10

до 4

преди 6 години

Не, просто слушам друга музика. - Сага, Канзас, Флойд, Мерилиън, Хийп, Ейша, Тото, Цепелин, Пърпъл, Рамщайн, Металика, Найтуиш и така нататък....На Азис нямам партитури.

9

един друг

преди 6 години

Шокъре, шокъреее, точно от такива като теб в работата се налата да оставам след работно време за да им разчиствам и решавам проблемите. Точно тези, които са "чели Макбет" и какви ли не други тъпизми и само се перчат с дипломите си не могат нищо да свършат. Не може през цялата човешка истария общата култура да се мери с това дали си чел "Макбет". Нещата се променят...

8

Шокър

преди 6 години

... а вероятно и никаква друга творба, не е проблем, за "общата ти култура", защото това понятие клони към идиотизъм. В гимназиалните ми дни, бях обект на подигравки, защото не знаех кой е DJ Давид Гета и още 20 други, започващи с DJ, които 6-7 години по-късно са напълно забравени.И какво стана ? Същите общокултурници, които ме съдиха, сега са едни от най-хубавите хора, с които съм имал нещастието да бъда в една стая. Защото това не е култура, това е отрова.

7

Анонимен

преди 6 години

Честит рожден ден.

6

Шокър

преди 6 години

4 Съжалявам, но ... Обща култура ? Изкривеното разбиране за обща култура на 21 век ме отвращава. Не знаеш какво е тоитар или както му викат децата - голям проблем. Не знаеш, името на поредния поп певец, защото не слушаш активно такава музика и ти е все тая - О не, шок и ужас ! Общата ти култура е ниска ! То си от неандерталците, защото не се купчината генерични музиканти и неразличими те им песни. Но това, че не знаеш кой е Макбет и не си чел една българска книга, извън листа по литература ...

5

Анонимен

преди 6 години

Ще я уважа със звездно лъскане на сабята. Кърти мадамата.

4

№ 3-МАЛЪК ЛИ СИ?

преди 6 години

Ти сигурно си в трети клас.Да си жив и здрав и ти,докато порастнеш много неща ще научиш.За сега слушай Азис и Преслава,но знай че освен чалгата има и други песни и певци.Има и групи.Позаинтересувай се.Не е задължително човек да слуша и обича всичко но от обща култура би трябвало поне да е чувал за певици като Шерил Кроу,и Т.Суифт.

3

Анонимен

преди 6 години

За първи път я чувам и виждам, но да е жива и здрава каката. Готина е.

2

Анонимен

преди 6 години

Кой ?

1

Анонимен

преди 6 години

Хубав човек!