7

Анонимен

преди 6 години

Жена човек нищо не става .. taka e

6

1

преди 6 години

Като чуя, че пак ще ставаме равни ( с когото и да било) и ми се обръща стомаха.

5

Анонимен

преди 6 години

Жените имат повече връзки в мозъка,.. и е по малък.при мъжете по-големия мозък иска повече енергия , и подтиква мъжа към мързел и почивки.. Жените губят битката към 23-24г.. ще правиш връзки и ще учиш но трябва и място памет. а на мъжете мозъка расте до 27-28г.

4

Анонимен

преди 6 години

То и сегашните смартфони са с 70% по-леки от първите мобифони, но са къде по-съвършени! Същата ситуация е с Адам той е първият човек! Жената е създадена след мъжа. Изводите ги оставям за адамовците...

3

Анонимен

преди 6 години

Равенството е една глупост, равенство между половете са феминистки глупости. Поредната широко прегърната от Европа утопия, такива безсмислени налудничеви напъни, единствено затормозяват обществото, като се губи време и средства, за едно голямо нищо.

2

Анонимен

преди 6 години

Жените са 8% по-малко мозък.. Единствения начин да спечели битката с мъжа на работното място е с подлост , измама, лъжа.. Жената като роди забравя всичко що е учила в университета ., Добрите жени ходят в университет да се оженят , а не да работят по-професията. Държавата и бизнеса имат изгода от жени работарки - два пъти повече данъкоплатци , данъци плаща този който има доходи , а не този който си гледа децата , и два повече работници и цената на труда пада..

1

Анонимен

преди 6 години

За 2 г. с 10 места напред за равенството на половетеПостроихме комунизма.