35

Анонимен

преди 6 години

Шофьор от женски пол ли си?------------Шофьор от мъжки пол съм, със Д/Е и стаж.Ако не се е качил със задните гуми на тротоара и там да направи беля, какви претенции може да имате към шофьора?

34

Анонимен

преди 6 години

Жалко за момичето:(Обаче има една особенна порода хора, който минавайки на пеш.пътека въобще не се оглеждат. Не може да разчиташ само на факта, че си с предимство, все пак става въпрос за собствения ти живот. Може шофьорът идващ по пътя да се е заблеял, да е пиян, да е заслепен, да.......Дай си шанс да достигнеш отсрещния тротоар

33

Анонимен

преди 6 години

А кметчето Камбитов се правеше на много отворен сутринта.Навремето родата продаваше чушки и домати на пазара,а днес са първи специалисти по всичко.Щом си кмет,ще слушаш хората.

32

Mitaka

преди 6 години

Жалко за момичето, но в провинцията карат като пълни ол,игофрени, в София много рядко можеш да го срещнеш това...

31

Анонимен

преди 6 години

Ако се е блъснал отстрани на МПС-то, пешеходецът сам си е виновен.Шофьорът има задължение да пази тези пред него, някой че е решил да се мята под задните гуми, си е негов проблем.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Дано не станеш и ти курбан като случайно слезеш затормозан от безценния си автомобил

29

Анонимен

преди 6 години

До УточнениеПак говорим за съобразена скорост при такова завиване

28

Анонимен

преди 6 години

До Димитров Димитров, ти с колко мислиш, че се движи в населено място един самосвал, натоварен с пясък? Или си ги плескаш, колкото да не заспиш? А с 20 км/ч някой не може ли да ти се метне под задните гуми и изобщо да не го усетиш?

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Да ти изкочи изневиделица на зебра? По света пред зебра се спира, ако тръгне пешеходец по нея се спира моментално. Ако не можеш са спреш на зебра шофор ли си?

26

Българина

преди 6 години

Тежки камиони в града така става. Цялата транспортна система в България е сбъркана. Тирове кръстосват по улици и пътища вместо да се качат на влаковете, камиони в центъра, пешеходни пътеки на 4 лентови платна.. Все едно да си сложа телена ограда 50 см инда си мисля че никой не може да мине.... За да те блъсне камион на такова място не си преценил видял ли те е и може ли да спре? Отделно какво прави на булрварда такъв камион

25

Димитров

преди 6 години

Според правилника за движение, непосредствено преди пешеходна пътека скоростта се намалява, оглеждаш се хубаво и спираш напълно при наличието на пешеходци. това означава че карайки с 40-50км в населено място независимо ДАЛИ ИМА ИЛИ НЯМА хора на пешеходната пътека, през нея се минава с 20-тина км.

24

Анонимен

преди 6 години

Забранете пешеходството и пешеходизъма изобщо като мироглед и светоусещане.

23

Анонимен

преди 6 години

Другия път да се научи как се пресича.

22

Анонимен

преди 6 години

Поставянето на пешеходни светофари не са решение. Единсвената алтернатива са изграждане на подлези и надлези на булеварди и улици по които има интензивен и скоростен трафик.

21

Анонимен

преди 6 години

Пешеходецът не требе да има предимство никъде по платното, освен когато има работещ светофар, който му дава зелено.Учите хората да не се пазят, после олеле...

20

Анонимен

преди 6 години

:'(

19

кор

преди 6 години

Сложете на всяка пешеходна пътека светофар с бутони които да натискат пешеходците желаещи да преминат през пешеходната пътека. Ще спасите хиляди живота.

18

Анонимен

преди 6 години

Никъде по света не съм виждал зебра на прав участък с по няколко ленти в посока, където автомобилите се движат бързо. Само по еднопосочните улички в даунтауна ги рисуват. В България идьотите-популисти слагат зебри на 4-лентови булеварди и на магистрали. На стадото пък му аресва хората с автомобили да бъдат максимално томозени. Какво, че от време на време някоя офца става курбан.

17

арх

преди 6 години

Сложете на всяка пешеходна пътека светофар с бутони които да натискат пешеходците желаещи да преминат през пешеходната пътека. Ще спестите хиляди живота.

16

ТУРЧИНЬ

преди 6 години

Час по скоро да се насочим към свтономни коли. Явно инак всичко това ще се случва пак и пак. Това е. Млините са по съвършени от човека. Факт. Не са по умни, но са по бързи и нямат умора.