12

Анонимен

преди 6 години

Другата следваща, но не и по значение, простотия, е грандиозното плюскане по Коледа - смирен тих, семеен и религиозен празник. Който хората често превръщат в свинщина. Затова отиват толкова пари - защото човек е склонен да прекалява и да изкривява значението на празника.

11

!

преди 6 години

От години подаряваме по нещо само на децата. Размяна на подаръци между възрастни е грандиозна глупост. Предпочитаме да отидем някъде на екскурзия или на СПА. Коледа е религиозен празник, празнува се в семеен кръг и целта му не е да се пазарува като за последно и да се разменят излишни вещи.

10

Срам!!!

преди 6 години

Вероятно и повече от 1/4 от дохода му е отишла и ще отиде за това, но не защото е богат, а защото получава мизерна заплата, с която дори коледни подаръци не може да си позволи да купи на децата си.

9

АНТИ

преди 6 години

С пораснал доход, да, със евро доход,бай *** е за подаръци на поход,най-яко празници да преминат,а после идва дълга гладна Зима !

8

Анонимен

преди 6 години

Предколедната истерия е най противния период в годината.

7

анонимен

преди 6 години

искам мир за бьлгария и света искам бьлгария да стане дьржава с ред и правилаподарьците няма да решат вьпросите затова по кротко и смирено

6

Бандит

преди 6 години

Най-скъпият подарък е времето,прекарано с любимите хора.Защото даваш нещо от себе си,което не струва нищо,а всъщност е безценно.Радвайте се на тези мигове,защото създават спомени,които топлят повече от разни коледни светлини... :)

5

Демократичен пенсион

преди 6 години

До Сп??нс Ама тогава беше мизерия.Преди 50г. съм ходил с 10 ст. на училище.Сега учениците ходят с мотори и коли.

4

Съвет

преди 6 години

Я сметнете пак. Дали не се 2 заплати, а не 20%.

3

Сп??нс

преди 6 години

Това с подаръците от години е загубило смисъла си. Преди 30 години да ти дадат торбичка с портокал, "Кума лиса" и лев-два беше събитие, защото цяла година повече от 20ст. на куп не виждаш. Сега с какво ще изненадаш деца и възрастни.

2

Ревизор

преди 6 години

Едно е да похарчиш за коледна украса 11%, от 3000евро в Холандия - 611 лева, а съвсем друго е да похарчиш 24% от 250 евро в България - 120 лева. Сметката колко остават за съществуване няма да я коментираме. Хайде прибирайте си стъкмистиката и дим да ви няма...

1

Ром Бакарди

преди 6 години

ВъОбще няма да купувам нищо за подараци за Коледа и НГ ,не виждам смисъл в това ,а по-добре да си направим една екскурзия до някой град за Коледните или НГ празници.Миналата година бяхме в Болония ............ предишната бяхаме до Румъния и Сърбия ,тази мислим до Атина да прескочим . Мисля че тъй е по-добре ,отколкото всякакви "играчки" да купуваме които след това ще лежат някъде .