18

Анонимен

преди 6 години

До аз--------Като няма държавата пари няма да има и лекари.И никой няма да има претенции/Ще си мрем по български!

17

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Това е претекст минимална заплата да не скача

16

ех,дьржава БГ.

преди 6 години

а зьболекари,зьботехници плащат ли данаци?а в Русе в окр.б-ца няма топла вода ,няма сестри ,лекари ,една сестра на цялото отделение и 2 млади лекари без опит.само това ли?.

15

аз

преди 6 години

До АнонименДържавата не отделя пари за каквото и да било! Държавата няма от къде да отдели пари! Държавата получава пари само от нашите данъци. За да има повече пари - единствения начин е да има повече данъци! Как държавата да отдели 40 милиарда евро, като това е почти колкото брутния продукт (50 милиарда) на България?!

14

Анонимен

преди 6 години

До Alex ---------------------Когато адвокатската мафия започне.Когато държавата започне да отделя 40 млрд евро год. за здраве като в Австрия.С 1,8 млрд европейско здравеопазване няма да видим никога!

13

Alex

преди 6 години

Кога лекарската мафия, с частни кабинети ще започне да плаща данъци? Ще фалират, защото много лекари превърнаха държавните болници финансирани с обществени средсрва в собствени банкоматни каси. Безконтролно и безотговорно. Не мога за всички лекари да генерализирам, но тези, които крадат и нехаят за здравето на хората съвсем не са малък процент. Източват здравната каса, взимат пари за несвършена работа и не ми се говори, то това е безобразие без аналог.

12

...

преди 6 години

Епа докато се източват и болници и здравна каса и лекарства така ще е! Няма какво да се лъжем предполагам, че над 50% от парите дето се отпускат за болници аптеки и здравна каса в момента на отпускането им отиват я по партиини сметки я в сметки на "наши" хора я по сметки на директори на болници и захранващи с лекарства хора! Останалите 40% отиват за неща от леко съмнителен характер, но не напълно съмнителен и накрая последните 10% се изхразходват по предназначение! Та ако се обърне това то...

11

lekar

преди 6 години

До АнонименВзимам по 2000 Е на месецв БГ ,чисто....лекар съм ......а ти *** се шиииибай в Германия,на високите цени там

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1------------------------------------В общинските болници заплатките са по 700 лв,в окръжните 900,а в софийските 1100. Това ли ти са максималните заплати,бе тъ,пак!

9

Анонимен

преди 6 години

Вчера бях на летището да посрещна братовчедка ми ,чаках половин час и ми стана много странно все едно са казали че ще изригва вулкан толкова много народ ми заприлича че все едно се евакуират от България.

8

Анонимен

преди 6 години

хаахахахах бачкам си в германия в един склад взимам си 1500евро заплата и от време на време влизам в бг новините да ви се посмея малко колкото сте зомбирани с ваш Боико как му се радвате а те направо ви правят на маймуни тупчовци *** хахахаххааххаха бачкаите роби бачкаите за 250 евра и отделяите по 5 лв в месеца за вазелинн да не ви болят тратките толкова тъпчовци,аре робчета другия месец пак ще видя кво фалира банка ли болници хахаххахаха

7

тато артиста

преди 6 години

"казах ви наведете си главата да мине бурята"- на конгреса на БКП1989г. а сега оле, ле

6

Анонимен

преди 6 години

Болниците на фалиране,пациентите на умиране, държавата на торпилиране.

5

Анонимен

преди 6 години

Защо някой не поразпита къде се дянаха едни 1.240 млрд. лева от резерва на НЗОК? С такъв резерв едва ли щяха да са проблем заплати, молекулярни лекарства. Все пак по-лесно е да съсипеш общинска болница и след това да национализираш загубите, а активите да отидат към частното здравеопазване. Един път чух Деситу когато я питаха за резерва на НЗОК да отговаря "няма да кажа"

4

Анонимен

преди 6 години

да затворят очите на изгладнелия народ ,то става и по лошо и по лошо защото пари вече няма всичко където можаха окрадоха то не беше кремиковци,то приватизаци то истребители то реакторите то вече няма какво народе и дума не им вярваите затвориха поделения,нарязаха орудия танкове на скрап,бяха затворени всички селски стопанства няма вече кво ,идва някое друго европеиско левенце ама около Боико хората прилапват и това от метра,магистрали,тунели,няма пари няма.

3

Анонимен

преди 6 години

така ви се пада , като не желаехте шокова приватизация в 1992г. по времето на премиера Филип Димитров. А искахте бавно, бавничко да живеете с крадене, мамене и корупция.Така е и в армията, мвр-то, земеделието, енергото и др.

2

АНТИ

преди 6 години

Един се ражда, друг умира,трети оперира и пари прибира,щом сметката е запорирана,отива болницата на фалиране !

1

Анонимен

преди 6 години

На кои в болниците заплатата е минимална? Освен на чистачката и санитарката! Всички останали са на макс заплати! Щели да фалират щото видите ли чистачката и санитарката щели да вземат по висока заплата?! Аре не ни правете на май.муни бе! Краднете като за световно защото няма контрол. Изписват скъпи лекарства щото играят с аптеките. Измислени пациенти които съществуват само на книга. Още да изброявам ли? Не няма да изброявам защото не си заслужава за айдуци да се пише!