25

Анонимен

преди 6 години

Крадливото мадридско височество докара Суджук Паша във властта, цани го за глаДен секретар на МВР, където Баце *** куп миризливи ***, сега връща услугата, даже ще се дупи и ръка и *** ще му целува...

24

Цър и Презоверец

преди 6 години

Църо да га Фърне Гурите, а Презо Ругитие.Нема дира, куче влачи (он Презо нал рече че е Шотлакска Къчка) та влачи и дира нема. И да се разбереме ОН мое Църо да си бълнува че гуръта ие невга, а тиеа Ругъ дека му ге на Презо мотираа са му дадени у презоденството- та мноо мно да се Църо не,ешави

23

Анонимен

преди 6 години

Не цар, а цинична реститутка!

22

До До 20

преди 6 години

Ти даваш идея,По линия на прабаба си Клементина, Симеон Сакскобургготски е потомък на Иван Асен Втори. Асеневци, като болярски род, възвисил се до царска династия, безспорно са имали имоти. Дошли са турците и са разбутали всичко, налагайки своите закони, според които земята е на султана и той раздава имоти, но само за пожизнено ползване.Затова, сега Турция да му компенсират изгубените имоти на Асеневци! Компенсацията може да бъде и в пари, с които той после да си купи имоти в България!

21

Хм

преди 6 години

Въпросния "цар" загуби първородния си син след катастрофа с кола купена с парите от сечта на БЪЛГАРСКИ гори!Може би трябва да се затрие цялата фамилия,за да има справедливост???Или трябва да вземем нещата в свои ръце и тоя да си получи заслуженото-мястото му е на бунището на историята!

20

Факт

преди 6 години

До не разбирамВ цял свят провалилите държавите си управници биват наказвани- от гилотина до изгнание!Обаче в България още не смеем да произнесем необходимата присъда за фамилията Сакскобургготски!Явно са ни малко три национални катастрофи и обвързването с нацистите,причинени от същата фамилия!Национално достойнство=0(нула)!

19

Ха ха ха

преди 6 години

Царя си търси имотите , защото му бяха обещани заради връщането му в България и използването на името му за да вкара комунистическата мафия едни хора в политиката и да се улесни ограбването на страната ни . Начинанието беше успешно и Симо Мадридски смята че заслужено си ги е спечелил .

18

не разбирам

преди 6 години

В цял свят собственост се доказва с нотариален акт,а в България щели да правят закон специално за тоя шматарок!?Според мен всеки кандидат за изборна длъжност ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да мине през психиатър!

17

до 20

преди 6 години

по принцип ...сме изключение от правилото . ако България е била векове монархия ...както англия например е нормално царя да има имоти...просто те се били придобити през вековете от царският род...или от благородническият такъв който може да е поел трона. България е била 5 века под робство и симеон не е наследник на предишните български царе отпреди нахлуването на турците. просто интенданството е отдало за ползване тези имоти на фамилията му която не ги е построила със собствени средства

16

Хитър Петър

преди 6 години

Нали негови уж бяха имотите на царя? Къде са му натуралните актове, че ги е купувал? Някой *** казаха, че му били наследство, все едно сме монархия. Ако бяхме монархия, да, негови са имотите, но България е парламентарна република и не му се полагат никакви имоти, ЗАПОМНЕТЕ ГО ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ТОВА НЕЩО и спрете да пишете простотии !!! България е парламентарна република бе, каква монархия, какви царе, какви имоти. По-скоро България трябва да съди Сакскобургготски за откраднатите имоти !!!

15

Анонимен

преди 6 години

българина го очаква голяма катастрофа на всички нива събуди са вече роб заспал

14

П.Петров

преди 6 години

То бива , то може, ама тези съвсем изнаглягляха с манипулациите !

13

Анонимен

преди 6 години

Ей хора ставате смешни с това "негово величество", "цар" и т. н. Какъв цар, какво величество! Я се взимайте в ръце. Баща му е бил последния монарх и доколкото знам, пълна негова противоположност. Този господин симеон е едно голямо недоразумение

12

Анонимен

преди 6 години

Обикновеният българин на улицата е толкова зает с битовизмите и неуредиците си, че само поглежда заглавията в новинарските сайтове и дочува тук-таме някой телевизионен репортаж. Кой ще тръгне да ти търси и сравнява информация и факти, да доказва грешни твърдения. Политиците разчитат на тази безпаметност и безпросветност и знаят, че дори да са казали някаква смешка преди 5 години, никой няма да си я спомни.

11

Косьо Керкинезов

преди 6 години

Освен имотите, на Негово Величество принадлежи и Рила планина! Дано осъди държавата!

10

майтап

преди 6 години

До бай ИванЩото са били прости и са си мислили, че ще са вечни. От друга страна, щом твърдят че са обсебили нещо, което преди това е било държавно, значи признават, че цялата държава е била 45г. частно-партийна собственост :) Не че сега е много по-различно, но това е друга тема.

9

Анонимен

преди 6 години

Всичко е прах в очите, реално нищо не се върши. Отвличане на вниманието от инфлацията, безработицата, корупцията, ежедневните издевателства, които вършат управляващите, докато в България не останат само членове на ГЕРБ. Тогава ще се крадат един друг.

8

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ управлява трети мандат, благодарение на медиите си, телевизиите си и простия народ.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1 О, ами те са си точно телефонни измамници. Ходи доказвай с колко човека били говорили и точно какво били казали. В последно време дори са очебийно некомпетентни, което от друга страна е смекчаващо вината обстоятелство.

6

пфу

преди 6 години

До шматкаЗа тая работа си трЕбва подходящи люде с "правилните" отговори ние не сме от тях.