52

Е

преди 6 години

Да слагат каквото си искат, всеки сам си решава дали да яде *** или да се пази. За измислените дюнери в БГ изобщо да не говорим. Пълна п*мия, от сосовете им докарват вкуса, а някои и това не могат. Качественият дюнер доколкото знам не се приготвя от измислено и безвкусно пилешко "месо".

51

искрен

преди 6 години

До Анонимен Пич, след навлизането на християнството в Европа, тук настъпват тъмни векове на невежество и догми, в същото време в арабския свят медицината, математиката, астрономията и тн,. процъфтяват...за разлика от християнството, което подлага науката на гонения, то това не важи за исляма...поне не в онези времена...

50

аллах абдал

преди 6 години

Няма лошо. Следващият път ще ги забранят.

49

жункерски фосфати

преди 6 години

"Фосфатите присъстват естествено в храните" - висш пилотаж на ЕС-пропаганда. Едно време кроманьонците без фосфати не са посягали на месото.

48

Анонимен

преди 6 години

до 51 Дюнерът е измислен в Германия, даже, а не в изтока. Факт!

47

Анонимен

преди 6 години

Освен дюнерите, тези народи не са допринесли с нищо за човечеството. трябва да се третират като неправомерни ползватели. нищо не става след изучаване на корана. Нощо, освен празни глави. Съжалявам. Факт

46

Анонимен

преди 6 години

А СУДЖУЦИ ЩЕ ИМА ЛИ ГЛАСУВАХА ЛИ

45

Така е европейско

преди 6 години

Така ,дюнера и фалафела стават официална европейска храна ,искате ли или не .Скоро ще ви научат и да четете корана ,Европа става все по приятно място за живеене ...... Както Емо Макрон каза "Свиквайте" .С толерастията до такива неща се стига ,но ще има и още....

44

Анонимен

преди 6 години

Щом видите червено месо на витрините бягайте надалеч. Необработеното месо с химия на първият час става кафеникаво. Това го казвам за младите ние по възрастните знаеме кое е истинското месо щото сме го яли по бай Тошово време.

43

Анонимен

преди 6 години

Първо забранете кока колата и чипса които са 5 пъти по-вредни от дюнерите, че тогава налитайте на дюнерите. Хайде да ви видим, сорошоидни ***! Аааа...май Кока кола не се наближава, щото знаете че сте обречени срещу тази компания, а? Жалки скaпаняци.

42

До професор Тюхчев.

преди 6 години

Има решение. Спри да употребяваш всичко което си изброил и печелиш двойно.

41

Анонимен

преди 6 години

Евродепутетите да си ядат фосфатните меса, заготовки. Ние сме от Балканите и не ручаме таквиз модерни неща. Караме го на боб, катофи, лук, чесън, каквото градината даде и чат пат от някоя ходеща консерва от двора готвим месо.

40

Анонимен

преди 6 години

Язе си лупам дюнере яко,верно холестерола ми 9 ,ама ся не може хем вкусно,хем...

39

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Това е като всичко останало- не е проблем че ще ги има в замразеното месо, а че ги има във всичко и тогава ни идва в повече-същото е положението с всички добавки, като събереш 3 кафета по 5 гр. захар , още 5 в хляба , 5гр в салама, още толкова в майонезата ,още 15гр в безалкохолното, във вафличката , в доматения сос и в края на деня си хапнал 200-300 гр захар , но като те питат -"Аз захар не ям"...

38

Анонимен

преди 6 години

Ти закъсняваш понякога истино, но винаги идваш при нас.

37

A

преди 6 години

Да направят така,че месото да се продава сравнително бързо,а да не му слагат отрови,защото не се продава като хляба.

36

шматка

преди 6 години

До 34Като искаш да седиш отиди на ресторант.За 3лв толкова.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Не е нужно да разбират на фона на големия познавач пож***рникаря, а той е казал че дюнера ни пази!

34

Анонимен

преди 6 години

В дюнерджииницитя няма никаква хигиена..Ми то затова е вкусно. Ти стерилен дюнер ял ли си?

33

Анонимен

преди 6 години

В дюнерджииницитя няма никаква хигиена.