62

anonymous

преди 6 години

Мъжете сме много по-умни от жените като цяло.Особено в области кати инженерните и точните науки - физика, химия и т.н., както и в инф. технологии(IT).Има и изключения , но те потвърждават това правило.

61

Анонимен

преди 6 години

60 е отговор на 59, а не на 50. Станало е някакво объркване.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61Преди около 30-35 г. този роман нашумя и получи награди. :)

59

ШибиРиби

преди 6 години

До Умник,Не се казва зад бюро а зад компютър. Аз говоря за под бюро където труженичките в IT сектора здраво работят с устната кухина... упс пардон ... с програмните Езици. Предпочитан е Python.

58

Анонимен

преди 6 години

До До 50: ,,Пич", нямам време да чета световно неизвестни книги. Аз си падам по класиката

57

До 50

преди 6 години

Пич, имаше един роман със заглавие "Родосто", авторката е арменка, забравих името й /може би беше Севда Севан/. Имаше и втори том под по-различно заглавие.Там има един интересен пасаж. В известен ориенталски публичен дом, възрастна мадам учи на чалъми новопостъпила девойка, която се отличава със забележителна красота - задължително да се научи да реди пасианси, защото това придавало на изражението интелектуална вглъбеност. С други думи, за да е привлекателна, трябва да е има вид и на мислеща.

56

Анонимен

преди 6 години

До анонимен ,,предпочитам грамотни жени отколкото прости готвачки"Аз пък предпочитам красиви жени. А те никога няма да се захванат с тежка умсвтена дейност, защото това ще изяде от хубостта им. Така де, да не са глупавиКрасотата е също вид гениалност, при това божествена.

55

умник

преди 6 години

До ШибиРибиабе умник върви ти бачкай с акъла си зад бюро

54

ШибиРиби

преди 6 години

Много ясно, *** са винаги където са парите... смучат манатарките под бюрата докато мъжете работят

53

Анонимен

преди 6 години

Елементарното опростеното винаги е по-бързо..

52

Анонимен

преди 6 години

макар мъжете да имат повече неврони(мозък), необходими за мисленето, жените имат повече връзки между мозъчните си клетки, което им позволява да мислят по-бързо, въпреки че имат по-малко сиво вещество.Целта на изследването, осъществено от невролози от Калифорнийския университет с помощта на техни колеги от Мадрид, била да установи защо жените, чийто мозък обичайно е с 8% по-малък от този на мъжа, имат същото ниво на интелигентност. Изследването било съсредоточено върху хипокампуса на мозъка, който е жизнено необходим за паметта и емоциите, съобщава БГНЕС.

51

Анонимен

преди 6 години

До Момиче И накрая стара мома без , потомство.. Е сега имам баба никой не и ще нито , апартамента нито парите , земеделската земя да я гледа.. И 20 наследници на братята деца които никога няма да съберат на едно място да се разберат продадат апартамента и който не е повече от 15хил.лв. , защото този в този вход апартаментите ги изкупиха роми.

50

Момиче

преди 6 години

Това е добре. Нека да има повече независими, еманципирани, добре платени работещи жени.

49

Анонимен

преди 6 години

Структурата на българския IT сектор е сайтаджийски.. Затова има жени.. В Германия IT сектора е ориентиран към вградени системи , програмират се машини , автомобили , стругове , роботи , перални.. Общо за света и Германия заплатите ИТ сектора падат с до 2-6% , А за Германия единствения растеж на заплатите е в във Вградените системи.. Виж сайта peyscale.

48

edin

преди 6 години

Морското свинче нито е свинче нито е морско.

47

Анонимен

преди 6 години

Жените са с по-малко мозък 150-200г. , специалността ми е Компютърни системи , малката ми специалност в германския факултет е медицинска техника.. Като бях на Еразмус в Германия записах предмет предмет изчислителна невробиология..

46

Анонимен

преди 6 години

Жените тук никога не са доволни. Дори да станат 90% от целия ИТ сектор, пак ще надигат вой, че са дискриминирани и получават малко. Мъжете са като щрауси със заровени глави, под чехъл, само и само да не са сами.

45

Анонимен

преди 6 години

Някакъв нов бранд ? Ябълка с птичка ? яко писане пада !

44

Анонимен

преди 6 години

До до 44 Пешо Теб нещо те апе главата , казвам със 700лв. повече заплата от тази взимам във Вистеон , купих си кола , наех си квартира апартамент имам приятелка трябват и пари.. Ще трябва да се изнасям от общака

43

Бау

преди 6 години

До 41Нямаше нужда да поясняваш нивото си. То се вижда :D Пълен туземец ...