19

le ganio

преди 5 години

"Прокуратурата си е свършила работата, видно е от доказателствения материал."Ти откъде знаеш, че работата им е свършена ? Това, че са написали един милион страници тиня не значи, че нещо е свършено. Имах едно дело по което обвинителния акт беше 1300 страници. Съда го скъса за 4 минути. Количество не значи качество !

18

Ния

преди 6 години

Защо Бойко като ходи в Белград за роуминга не занесе призовката на Цветан Василев?

17

2+2

преди 6 години

КТБ е жертва на КГБ

16

Ex

преди 6 години

Istinata e 4e ste 4estni hora ama ot koga znam I zashto znam?

15

Ex

преди 6 години

Ne Sam 4el Dr. Komentari ama mnogo malko obvineni mi se struva za tolkova mnogo pari. Shtom vsi4ko e v racete na temida da varne parite ama vednaga I bez reforma.

14

Анонимен

преди 6 години

По-важно е, че делото Магнитски приключи и там достатъчно ясно сеа цитирани ликвидаторите на КТБ. Само на нашите медии не им изнася да коментират, а тази която го правеше и спряха предаването. Защо ли?

13

Анонимен

преди 6 години

Ще има ли резултат от Великата балканска среща?

12

Бай Шиле

преди 6 години

До АдвокатМ-ра на финансите,съгл.с м-ра на правосъдието има право да я дерогира.

11

???

преди 6 години

А защо тези, които фалираха банката не са сред подсъдимите? От разпространеният текст на разговори при президента се разбра кой фалира тази банка и защо.

10

Стефчо Споков

преди 6 години

Якооо!

9

оон до 7

преди 6 години

Веждичката си взе всичко до стотинка още преди да започне изплащането на гарантираните 110000лв. Неговите бяха милиони.

8

Адвокат

преди 6 години

Внесоха ли държавната такса върху материалния интерес?

7

Анонимен

преди 6 години

Липсват най-важните от грабежа на банката, Суджук паша, Цацата, Цецо Цървула, Искров, Щиши и Плевнелиев. Те ограбиха банката, това се знае от обществото. 3 МИЛИЯРДА прибра Суджука, останалите 1.5 остави да си ги делнат другите. Но май не ги е внесъл на точното място, в офшорна фирма в щата Делауеър. Там ги е надушила Комисията за конфискация към Сената за прани пари и ги конфискува. А и делото се гледа по закона Магнитски там. През Март Тръмп ще вземе решение. И Суджука отлита.

6

Анонимен

преди 6 години

От цялата история само ми хареса как Веждито пи студената вода. Ама може и по друга линия да са му върнали честно заработените пари, няма как да разберем

5

Анонимен

преди 6 години

Василев никакви пари не е взимал. Парите ги взеха Тиквата и Пеевски. Василев го натопиха, защото Пеевски е в конфликт с него.

4

the Ghost

преди 6 години

Ще буксува ами. Някой да не си е мислил. че ще "изчезнат" 4 000 000 000 и някой ще позволи да се разрови истината. Съдебна система в България НЯМА !

3

Burzum

преди 6 години

Ба ,той за десет години не може го прочете ...а аз се чудех що толкова са писали...

2

Xa-xa

преди 6 години

Случаят с КТБ отдавна е приключен. Едни се нагушиха, други пиха студена вода. И те така те. Това беше цялото развитие и ново не може да се очаква.

1

Гаро

преди 6 години

Този крадец Ц.Василев никога няма да го осъдятс окрадените от банката пари, може да си плати на съдии и прокурори