13

Монах на Просветлени

преди 6 години

До БОЖИДАРВъпросните т.нар. от Вас "десни", са реално прогресивно леви нео-либерали, които незнайни за мен причини в България бяха нарочени за десни.

12

Румен

преди 6 години

Ха,че в този сайт 80% от новините са Фалшиви!Като се почне от заглавието,грешната информация ,и внушението което прави.И съответно коментарите също,броя им,съдържанието и плюсовете или минусите.

11

Веселин

преди 6 години

До Анонимен: Защо са фалшиви днешните социалисти ? Защото ви дадоха една развита във всяко отношение Държава и вие / седесаро-герберските "демократи"/ я съсипахте и ликвидирахте след 1989 год. , гонейки "комунизма". Добър повод да крадете и рушите всичко построено с потта и кръвта на честните Българи.

10

БОЖИДАР

преди 6 години

фАЛШИВА НОВИНА ЛИ Е ФАКТА ,ЧЕ ТАКА НАТРАПЕНАТА НИ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЕСНИ ДЕМОКРАТИ ,СЕ СРИВА ТОТАЛНО ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ? ПРИМЕРИ КОЛКОТО ИСКАТЕ И ТО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. ПОРЕДНИЯТ ТАКЪВ Е ДАЛАВЕРАТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. ТАКИВА СА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ,СОЦИАЛНАТА СФЕРА,ПРАВОСЪДИЕТО И КЪДЕ ЛИ НЕ. ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА ДЕСНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОД.

9

съгласен

преди 6 години

За всеки нормален човек е видно, че основен източник на фалшиви новини са режими с тоталитарно управление;. Диктатурата не иска конкуренция; Диктатурата не иска гласност и друго мислене.... Боко Тиквата, БКП-БСП, Доган, Симеонов, Костов - кой от тези строители на нова България обича критиката и търпи чуждо мнение?

8

мдааа

преди 6 години

Дойче и Веле, които са сайбиите и на този сайт са от най-фалшивите...

7

Dj

преди 6 години

Всичко в тази статия е фалшиво, г-жо престанете да преписвате статии от АФП и да пишете че сте работили в/у нея, това е не работа а copy/paste

6

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е напълно прав за фалшивите новини. Дори не е важно какво пишат драскачите, важно е кой им плаща да го пишат и кой е собственика на медиите им. Обикновенно това са триполови либерали и евреи, които изкривяват истината за своя политическа изгода. В САЩ се спукаха да плюят Тръмп, никой друг президент не е бил толкова зверски атакуван с всякаква гадост и лъжи. Защо ли? Ами защото е десен консерватор и не си пада по културен марксизъм. Който не знае какво е това да прочете и ще разбере много н

5

Зъбльо

преди 6 години

Ти не си никакъв Гошо, ами си най-обикновен МиришеЛошо!

4

Анонимен

преди 6 години

най-фалшивото нещо са нашите социалисти!

3

Гошо

преди 6 години

Фалшивите новини водят не само до авторитарство,а след това следва диктатура!Слободията и лъжелиберализъмът нямат друг лек,анархията също!Свободата на словото,няма нищо общо с измислиците и внушенията!

2

Анонимен

преди 6 години

Този Тръмп се оказа предател на светлите идеали! Взе властта и набързо забрави кой го освободи от фашистко робство и вместо това се продаде на американците за шепа центове!

1

хюго бос

преди 6 години

Само давам пример: ордите от нелегални негро- ислямски имигранти,сред които доказани джихадисти и главорези, толерастките, грантаджийски медии наричаха "майки с деца, бягащи от война". За Дойче Веле , които непрекъснато са цитирани незнайно защо, да не отварям дума- там даже май и съдят нашето Дойче *** за тиражиране на лъжи... И после Тръмп бил пускал лъжи...аман от толерастки глупости..