60

анонимен

преди 6 години

Македония се командва от албанската мафия, имат две албански партии в парламента.В България турската мафия има две пипала-ДПС и ДОСТ.Открийте разликата!Добър вечер, селяни прости!

59

Анонимен

преди 6 години

Браво Зоране, само така! Естествено НАТО е правилният избор пред евразийския.

58

Анонимен

преди 6 години

Усещам как ни влиза на нас,македонците,гърците и сърбите един албански.Проклети да са сърбите,които натикаха албанците при българите в Македония!

57

anonymous

преди 6 години

Македония е една периферна незначителна държавица, която се командва от албанската мафия, няма значение дали ще са членове на НАТО или не.

56

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzАко сега имаше на въоръжение ракети СС-20, какво щеше да се промени в политиката ни? Ти как би ги използвал?

55

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че основната цел на американците е да се спре Белене.Просто Белене е вреден за България, а американците не искат да имат разорен съюзник.Белене е отровен проект, който руснаците искат да ни пробутат, за да унищожат един от съюзниците в НАТО.

54

Кукуш

преди 6 години

Разводнявате темата с някакви *** препирни за стари руски ракети , важното е , че Заев прави революция в отношенията м/у двете Българии и постепенно пак ще сме едно цяло както го мечтаеха Гоце Делчев , Тодор Александров , Борис Сарафов , Ванче Михайлов , Мара Бунева , Менча Карничева и още милиони българи !

53

Тежък Сокол

преди 6 години

56 Още ли не си разбрал, че Белене е невъзможен . Колко още милиарди искаш а закопаме там . Наистина толкова ли си наивен . Много ги боли американците за някаква си централа на Балканите , но теб много ще те заболи ако тръгне отново проекта а да не говорим не дай Боже при авария . Е днеска гръмна хъба в Австрия и какво от това . Една жертва и мат.щети , а ако беше ядрена централа е къде е Австрия .

52

ognyanz

преди 6 години

До "Тежък Сокол": Е, да. След като унищожиха ракетите, редно беше да напишат нещо за електората, и обслужващата журналистика също си свърши работата. А за американските помощ за да се спре проектът за АЕЦ Белене също поизлезе нещо от публикациите на Уики Лийкс. 2012 идва Хилари Клинтън у нас, и, както се разбра по-късно, основната и цел е била да се спре Белене. И друг продажник, бившият външен министър и зализан хитрец Николай Младенов докладва: Правителството (на ГЕРБ) реши да се спре проекта.

51

Тежък Сокол

преди 6 години

54 Не това го четох на времето , когато ставаше дума за тях и нямам нищо общо с ГЕРБ . Между другото се готвят да налеят още 81 млн в Русия а да не говорим , че вкараха АЕЦ Белене в стратегията за сигурност , тоест искат да го строят . Май ти си герберът в случая Или няма значение дали гласуваш за БСП или ГЕРБ а получаваш все Белене

50

ognyanz

преди 6 години

До "Тежък Сокол": А, ти и това знаеш, колко е струвала на бюджета издръжката им. И това ли приятелят ти от казармата ти го каза? Мисля, че си си сбъркал псевдонима. Вместо "Тежък Сокол" е правилно да се наричаш "Герберски ***".

49

Тежък Сокол

преди 6 години

52 Знаеш ли колко струваше на бюджета издръжката на тези ракети и не пиши глупости за някакви си сенатори . Пентагона много добре знае колко ракети имаме , какви са , къде са . Цялата секретност на времето беше една глупост

48

ognyanz

преди 6 години

А за тези ракети американците ни натискаха да ги махнем още по времето на Жельо Желев. Двама американски конгресмени (много мили хора) дойдоха и казаха по телевизията "Ние открихме у вас ракети СС20" (какви наивници, дошли и ги открили). И по нататък "Трябва да ги махнете, ако искате да получите американски помощи". Но Жельо не беше такъв продажник като Петър Стоянов, и отговорът му беше "няма проблем да ги видите". Дали били фишеци, ако се изстрелят накъдето трябва, кой знае, те не мислеха така

47

ЕВО

преди 6 години

Бих ти повярвал,ама не.Каква е следващата команда?Напиши я!

46

Тежък Сокол

преди 6 години

48 Не съм кой знае какъв специалист но имах приятел който е служил на тях . По време на Варшавския договор стратегията беше да се докарат ядрени бойни глави от Одеса и тогава биха могли да ударят Истанбул или Солун , Атина не нито Анкара. Но с конвенционални заряди са си само фишеци , е ще направят някоя поразия ако стигнат изобщо до целта , но какво от това . Какво направиха ракетите на Тръмп . Нашите СС20 май не бяха толкова на брой.

45

Анонимен

преди 6 години

47 Напротив точно защото съм ходил в казарма знам какво значи НАТО

44

ЕВО

преди 6 години

43- ти явно не си ходил в КАЗАРМА-та.Свободно!Поправи се!

43

Тежък Сокол

преди 6 години

45 Те не вършат никаква работа . Фишеци без ядрени бойни глави които при това днес не могат да стигнат до Севастопол , къде ги другите врагове.

42

ognyanz

преди 6 години

До 40: Както общо има тук интервюто на Путин и Асад. Да си припомним нашето влизане в НАТО. Ултимативно ни беше представебо искането да унищожим ракетите си СС20, които бяха единствената ни що годе реална защита срещу агресия от (знае се откъде) . Ген. Марин отказа и продажника и патентован празнословец Петър Стоянов го уволни. Ето така се влиза в НАТО. Сега е ред на македонците, да им е честито.

41

Анонимен

преди 6 години

41 НАТО значи сигурност