135

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко са велики ама знам че без войни се разпадат

134

Анонимен

преди 6 години

И русняците ли са били в сирия ясна е работата

133

анонимен

преди 6 години

Неофашистката хунта още ли управлява Киев и Украйна?Убийците от десен сектор, спонсорирани с мръсните пари на Сорос, убиват руски деца и жени.Забраниха не само руския език, но и българския език.Но платените БГ-медии не казват нищо за това, нали?

132

за Русия

преди 6 години

Русия е велика с Медведев, Путин и Сергей Лавров.Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България?

131

за Сирия

преди 6 години

Башар Асад е законен президент на Сирия, свикнаха ли западните лицемери и слугите им у нас?

130

Правилният въпрос-

преди 6 години

"Кой ще помага на Башар Асад?"ПО-скоро въпроса е :КОЙ иска да му пречи?

129

пенко

преди 6 години

Светът има четири посоки ! Тъпо е да си "журнагъз" и да гледаш само в една ! Русия освободи Германия от своите военни ,които по законите за капитулацията...! Нещо да кажете за Рамщайн ,за Авиано- италиано, за другите американски "подгъзляци " ...и на север и на юг !? Следващата стъпка е Южнокитайско море - Тайван !!!Как виждате триполови ,гейове и паранормални да воюват с НВС /наистина великите сили /???

128

РОССИЯ

преди 6 години

русия си е русия харесва ли ви или не русия си е пак русия русия е велика не победима историята доказва руснака не въюва за пари а за чест

127

Анонимен

преди 6 години

Вам болгарам точно помогать не будем. Аванта няма да има

126

хх

преди 6 години

Те си тръгват вече за трети път.Но това са пропагандни фишеци за да има какво да дрищят троловете по света и за замаяване на пияните мужици.Путин много добре знае, че отидат ли си руснаците, отива си и кръволока асад.В Сирия над 70 % са сунити, ненавистта им към асад и шиитите,които са под 20% е огромна и само да си тръгнат руснаците , въстанието почва отново.А победят ли сунитите (и те не са стока) кланетата ще бъдат уникални.

125

Анонимен

преди 6 години

Северен поток 2 тръгва,това стана след като проекта получи разрешение за строителство в Германия ..Властите в немския град Щралзунд -провинция Макленбург Предна Померания разрешиха строителството на газопровода Северен поток 2 в континенталния шелф на Федерална Република Германия .Това съобщават немските средства за масова информация ./В същото време Турски поток вече завърши подводната част на тръбата./ Така за нашенската тиква сега остана само да си пълни хъба с кашерни американски пръдни.

124

Анонимен

преди 6 години

Според западни експерти Русия вече договори откриването на военни бази на територията на Египет ,като тези бази ще бъдат използвани от Русия за удари срещу ИДИЛ в Либия по въздуха .Това най вероятно ще се случи след президентските избори в РФ ,които избори Путин ще спечели още на първия тур с огромно мнозинство.

123

Анонимен

преди 6 години

Защо на тази снимка няма нито една нормална физиономия?Само некви изгустирани мотанти?

122

Анонимен

преди 6 години

До спокопо добре се запитайте какво прави САЩ в Сирия без покана и разрешение ....---------------САЩ изобщо не е в Сирия.Там, където са САЩ, отдавна вече не е сирийска територия.А руснаците пък са поканени от никого.

121

Анонимен

преди 6 години

Интересно каква е верно тази "сирийска армия"? Гледах в ютуб един полковник арабин във военна среда в Сирия, въобще не вдъхваше увереност. Ако само "Хизбула" и иранците са на страната на Асад (по религиозни причини, защото в Иран са предимно шиити, а Асад е алеви (за мен няма разлика между алеви и шии), то интересно наистина какви сирийци се бият за Асад?

120

Анонимен

преди 6 години

Загубата на Сирия е тежък геополитически удар за Пиндостан.Путин печели още един нокдаун.

119

ognyanz

преди 6 години

До 123: Дребният и малкият си ти, драги. Преди да даваш определения на политик като Путин, първо си помисли ти какъв си. Т'ролове като теб с лопата да ги ринеш.А това, което направи Русия за Сирия ще го оцени сирийският народ. А не "умерената" и неумерена (т.е Ислямска държава) опозиция.

118

до 121

преди 6 години

Бори се с базирания тероризм.

117

Анонимен

преди 6 години

РФ "защити" двете си военни бази в Сирия! "Малкия" страда от комплекси за малоценност и с помоща на авиацията, и много убити мирни жители си извоюва присъствието на Средиземно море!Той (Дребния) не е виновен - така му диктува военно-промишленият комплекс!НО в последно време стана страшно за политиците в Раша! Много "Груз 200" и "Груз 300", и народа започна да пита ЗАЩО?!А идват избори и ...

116

Анонимен

преди 6 години

Въпросът към новината е не "Кой ще помага на Башар Асад?", а как сега ще бъде спряна Сирия да се превърне в поредната крепост на крайните ислямисти.Пак не сте си написали домашното.