8

Анонимен

преди 6 години

Да не мислите, че някой е харесвал Хитлер в началото? *** всички други са се изходили здраво на хорските надежди.

7

Анонимен

преди 6 години

Остана ли нещо традиционно в уж така наречените "традиционни партии"? ***, ислямолюбка и сбирщина чиновници-криптокомунисти са представяни от медийният си слугинаж за безалтернативни.... подайте ми кофата да повърна. Генсеците на СССР ще ви завидят, а чичо Гьобелс ще ви похвали в пропагандаторските умения!

6

Анонимен

преди 6 години

Десни консерванти срещу леви чиновници ? А ся де

5

Гадател

преди 6 години

Джордж Сорос беше пресметнал, че всяка година Европа ще приема по 1 милион бежанци, после го нападна Орбан и намали това число на 400 000. Ей такива евреи искат да смесват хората за да се мразят и да стават конфликти. Има едно голямо зло, което няма държава и всяка държава е негов дом.. то винаги създава катаклизми от както свят светува и неговото име е ЦИОНИЗЪМ. Тръмп, например, изпълнява поръчки от евреите, които го избраха. Интересното е, че евреи като Сорос финансират Палестина..

4

Анонимен

преди 6 години

Някой учудва ли се?Тук някои протестират срещу Луковмарш, но не им пука за това, че работещият и учещ българин е най-дискриминираната социална категория в границите на България днес!Протестират, но не се запитват какви са причините. Защо ли?

3

Хм

преди 6 години

Европейците още нищо не са видели!Най-тежкият удар тепърва предстои.Случилото се досега е само предупреждение да се вземат мерки.Но явно щраусовата политика надделя и нищо не бе направено,освен да се заклеймят тия,които виждат нерадостната съдба на Европа в бъдеще...Няма нужда на власт да идват радикални партии-просто традиционните трябва да подходят адекватно!

2

Анонимен

преди 6 години

Мдаа, всеки несъгласен с либералните криптокомунисти е крайно десен,....., екстремист. Неадекватно е да наричате фашисти източноевропейците, които най-много са пострадали от тази идеология. Но толкова са ви умствените възможности. Не, просто в Източна Европа хората са патриоти и все още имат някакво национално чувство за самосъхранение. Германия не може едни турци да интегрира, дето са далеч по цивилизовани, та какво остава за някакви от Сирия, Афганистан, Ирак или Пакистан?

1

Анонимен

преди 6 години

Десните консерватори ще печелят още повече срещу нео-либералите Европа търси промяна иначе рискува да се удави в блатото на толерастията и нео-либерализама.