеене ...... Както Емо Макрон каза "Свиквайте" .С толерастията до такива неща се стига ,но ще има и още....
Щом видите червено месо на витрините бягайте надалеч. Необработеното месо с химия на първият час става кафеникаво. Това го казвам за младите ние по възрастните знаеме кое е истинското месо щото сме го яли по бай Тошово време.
Първо забранете кока колата и чипса които са 5 пъти по-вредни от дюнерите, че тогава налитайте на дюнерите. Хайде да ви видим, сорошоидни ***! Аааа...май Кока кола не се наближава, щото знаете че сте обречени срещу тази компания, а? Жалки скaпаняци.
Евродепутетите да си ядат фосфатните меса, заготовки. Ние сме от Балканите и не ручаме таквиз модерни неща. Караме го на боб, катофи, лук, чесън, каквото градината даде и чат пат от някоя ходеща консерва от двора готвим месо.
Това е като всичко останало- не е проблем че ще ги има в замразеното месо, а че ги има във всичко и тогава ни идва в повече-същото е положението с всички добавки, като събереш 3 кафета по 5 гр. захар , още 5 в хляба , 5гр в салама, още толкова в майонезата ,още 15гр в безалкохолното, във вафличката , в доматения сос и в края на деня си хапнал 200-300 гр захар , но като те питат -"Аз захар не ям"...
Да направят така,че месото да се продава сравнително бързо,а да не му слагат отрови,защото не се продава като хляба.
До Анонимен 33Не е нужно да разбират на фона на големия познавач пож***рникаря, а той е казал че дюнера ни пази!
ЕП загуби срещу ЕК за дюнерите! Свежи и апетитни ще са с... фосфати