19

Анонимен

преди 6 години

ЗА АЛЕК И ВАЛЕРИЯ НИКОЙ ОТ ОТПАДНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ НЯМА ДА ГЛАСУВА И ТАКА ОЩЕ В ПЕТЪК ЩЕ СИ ТРЪГНАТ.ВМЕСТО ДА СИ ИЗПИШАТ ВЕЖДИ,МАЙ СИ ИЗВАДИХА ОЧИТЕ.

18

До 18!

преди 6 години

Да разбира се, че правя разлика! Ако не правя, нямаше да пиша! Все пак съм с 30 год. стаж на лесовъд!Изглежда вие нямате представа от дървестни видове!

17

ДА

преди 6 години

Така се предават "приятелите"!Ревльото-футболист щеше да прави само женски дуели!Нито една от жените не заслужава да спечели!Тоя е влюбен,ама она-не е!Само да излезе и ще му бие дузпата-Хак да му е!Отидоха си хора,които наистина трябваше да са на финал.От сегашните останали-само Яни и Калоян заслужават.Кифли,които не могат да готвят-за какво се борят,не ми е ясно!?

16

Анонимен

преди 6 години

До ВъзмутенПравите ли разлика между топола и бор

15

гостенка

преди 6 години

Станислав работи много и заслужаваше да стигне до финал, но много сгреши като се довери на изключително подмолния и долен футболист Алек и неговата шантонерка Валерия.Тези двамата абсолютно незаслужено ще стигнат до финала, по цял ден се излежаваха и мляскаха, а други изнесоха тежкия физически труд във фермата, но си тръгнаха.Винаги внимавайте какви хора избирате да допуснете за свои приятели, които като Алек да ви изкопаят г........по приятелски!Явно има цензура......................

14

Динко

преди 6 години

Е то това предаване не е за строителство!Не е нужно най-здравият в ръцете и най-***.и.я.т в главата да го печели!Ако беше така щяха да пуснат 20 яки батки и да млатят пирони и дървета като луди!Важно е хората от вътре да дават пример,да се опитват да бъдат по-добри и по-смирени хора,да се опитат да се надградят надличностно!

13

Анонимен

преди 6 години

Но идва най-големия резил,този подстригания може да вземе финала. И тогава не 80%,а направо 99,9% със сигурност са....... Вие си знаете какви.....!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Да е гледал какво цепи,по-силен е,но трябва и акъл.

11

Анонимен

преди 6 години

Хората, които построиха фермата са вън. Няма смисъл да продължавам да го гледам. Предаването изгуби един зрител.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Все пак трябва да отбележим, че едната тук живееща чужденка чеченка победи българката на алманаха. То не става само да се биеш в гърдите и да викаш *** ***.

9

ВОРОВЕ

преди 6 години

До ВЪЗМУТЕНБате, виде ли как са ти цензурирали Ч.Е.П.О.В.Е.Т.Е ??? Цензурирайте и ЧВОРОВЕ.. баси!

8

Възмутен

преди 6 години

За съжаление снощният двубой отново бе режисиран от продуцентите! Ако забелязахте как бяха наредени дърветата за цепене-от страната на Станислав само борови с ***, и едно-две от топола! От страната на Яни повечето тополови! Пробва едно борово и напипа лесно цепещите се тополови! Трябваше да има само от един вид дървесина! Лилипутите отново изиграха единия от учасниците. Все ми е едно кой щеше да попеди,но........!Не така дребни продуценти!

7

Анонимен

преди 6 години

по злобен от фудболиста,надали има.......

6

Анонимен

преди 6 години

80%....................!!!!!

5

уху

преди 6 години

Футболерчето голям *** излезе-от злоба към Виолета я прати на дуел вместо Калоян-щеше да му изгори имунитета и сега щеше да прати Калоян и Яни.Явно мама и тате са отгледали футболистка както той обиждаше Калоян-накрая МЪЖКАРЯ излизе мишка-100 процента Валерия ще го отсвири този обсебващ и ревнив ревльо.И да е истинска ЛЮБОВТА му и да е стратегия хората не харесват преиграващи или подсмърчащи лигльовци

4

Анонимен

преди 6 години

Стойностните хора си заминаха, останаха некадърниците и интригантите.Фермата и Брадъра доказаха на какво ниво е Българина.

3

Анонимен

преди 6 години

никога не гледам биг-брадър,но фермата гледам. и там сега остана едно стойностно момче - КАЛОЯН. и работливо,и уважително и почтително и кротко , и е единствения,който не злобееше,не хленчеше..............дано КАЛОЯН спечели!

2

Не се учудвай

преди 6 години

До АнонименНие сме кофти племе, 80се процентно. Само българите в чужбина вместо да си помагаме, гледаме да се прецакаме. Всички останали - поляци, руснаци, сърби и пр. се поддържат, помагат си.

1

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден наблюдавах странноя явление, което доказа пореден път що за човек е българина.Тая ферма хич не я гледам ама в кръчмата се зарибяват(странно).Та състезаваха се две жени.Българка и една тук живееща чужденка чеченка.Всички викаха за чужденката.Пинах си бирата, изядох си дробчетата на бързо и си тръгнах, че ме изкараха извън нерви.После разбрах наща била та се зарадвах.