57

цццццц

преди 6 години

Ужасно просто и агресивно общество , Срам ме е , че съм българка , че ни управляват прости управници , избирани и от едно просто и глупаво общество , срам ме е че живея сред такъв *** народ , срам ме е ,че няма журналисти в България , а всички се нагаждат към властта , за да си спасят кожата , срам ме е ,че сме най- бедната и най- скапана държава от целия ЕС , срам ме е че сме с най- корумпираната съдебна система , срам ме е , че столицата ни е превърната в една долна *** , СРАМ ме еееееП

56

Анонимен

преди 6 години

лишен бил от право на образование, вероизповедание и социален живот............той - какво ? докторантура ли смята да защитава там? как се прави перфектното убийство? има и достатъчно време - да се моли до живот ! а социалния му живот е бил навън, да го е оценил. и животните не постъпват така,като този примитив. заслужава някой "колега" да го самоубие ! ...........да посегнеш на дете ??????????

55

Анонимен

преди 6 години

Какво очаквате от Вавилонската кула...

54

П.Петров

преди 6 години

Да ги удържат от бюджета за на затвора, където е и да кажат на останалите затворници защо им е намален порциона.

53

Анонимен

преди 6 години

не само че го хрантутим тоя, ами и 10 бона ще му дадем, които той ще прехвърли на съдията по делото

52

Анонимен

преди 6 години

да проверят съдията по делото, този явно обслужва интересите на убиеца!

51

ruseborn

преди 6 години

До Анонимен

50

Анонимен

преди 6 години

Европейския съюз е против хетеросексуалните нормални семейства и традиционните ценности, но е ЗА извращенията с животни, хомосексуалните, престъпниците, наркоманите, феминизма, мюсюлманските бежанци, черните африканци, необразованите, ромите, тероризма, корпоративните богатства, войните, подслушването, наблюдението и рестрикциите срещу човека. И това бива наричано демокрация и европейски ценности.

49

чарли

преди 6 години

Защо ли отмениха онзи член ?

48

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме човешки съществва,а не оФФча пасмина,досега да бяхме избесили такива съдии,но не сме!Извергът,убил по нечовешки начин едно дете,се жалва от "нечовешко" отношение и "ч1овешката" гнус,наречена съдии,отсъжда в негова полза!!!А булгарстадото мучи и стои,вместо да избеси тези "съдии",явно,или надлежно подкупени,или абсолютно подчинени на НПО бандите,които би трябвало също да бъдат ***!Но,ние сме милостиви овце,затова сме храна на вълците!А после,друг ни е виновен!

47

до Бобчо

преди 6 години

Бяха по 40 ст. но преди години.

46

баси меверето

преди 6 години

На тоя вместо да му случат случка,и цялата тая гад*ост да приключи,те цял затвор се въртят около него като морни пчели!?Баси и началника на затвора,баси и надзирателите,и цялата държава!!!

45

кой

преди 6 години

Кой ще съди държавата, за този ?

44

Бобчо

преди 6 години

БОЕН ПАТРОН ЗА ПМ, КАЛИБЪР 9Х18. Калибър: 9х18. Цена: 0.40 лева

43

не е задължително

преди 6 години

Присъдата е препоръчителна,но за *** има далавера,че ще точи държавата!Изтърва ли се такъв келепир!?

42

изр*од отвсякъде

преди 6 години

Тоя бих го разчекнал без изобщо да се замисля!

41

Анонимен

преди 6 години

от 17 години е в затвора на наши разноски и сега бонус, още 10 хилки за него.Колко много щяхме да спестим само с един куршум....

40

Леле

преди 6 години

"Убиец на дете осъди държавата за "нечовешко отношение"" - Майко, ще плащаме на убиец защото, имали нечовешко отношение към него! Та да се защитят и да кажат, че тоя не е човек, бре!

39

Анонимен

преди 6 години

Гарантирано от ЕС.

38

Циник до 33

преди 6 години

Такива "възвишени" , като теб - разбират колко грешат - най-рано тогава, когато сами станат жертва на такива социопати!Или това - или се опитваш да се правиш на интересен - което е още по тъ пo!