25

ognyanz

преди 6 години

Оказва се, че и СТРАНДЖАТА бил тук. Я кажи СТРАНДЖА кой е най-подходящият момент за внасяне на вот на недоверие? Ако не се сещаш, да ти подскажа: няма такъв, всички са най-неподходящи (според управляващите). Всичко, което заплашва оставането им на власт е вредно, необосновано, популизъм и т.н.

24

ognyanz

преди 6 години

Накратко: корупция има, но според т.н. патриоти вот на недоверие заради копушцията не трябва да има. Какво ли не прави властта. Волен Сидеров съвсем се укроти, а и другите "патриоти" покрай него.

23

Анонимен

преди 6 години

За последно сте в парламента!

22

Анонимен

преди 6 години

Много жалко е че българите са толкова прости и не са виждали как живее народа по белия свят! Както казваше един приятел който е живял и работил в Полша: Ако българите знаеха как живеят поляците, щяха да вдигнат въстание!Тука гласуваме за патрЕоти и не знам какви си измамници...

21

БЪЛГАРИН

преди 6 години

ТЕАТЪРА --ПРОДЪЛЖАВА НАРОДА ---90 ПРОЦЕНТА ***--ПЛАЩА

20

Корна мира няма!

преди 6 години

Европейските парички ще се разпределят и за 2018 г., обществените поръчки ще се направят и тя пак няма да гребе с голям черпак от кацата с меда, а ще трябва да се задоволи само с някоя и друга супена лъжица!Ама на какво прилича това, бе?!

19

Тихомир Томов

преди 6 години

Измекярското крило на ГЕРБ преди години напускаше залата преди спец гласувания и си харчеха парите по клек шоповете с наслада . Вижте им жалките програми по партийните им телевизии . Нямат теми . Хората непрекъснато ги псуват за лъжите , загубената инерция срещу правителствата от 1997 г. Празнотата е огромна . Ръководствата на патриотичните сили са милионери . Имат вече и галерии , комплекси по морето и в планините ............добрата новина е , че няма пда влязат във властта повече .

18

Анонимен

преди 6 години

Бъдете спокойни патриоти.Вашите хора от ДПС контролират положението.

17

изнервен

преди 6 години

До дедо ти. Хората започнаха да бягат отдавна, кой управляваше тогава. А и вересиите на комунделите още има да ги плащаме дълго. А и хората отиват в чужбина, защото СЕГА могат да пътуват свободно. И го правят с хиляди не само българи - гърци, португалци, поляци, румънци и др.

16

От пенсионер

преди 6 години

До ПрофесорПри 90 лева пенсия цените бяха едни, при 200 лева пенсии цените са други. Няма много голяма разлика, даже за някои хора е по зле. Единствената разлика за този период е че населението на България намаля с около 400 000 души. Това за малка България е много.

15

До оня тъпак

преди 6 години

До ПрофесорИма да мечтаеш за 1000 лева минимална заплата, каквато ти обеща Сидеров веднага като дойде на власт. Той не може да ти вдигне минималната заплатата с 20 лева и съдът все му връща старата минимална заплата, а ти искаш двойно и тройно увеличение.

14

БСП са гад.ини

преди 6 години

Мръсни ***, няма ли да взривите и някоя черква, ремонтирана с пари на партия ГЕРБ.

13

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Този вот на недоверие поискан в най - неподходящия момент ще изиграе лоша шега на ***... - и като бумеранг ще се стовари върху главите им...

12

До оня тъпак

преди 6 години

До ПрофесорКакъв професор си? По неграмотност ли, или по писане на глупости? Как може да обидиш Левски и Ботев като ги сравняваш с псевдопатриотите Волен Сидеров и Валери Симеонов? Върви чети и се ограмотявай! Математиката от 5-ти до 8-ми клас ще ти трябва, хващай учебниците и учи математика! Историята също ще ти трябва, учи и история, за да знаеш каква кръв са пролели Ботев и Левски в името на България, а *** Симеонов и Сидеров как не са дали и стотинка на държавата, а само са я опоскали

11

Анонимен

преди 6 години

нЕ патриоти,а мафиоти.Това е истинското ви име.

10

Един българин

преди 6 години

Има ли разлика между БСП, ДПС, ГЕРБ и фалшивите патриоти? Ако ги нямаше БСП, нямаше да ги има ДПС и ГЕРБ, а ако ги нямаше ДПС, нямаше да ги има и фалшивите патриоти. ГЕРБ изникна заради безобразното управление на БСП и ДПС, а фалшивите патриоти изникнаха заради ДПС. Започнаха да мамят хората, че са патриоти и са против ДПС, което е пълна лъжа. После сами си признаха, че са готови да управляват с БСП и ДПС, ако ГЕРБ ги нямаше, и БСП и ДПС бяха събрали мнозинство, то фалшивите патриоти ще златни.

9

чарли

преди 6 години

Сладка е властта,не им се напуска,втори шанс няма да има.

8

Дядо ви

преди 6 години

Не знам дали е пи ар , но това е едно предупреждение за управляващите, че с това перчене , с тази политика, която водят изпъдиха българите от България. Всяка година населението намалява с 50 000 души - това ли някои наричат успешно управление. Човек от хубаво не бяга...

7

Анонимен

преди 6 години

Ами правилно нека покажем на Европа на какво приличаме - стига сме се мазнили пред хората , че всичко е наред ...

6

Жокер

преди 6 години

"Вотът" е лебедовата песен на патреотете. А наклонената плоскост е за тях. Втори път с безочливи предизборни лъжи до изпълнителната власт няма да стигнат. Айде в пенсияяяя