61

Solar Power

преди 6 години

До Зозо"Тоя с редкия мустак, турския Кадафи не си дава сметка, че ще САЩ ще въоръжат кюрдите /с наше оръжие ВМЗ, Арсенал/. После му е спукана работата. Не случайно Гюлен е в САЩ."Напълно си прав. Всичко е бизнес ! Да не забравяме,че американците продаваха оръжие и на руснаците и на немците. А те и круп(немците) правеха същото :)Затова евреите са в Америка. Защото има бизнес и ги пазят.

60

Богомил

преди 6 години

Много сте нахален и арогантен Анонимни. Русия е заграбила Крим преди около 230 години. Руснаците са дошляци в Крим. Особено силно се извършва етническо прочистване и заселване на руснаци след втората световна война. Между другото от незапомнвени времена там са живели нашите предци наричани траки, скити, гети, готи и т.н. Крим е част от Стара Велика България и до началото на Х| - век е бил български.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63.Чакай, Ердоган тебя освободит....

58

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 52 : "Ти си нямаш понятие от история.Преди Ленин да създаде тази изкуствена нация,такова нещо като "украинци" не е съществувало."Много даже си имам понятие от история. В Европа само една държава си е запазила името през вековете и това е България. Според вас значи и Русия е измислена от Иван Грозни през 16-и век и след това краде историята на множество държави около нея вкл. Киевска Рус. Да не говорим че исторически преди 16 век пък и генетично животно славянин НЯМА.

57

Анонимен

преди 6 години

Крим е Български завладян от османската империя и после превзет от руската империя така че правете си сметка

56

Анонимен

преди 6 години

12 острова близо до турския бряг тогава италианците взимат от Турция и ги дават на гърците прав е Ердогана градовете Керкук и Мосул които сега са в северен Ирак по договор трябвало да са турски

55

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВернет, вместе с Софией

54

Анонимен

преди 6 години

Ревизия на Лозанския договор? Защо не! Турция да ни върне Одрин и Люлебургас. Това са чисто български области. Българите насила са били изгонени.

53

Анонимен

преди 6 години

Нищо. Те кюрдите не са спрели. Скоро може да отцепят 1/3 от територията на Турция.

52

Анонимен

преди 6 години

Ердога вам в помощь!

51

Анонимен

преди 6 години

До Крим не е рускиРассмешил! Твой - возьми!

50

Българин

преди 6 години

Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам че Русия е наистина Империя на злото. Е*аси. Създават друга нация на балканите за да отвърнат хората от България. Разправят навсякъде че крим бил руски. Наричат българите татари. Депортират българите в Татарстан. Колко още злини не знаем.

49

Въстанието на Ивайло

преди 6 години

Ивайло побеждава Чингиз Хан където е сега Украйна.Не защото е воювал за чужда слава, а защото това тогава си е било България.Просто учебниците ни по история имат карти удобни за Москва.

48

Анонимен

преди 6 години

Както и да гледате ..Русия винаги е работила против България. Факти от история многооооо.

47

Крим не е руски

преди 6 години

Крим си е Български и след завладяването на България става част от Отоманската Империя. Тя е била Многонационална и полирелигиозна.Русия настойчиво иска Крим да бъде Руски и действително успяват да го овладеят 1783. За да увековечат завоеванието те наричат българите татари, пускат неверни слухове и се опитват да пренапишат историята. Обезбългаряването на Крим става с депортации в т.н. Татарска ССР. Хората там знаят че са Българи и за да ги отвърнат от нас ни организираха "Възродителен процес".

46

Анонимен

преди 6 години

До помнещТи си нямаш понятие от история.Преди Ленин да създаде тази изкуствена нация,такова нещо като "украинци" не е съществувало.Самата дума "украинци" е славянска и означава "у края,на края,в края",затова им казват укри(у края),това не е име на нация.Там са живели скити,българи(Велика България),хазари,руси и се образува Киевска Рус през Средновековието,като управляващите са някаква смесица от варяги,българи(Олга),славяни,а населението славяни.В момента са смес от няколко братски народа по

45

Анонимен

преди 6 години

До помнещАз съм за ЕС,но когато виждам каква братоубийствена война продължава в центъра на Европа от Югославия през Украйна,не знам какво да мисля.Иска ми се една самостоятелна,силна Европа,но като виждам ръководството на ЕС какви антиевропейски решения взима,против собственото си население и народи,започвам да губя надежда.

44

помнещ

преди 6 години

До Rrr: :...А Крым вмегда был русский и вернулся мирно..."Не знам дали си руснак или руско *** в България, но за твое сведение Крим е бил много по дълго време български (поне 400години) после украински и след това турски а руски е от 1783 до 1954 година около 170 години само. А Косово е съвсем друга ракия. Седем години Косово е протекторат на ООН преди обявяването на независимост със съгласието на ООН и не се е присъединило към никоя държава. Така че НЕ на ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ.

43

Анонимен

преди 6 години

Путин го подкокоросва, вие се ловите като мухи на на мед за да ви видят руснаците колко ви е акълът. Защо въобще му обръщате внимание на този.

42

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е това да се заяви не от преподавателка в някой наш университет, а официално - от представителите на държавата - президент, министър-председател. Да покажат, че имат мъжко поведение. И че работят все пак и за държавата, поради което, именно, заемат тези постове!