12

Анонимен

преди 6 години

Решението е едно: всичкото ислям в камиони, самолети и кораби и обратно в пустинята, където му е мястото. С тия хора няма мир, разбирателство или бъдеще. И най-важното - няма живот.

11

Бенджи и Закс

преди 6 години

Е колко шъ са Муслим в Раша...17%В Юръп са 13 с тенденция до 2030 да са 23%

10

Анонимен

преди 6 години

До ПИНОКИО Аз пък се спуках да ... рускини на БГ черноморието, а един турчин наскоро твърдеше, че се спуква да ..... българки в Германия. И какво даказва това? Или просто държиш да си показваш балканджийската селяния?

9

Deutschland

преди 6 години

Какво става, нали Германия се била ислямизирала, пък САЩ били много пекани, защо ги гърмят, докато в Дойчланд не съм чул за нито един атентат? В Русия пък има най-много мюсюлмани - факт! Болезнен факт! Deutschland uner alles!

8

Анонимен

преди 6 години

И НИЕ ИМАХМЕ ЕДИН ПЕРХИДРОЛЕН МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

7

Анонимен

преди 6 години

и какво чакат тогава като е свършила войната? да натоварват бежанците на влакове и обратно за Сирия,дори да е дошъл от Нигерия, и то всички от цяла Европа.

6

Анонимен

преди 6 години

Та кой ще прави бомби и наркопродукти за без пари,това че не са открили плащача не означава че има такива заинтересовани като само заради хобито да се залагат над разни идейки.

5

Анонимен

преди 6 години

След като изгледах клипа и прочетох какво пише отдолу, се запитах какво ли представляват перхидролните експерти? То е ясно, че някои са натурални блондини, а други побеляват от старост, но все пак.

4

Анонимен

преди 6 години

Само дето терористът е от Бангладеш и сигурно не може да намери Израел на картата. Щял да си изгуби работата като таксиметров шофьор или нещо такова. Това е истинската причина за опита за разширено самоубийство. Политическата мотивация е измислица, за да стане известен и други *** да го смятат за герой.

3

Анонимен

преди 6 години

Световното колониално ла'но се разсмърдя ли?В по-голямата част от западните страни много от сградите са газифицирани и си реват за едно коктейлче М0п0т0в. А ако му прибавят и малко алуминий на прах, нафта и машинно масло, още по-добре. А на тези използващи нитрати "градинарси терористи" ли ще ги кръстите? Брайвик беше началото, но за съжаление той се бореше от другата страна, но алчните по върховете направиха света ла'няна колония.

2

ПИНОКИО

преди 6 години

Един приятел се спука да.... полякини в Англия.

1

Анонимен

преди 6 години

Неочаквано за всички конфликтът от Сирия ще се премести в Израел, т.е.Палестина.