9

Lagoz

преди 6 години

Tova e benebeto...?!

8

toi

преди 6 години

До Анонименвсъщност четвърт милиард е омекотената версия на сумата. Всеки завършил 3то отделение, и що годе наясно с алгебрата, знае че четвърт милиард (250 000 000) е по-малко от 263 000 000. Доста неуместен коментар. Може би за вас е лесно да боравите само с десетици и стотици, в краен случай с хиляди?

7

акуд

преди 6 години

предимно в турски. а трябва да са поне в Европа

6

Анонимен

преди 6 години

Българите като отидат в чужбина и ги лекуват в клиники към тамошната здравна каса и затова си търсят парите от нашата. А чужденците (и българите) като им се наложи да търсят помощ по курортите ги пращат на частни практики къдто ги оскубват на пазарни цени, ако ги пращаха лекари с даговор към НЗОК и ние щяхме да имаме да взимаме от чуждите каси.

5

койн

преди 6 години

Биткойни не приемат ли тия чужди болници, че имаме 5-6 млрд дето се чудят къде да похарчат нашите умници.

4

колко е това

преди 6 години

Колко е това- 250 лимиона на фона на бюджета на МВР- известна в БГ организация, родно място на бг мафията, сожер на пестъпността и до днес; или на кражбана на 3.5 милиарда биткоина- въпреки вялите отрицания на родзната цацаратура; или на 5 милиарда на КТЛ; или на продажбана на Балкан от Костов- като само слотовете на Хийтроу са стотици пъти по скъпи от продажната цена; или на 5 милиона за покрив на летния театър в Бургас; или на принтерите на Станишев в ЕП...всеки знае и други примери.

3

Само да питам

преди 6 години

На Кои хора общата каса е дала разрешения за лечение в чужбина ?Май само на "наши" Нали ?за обикновенния човек среден пръст, за децата просия и дарения

2

БГ франсе

преди 6 години

Е точно за това здравното ни осигураване не издава документа S1 ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ЗДРАВНОСИГУРИТЕЛНИ ПРАВА В ЧУЖБИНА за да не плащат после ...

1

Анонимен

преди 6 години

четвърт милиард звучи много по-гръмко и стряскащо от 250 милиона, нали?