15

ognyanz

преди 6 години

Интересно ми беше да видя дали някой т'рол вече е споменал за зелените чорапи на ген. Радев. Това е любима тема за троловете, но кой знае защо не се сещат, че и бат' им Бойко, като бивш полицай би трябвало още да си пази някой и друг чифт.Не че има връзка с глобалното затопляне.

14

touch of evil

преди 6 години

За всичко обвиняват хората, а в същото време ни пръскат, като овошки ден и нощ, гео-енжинери от НАСА и краварските университети си играят на богове с климата докъто се опитват да ни убедят, че вината е в нас. След някоя година ще излезе някой професор от посочените фирми с решение на въпроса-депопулация и тогава всеки за себе си.

13

Американ

преди 6 години

Всеки живял 40+ години знае че климата се промени, въпросът е какво да правим - дали като европейските зеленопедери и подобните им в Америка да ограничаваме емисиите и същевременно да подппомагаме пренаселването на Света и сеченето на горите по света и у нас или да се борим срещу това?

12

Анонимен

преди 6 години

Яни е победител, а Радев и Христов да мачкат чаршафите по хотелите на Европа!

11

Анонимен

преди 6 години

Руската марионетка Радев и секретарката му Иво Христов, дето я мъкне навсякъде със себе си по хотелите на съд и в затвор!

10

Анонимен

преди 6 години

Тримата Шишковци си имат държава.И си правят каквото им е кеф.

9

sorry

преди 6 години

Драмата с Радев вече е ежедневие.От Франция на самолета,тук право на пистолета.Ту Румен,ту Росен,а накрая босен.

8

Анонимен

преди 6 години

Не е за вярване че Радев се върза на въдицата с глобалното затопляне.

7

Анонимен

преди 6 години

В Китай има обгазявания, но те произвеждат, а не като в гетата на София и в частност Факултето и Виетнамските общежития. На цариградско въздуха е по-добър от Красна Поляна.

6

Момун

преди 6 години

*** барабар с май муните на снимката хахахаха ми и той е един ше бек с големи уши,отива му

5

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно Китай и бившите ви колонии са виновни, че ви вършат черната работа, за да е чистичко и евтино в развития свят. Ами като сте все умни, използвайте си залените технологии без всякакви други. Да видим колко ще струва всичко.

4

Анонимен

преди 6 години

KOI ERADEV-DEWSI----10 000 LV. I NA SHOPING V PARIG

3

шматка

преди 6 години

Блябля.Радев и той стана политик.Започна да бръщолеви небивалици.САЩ казаха че не им пука за тези неща.Няма как останалите да си налагат ограничения защото ще станат неконкурентно способни и ...край.

2

Анонимен

преди 6 години

Радев, отидете до Факултета с Бойко и Юнкер и да се приключва. Стига недомлъвки 100 души са обгазявани системно в 21 век и в ЕС срам.

1

Анонимен

преди 6 години

Хубаво са го позиционирали този между двама представителя на третия свят където сме и ние в момента.