21

Тоти

преди 6 години

С две думи, американците си вкараха автогол като развиха Китай, като си мислиха да го противопоставят на Русия.

20

Красимир

преди 6 години

Значи скоро да очаквамe НПО "Китай за България" :)

19

П.Петров

преди 6 години

Ще се усетят те какъв си го сложиха от пуста алчност, с опита да развратят китайските комунисти с богатство, ама дали не е късно ...Все повече прозира, че демократичната реторика в западните държави е само параван за олигархично управление на кръга банки->медии->банки.Китай беше в социализъм при Мао и мряха от глад с милиони, сега е в тоталитарен капитализъм. Имат късмет, че ръководството е в ръцете на интелигентни хора, за разлика от Северна Корея.

18

Striker

преди 6 години

А не бе, пак купувайте Хуямивей, Хуйдай и подобни, после се чудете що нямате работа.

17

българина

преди 6 години

същото което прави и сащ и цру, само че рибата е мнооого по голяма

16

нн

преди 6 години

До европейски съюз--------------------------Преди много години умните хора предрекоха, че бъдещия обществено-политически строй ще е смесицата от социализъм и капитализъм, Китай вече го практикува. Може би в това е бъдещето.

15

европейски съюз

преди 6 години

Китай е модерна и могъща социалистическа държава!

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Демокрацията излезе нещо мноого мрачно зловещо нещо .

13

bolbov

преди 6 години

Развейте червеното знаме на комунизма над целия свят Скъпи китайски другари!Освободете хората на труда от гнета на капитала този път завинаги

12

Анонимен

преди 6 години

Дебела тояга е добро лекарство запиндосите и техните тукашни слуги,които говорят от тяхно име с менторски тон.

11

Китай N1

преди 6 години

Китай е бъдещето икономически вече изпреварва САЩ населението на Китай за 2017 се е увеличило с 40 000 000 сега са на 1.410 000 000 население Китай вече пройзвежда оръжия не отстъпващи на оръжията на Сащ и Русия Китай е водеща държава в много показатели в западна Европа е пълно с китайци и китайски магазини традиционно японски марки вече се пройзвеждат в Китай и не на последно място Китай е ядрена сила с най-многолюдната армия в света,на първо място по добив на стомана и въглища!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Капитализъм по швейцарски. Имате 5 000 крави. Нито една от тях не ви принадлежи, но вие ги доите и вземате и пари от собствениците за това, че ги пазите

9

Анонимен

преди 6 години

Капитализъм по Сорос:Имате 2 крави. Продавате 3 крави на дъщерна компания в Корея, използвайки кредит от брюкселска банка, взет на името на тъща ви. После купувате обратно вече 4 крави с помощта на американски посредник, който оформя на ваше име дарение, за да не плащате данък за 5 крави. Евросубсидиите, които вземате за млякото от 6 крави, инвестирате в корейска дъщерна компания; в годишния отчет пишете, че имате 8 крави, а когато идва одиторската проверка казвате че нищо не разбирате от крави!

8

Анонимен

преди 6 години

Има ли някоя държава, която да не пречи с нещо на краварите останаха ли такива. Комунистите им пречат, глобалистите им пречат, наионалистите им пречат зелените им пречат либералите им пречат. Докога хората на земята ще търпят краваркия империализъм.

7

Анонимен

преди 6 години

Скоро всички ще шпрехаме на китайски и ще носим със себе си малката червена книжка с ученията на Мао. Европа е като ветропоказател, нея неколко бежанци я разклатиха из основи, смятайте какво ще я прави чичо Китайчов ахаха Меркел като каже "всички китайци са добре дошли" и край. Никой не може да воюва с Китай, баба Ванга е казала че жълтите ще владеят света. Освен ако Индийците не възразят понеже скоро ще са повечко и от китайците но са ромеи и нямат тяхната дисциплина и лукавост! Учете китайски!

6

Анонимен

преди 6 години

Страхахах

5

Анонимен

преди 6 години

Сега Брюксел няма как да спрат чичко Китай .

4

айде нЕма нужда

преди 6 години

То па една демокрация тук.То па едни човешки права имаме.

3

Бай Дончо

преди 6 години

Веднга пращайте тюлените в Китай.

2

Анонимен

преди 6 години

Забравете Русия. Китай е новото зло срещу което скоро ще трябва да се изправя целия свят. Мощна икономика, огромно население и лукави комунисти за лидери! Руснаците да не се самозалъгват, че са в дружба с Китай. Китай няма приятели и не вярва в славянски глупости за братство, освен това си иска обратно Манчурия! Китай поддържа Северна Корея. Китай налага влиянието си в цял свят, в Европа, Африка, Латинска Америка, БИ, Русия, дори САЩ. Китай е заплаха за демокрацията и човешките права.