31

agush

преди 6 години

от съдбата не можеш да избягаш

30

Радка Стаматова

преди 6 години

Да почива в мир и покой! Познавах го лично и смело мога да кажа,че беше невероятен човек - добър и всеотдаен. Един много свестен родопчанин.

29

агуш

преди 6 години

има възмездие

28

Партиен член

преди 6 години

А някой спомня ли си причината поради лоято автобуса падна в реката?Скъсан ябълковиден болт .От института по металознание излезнаха със становище че той е подменен с не оригинален.Имал е пукнатина и е било въпрос на време да се скъса.Само че най лесно е виновен да бъде шофьора.За заключението на института имаше статия в пресата.

27

x

преди 6 години

А собственика на агенцията ,,Дилижанс,,-Байко Байков си регистрира друга фирма ,,Бохемия,, и пак си върти далаверите и никой не му потърси съдебна отговорност!!!!!

26

Родител

преди 6 години

И отново загуба на контрол, когато питахме за намерените хапчета от нас в багажа му, никой не обърна внимание, дори лекари казваха имал е проблем със сърцето...той отне от нас 12 деца, нелепа случайност на 13 ти забележете декември отне неговия живот Е наречете го възмездие или каквато дума изберете за нас родителите, основния виновен за загубата ни е именно той.

25

Деян

преди 6 години

Не вярвам да е случайност. Явно човекът е имал някакъв здравословен проблем още тогава. Може би е страдал от епилепсия или някаква друга форма на загуба на съзнание, но никой не е обърнал внимание. В крайна сметка това е коствало 12 загубени детски живота + неговият собствен..

24

Келеш

преди 6 години

Горкият човечец, да почива в мир!

23

Д, ДЖ. Тръмп

преди 6 години

Чичкоооо, този рейс автобус ли е - хахаххахахахах

22

Анонимен

преди 6 години

Като се има прдвид какво е преживял човека .Дали е бил виновен или не този стрес и чуството за вина го е измъчвало.

21

мнение

преди 6 години

Да се хвърли цялата вина върху един човек - шофьора на автобуса - е най-лесното, но не и най-справедливото. Съболезнования на близките му и нека почива в мир.

20

Анонимен

преди 6 години

Човека надали е искал да причини смъртта на 12 деца. Да не забравяме, че всеки шофьор е потенциален убиец.А , че толкова години е плащал осигуровки на държавата и точно преди пенсия почива, кой ще ги възстанови на близките му. Трябва да се реши този проблем. Това не е единичен случай. Или отново ще си затваряме очите.

19

Анонимен

преди 6 години

Ей няма да се научите да пишите заглавия в този жълт сайт... какво значи "Съдба" бе

18

Бохемия

преди 6 години

Е една от най-отвратителните фирми за туризъм в България. Само веднъж ползвах услугите им и повече никога не бих повторил. Работеха с едни руски оператори - най-долните на света. Много пари платих навремето за екскурзия в Италия и Бохемия ни натресоха на най-долните руснаци, които караха руски туристи от Америка на по 80 години да стискат по 4 часа в гаден автобус в Италия. Екскурзията беше най-скъпата от каталога на Бохемия-със самолет, после автобуси. Уж 4 зведни хотели, а повече от 1 не бяха.

17

Анонимен

преди 6 години

В България ще се работи до ГРОБ! ГЕРБ

16

Изрут

преди 6 години

Собственика на фирмата е БАЙКО БАЙКОВ, председател на АБТТА, собственик на туроператора БОХЕМИЯ и с нестихващи амбиции за министър на туризма. ХУБАВО Е ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е БАЙКО БАЙКОВ И ЗА КАКВО Е ОТГОВОРЕН.

15

До Журналя

преди 6 години

Какво точно не ти е ясно бе невръстни философе.Точно така беше .А че са употребени две различни думи за ,,автобус" е нормално прието в българският говорим език.Ти да не си наследник на Владко Мурдаров.Аман от деца философи.Явно си от тия гдето няма да го докарат до старост поради липсата на позитивизъм.И в големия град има ,,малки хора"

14

Журналя

преди 6 години

Как така АВТОБУСА се спуска 15метра по стръмен бряг , а после РЕЙСЪТ потъва.......ама много избягали има от село в големия град.......

13

Оня с мотиката

преди 6 години

За умрелите или добро или ...нищо! Така, че по-добре всеки да си спести коментарите, защото не се знае на кой какво му предстои! А, този човек на тоя свят каквото го съдили -съдили! Сега друг ще го съди някъде там! А, вие си налягайте парцалите, докато сте все още тук, защото времето си върви!

12

Анонимен

преди 6 години

Не мога да си представя какво му е било, да бъдеш отговорен за гибелта на деца... Каксе живее с това? Отървал се е човека, съболезнования и сили на близките му!