11

Бай Иван Трактористо

преди 6 години

До Горна ОряховицаГорна, слез от влако и се качи пак на автобуса, че скоро про Хемус май не си минавал. Не че не си прав, че за нас в севера никой не го ***, но на Хемус от София до Ябланица в момента няма участък в ремонт и се пътува що-годе ок(освен до Ботавград, където елементарните частици ВР, М и ВН отлитат).

10

Анонимен

преди 6 години

Защо още го мъчат в кома това БДЖ? Всичко се прави в помощ на частните автобусни превозвачи. Мутрите които държът авто транспорта натискат другите мутри като им казват за къде да има влакове и за къде да няма. Мутрите си имат държава и това го знаят и децата. Само еваното племе нито вижда нито чува но пък за сметка на това гласува за мутрите и постоянно е в поза партер с разстворени бузки и чака дебелият с котешката глава да му влезне. Всеки път му влиза но иска все по дебел и по дебел!

9

Анонимен

преди 6 години

Да ги закриват тези пътнически железници вече. И за тях трябва да плащаме ние, понеже са губещи от години. То в тях се возят предимно роми без билети и тук-таме някой бял човек.

8

Горна Оряховица

преди 6 години

До АнонименТя държавата изобщо не е инвестирала нито в железен, нито в асфалтов път. Севера си остава изолиран и зиме и лете. Няма железен транспорт - заради икономии. Няма нормални магистрали, дори частите, които се ползват в момента са половината в ремонт. Две коли да катастрофират в единствения тунел витиня и цяла северна българия остава изолирана. Останалите т.наречени алтернативни пътища са осеяни с дупки или изобщо не са почистени от сняг и лед. Браво !

7

Анонимен

преди 6 години

...ба си държавата!Спират най-евтения и безопасен транспорт през зимния период?Що ли?????Май щото над 20 години държавата не е инвестирала в ЖП инфраструктурата.Но, милиони за селското Софийско метро има!?

6

Христова

преди 6 години

А, защо спряхте пътническия влак Горна Оряховица - София,не само в събота и в неделя, и в празничните дни

5

Пиф

преди 6 години

Целта е фалиране на БДЖ е приватизиране на безценица.

4

Анонимен

преди 6 години

В държавните търговски дружества е така. Лъжат ни, че на всякъде по света железниците са държавни и изпълняват социални функции. Не е вярно. По света железния път е държавен, но влаковете са частни.

3

Анонимен

преди 6 години

Много селски заглавия. Ако не сте го разбрали, хората са тук не за да ви четат простотиите, а защото форумът отдолу не изисква регистрация. Селянчета.

2

Пуф - Паф

преди 6 години

Имам копче - значи ще си ушия палто.

1

R

преди 6 години

Така е в държавата на вожда... всичко може..