19

Анонимен

преди 6 години

А преди човешката дейност и СО2 измамата, как учените ще обяснят предишните ледникови и топли периоди на земята?Това е най-голямата лъжа за века.Тези процеси с в пряка зависимост с активността и процесите на слънцето и на последно място на човешката дейност.Ако ще се борим с СО2 трябва да садим дървета но тогава какво ще ядем? жълъди ли?

18

Анонимен

преди 6 години

Изпитвам единствено жал за животните, растенията и малките деца. А за нас, които сме склонни да сменим облеклото си или пък обзавеждането на дома си, пък и колата си само заради това, че не са последен писък на модата изобщо, ама никак не изпитвам жалост. Всичко, което ни идва си го заслужаваме... истерични, вманиачени консуматори.

17

До Не знаем

преди 6 години

Когато говорим за климат, колебания е точният съпровождащ термин. Масово и най-често използваните: промени и/или изменения, съдържат в себе си малко по-катастрофичен и краен контекст.Колкото до затоплянето и последващото топене, те са факт, но основният въпрос за мен е не дали, а до каква степен и може ли тя да се промени или е късно. Защото цената е материалния интерес на обществото и докато това схващане не се промени, нищо не може да се постигне, даже и под заплахата за тежък и очакван край

16

Анонимен

преди 6 години

"Крайно време е да вдигнат цената на петрола! Иначе няма оправия."Да де, Саудитска Арабия трябва да купи от кравария оръжие за някой и друг трилион, дайте да я вдигнем тая цена. А и нови терористи трябва да отгледаме, че Асад и руснаците ни ги избиха в Сирия. Пари от къде?

15

Анонимен

преди 6 години

"Съсипахме от алчност Земята."Точно ние я съсипахме. Капиталистите грабеха и не спират да го правят, а сега нададоха вой - дайте да дадем. Ние ползвахме евтината енергия на изкопаемите горива, ама за вас не може. Трябва да сте бедни, да идвате да ни слугувате, а ние да ходим на сафарита през 20-30 години да ви убиваме за разтуха. Че ни е много тежко.

14

П.Петров

преди 6 години

Крайно време е да вдигнат цената на петрола! Иначе няма оправия.

13

Не знаем

преди 6 години

На всички препоръчвам една стара книжка - "Кратка история на почти всичко", автор - Бил Брайсън. Ще се убедите, че климатът е в постоянна промяна, но ние си мислим че му влияем някак си. Да не забравяме че и без индустрия е имало ледникови периоди, както и супер засушавания. Даже и сега се размества положението на континенталните плочи-сантиметри на година. Какво ще бъде - не знаем ?? Учените и те не знаят, но пишат прогнози, че иначе стават ненужни!

12

...

преди 6 години

Бре очакват ни мнооого "интересни" времена! Но както са казали мъдрите братя китайци: Да не дава Господ да живееш в интересни времена!!!

11

ДС

преди 6 години

Продължавайте да възпирате електромобилите.

10

до 10

преди 6 години

Е , да, ама мечката , като играе на Арктика ще дойде и у нас

9

Анонимен

преди 6 години

Пак, дрън дрън без никакви факти. Нали е страшно и апокалиптично. А учените се притесняват най-вече за финансирането си за следващата година, а не за топонето на ледовете.

8

помнещ

преди 6 години

От 50 години времето все се затопля,все ледници се топят,и нефта свършва,и водата-също!Явно има бая пари за усвояване!

7

ГГЗ

преди 6 години

Дони Пънкаря баш го брига за ледовете в Арктика....

6

Лъчо

преди 6 години

Кофти тръпка. Като си помислиш ,че пак ние сме си виновни, няма на кого да се сърдим.Съсипахме от алчност Земята.

5

Анонимен

преди 6 години

Добро утро не знаех за това :), по добре напишете че България се топи по бързо от очакваното тупациии.

4

Anti climate waepons

преди 6 години

ПОлзват нов тип много мощни холограмни оръжия вкл инсталирани на спътници сателити и подобни..

3

АНТИ

преди 6 години

Петър Дънов:Гърция ще потъне.

2

Анонимен

преди 6 години

Това е добре дошло за Русия. Руснаците с много по-малко усилия и средства ще развият логистиката по Северния морски път.

1

АНТИ

преди 6 години

Баба Ванга:Всичкото злато ще излезе над земята, но водата ще изчезне.