58

Гошо...Тъпото

преди 6 години

До Анонимен 61:Не обиждай хората.Може би само на теб не е...ясно,че отдавна изборът на...победителя в такива комерсиални,частни продукции се налагат не от зрителя,а от босът на продукцията,тоест Кукловода.Заблуда е че някой от зрителите е повлиял на крайното подреждане на...реалити-героите.Това може да си мислят само...наивниците.

57

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам, че наистина има толкова много хора, които наистина пращат смс-и. А да не говоря, чеима и толкова много фенова на Джино.

56

Анонимен

преди 6 години

Новината е, че с тази помия се свърши и поне година в новините няма да пише повече за нея. Честито.

55

Анонимен

преди 6 години

Това пошло предаване спечели един ***,който не е прочел нито една книга и не се знае дали въобще може да чете.Това показва нивото и на тези,които са го избрали,които очевидно са от 80-те % ***.и населяващи нашите земи.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57Повечето бг сайтове са свързани с определени тв канали и рекламират техните продукции под формата на статии и новини.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57Бих го гледал ако даваха как Динко лови бежанци.

52

Анонимен

преди 6 години

А аз очаквах новогодишно издание на шоуто.

51

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия и защо трябва да ме интересува?

50

Анонимен

преди 6 години

Записвам си всички победители в шоуто на един тефтер че да не ги забравя

49

Small brotgher

преди 6 години

Видяхте ли как се разплака?Това беше наградата за униженията които изтърпя!

48

Анонимен

преди 6 години

Това шоу е показател за "огромното качествено тв бг съдържание"

47

Веско

преди 6 години

Преди десетина дни беше надигнат голям вой срещу един журналист, който беше споделил мнението си, че не трябва да си правим идоли от спортисти, пък били и много добри. И къде са сега сега защитниците на Гришо да видят любимата звезда на България!? И разни хора се разтапяха от умиление да доказват колко умни, красиви, заслужили и добри хора са тези щестимата :(

46

Анонимен

преди 6 години

Кой....Кого отнесъл...Къде....

45

Пешо

преди 6 години

Спечели куц неграмотен Жагал който ни каза че ние Българите сме били завистливи!Явно е в някаква кярия,явно развърта някакви пари?Другари Роми не се лъжете в Чикаго не можеш да станеш милионер от карането на камион, а само любима звезда на публиката ако има кой да ти пуска СМС!

44

Калеко Алеко

преди 6 години

Джино просто успя съзнателно или не, да се превъплати в образа на жертвата в/у която се нахвърляха всички, от откачената рушкиня Захажаева, до прехвалените герои Фънки и Коце, които не одобряваха ту общата му култура, ту ролята му на "рицар на печалния образ". От друга страна фънкитата и коцетата бяха привилигировани от Биг Брадъра още с встъпването си в Къщата и бяха галени с перце за разлика от други герои нарочени за анатемосване от самото начало .... Но пък така става като пресолиш манджата

43

Анонимен

преди 6 години

Тоя Джино ли е,Гино ли е ,си е образ създаден и режисиран от Бига и Нова. Щом са го създали трябва и да го издържат.Естествено,че ще спечели.Ся ще има и участия по разни предавания,та да му платят още парички. Иначе някой знае ли дали е заработил един лев ?

42

КРЕТЕН

преди 6 години

Не гледам простотии! Не обичам да гледам простотии! Не обичам про.ста.ците и за това съм доволна,че един такъв еталон за простащина като ямболската свинска опашка не беше припознат от младите.

41

Батман

преди 6 години

Много се радвам че Динко тариката не спечели, ама МНОГО се радвам!!!!!! Самата му мутра като казваха кой ще излезе беше една завистлива.

40

Анонимен

преди 6 години

Да си призная... Първия Биг Брадър ми харесваше. Сценаристите нямаха опит, не се месеца толкова и нещата ставаха от самосебе си. Дори ако обърнете внимание, повечето от участниците там са останали приятели и след шоуто. Сега е някаква боза. Всичко е режисирано от първия до последния ден. Защо да го гледам? По добре да отида на театър или оперета

39

Анонимен

преди 6 години

Боже, кой изобщо гледа тази боза!?!?!?