59

Анонимен

преди 6 години

Лош съм сигурно. Щом искам обяснения. Що не ги водят при папата в Буенос Айрес? Ще, ще ама друг път

58

Циник до 55

преди 6 години

Всъщност, селянино - немците ядат не по-малко чесън и лук...ама ти откъде да знаеш, като не си си подал носа от паланката

57

Житан

преди 6 години

Какъвто и попа ,такъв и хелзинския ни комитет

56

Анонимен

преди 6 години

Ей, вярно, БХК, шведа дето рита камериерки без награда ли ще го оставите?! Срам.

55

Една жена

преди 6 години

До до 60 (бг-ка)Явно никът Бъл-гар-ка не се харесва на мо-де-ра-то-ра и трие наред! Никого не съм обидила, писах, че българите не са позволили техните съграждани евреи да бъдат изпратени в газовите камери! Факт! Историческа истина, но навярно не е удобна на някого! Вече три коментара ми изтриха...

54

АНТИБЪЛГАРСКИ ХК

преди 6 години

СЕКА ГОДИНА ГИ ВЪРТИМЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!!!ЕДНАТА Е НЕЛЕГАЛЕН ЕМИГРАНТ ПРЕДИ ТОВА Е ОТ МАЛЦИНСТВАТАА ДОГОДИНА ЧАКАМЕ НЯКОЙ ПРЕСТЪПНИК ОТ ЧУЖБИНА !! ПРОСТО ТАЯ ГОДИНА БЕШЕ РЕД НА НЕЛЕГАЛНИТЕ ТА ЗАТОВА НЕ ИЗБРАХМЕ ШВЕДА РИТАЧ ЗА ЧОВЕК НА ГОДИНАТА :DКВО КАТО СМЕ ОПОЗОРЕНИ !! НИЕ СИ ГЛЕДАМЕ НАШИЯ ЧУЖДЕСТРАНЕН ИНТЕРЕС ВЪВ ВАШАТА ДЪРЖАВИЦА!!!!

53

фалш

преди 6 години

Проблемът е, че това не са истински страдащи хора и бягащи от нещо. Българите не са *** и виждат фалша- тези дето ги приютил Кортези сега били вече по германията. Тоест те не търсят закрила, а туристическа агенция, начин да се уредят на по- добро, да ни употребят до някъде и да си изберат къде да ги спасят... Да избереш кой да те спаси!!! И да е по- богат така ако може... Това дразни и хората тук, които често са и по зле от "бежанците".

52

до 67 циник

преди 6 години

И как така немците са пуснали някакъв .....в подредената им държава ?Да им мърси къщата , да им смърди на чесън , да смуче ракия като жадна камила , да псува като каруцар и да млати жена си вечер ?Ако имат малко разум немците трябва да ти изритат балканския ..... от там , и да те върнат обратно тук в кочинката .Бежанец такъв !

51

АНТИБЪЛГАРСКИ ХК

преди 6 години

НИЕ СИ ГЛЕДАМЕ ИНТЕРЕСА!!! А ТОЙ Е МАЛЦИНСТВАТА И ЧУЖДЕНЦИТЕ :D НИЩО, ЧЕ СЕ КАЗВАМЕ БЪЛГАРСКИ!!! НО РЕАЛНО СМЕ СИ САМО ХЕЛЗИНГСКИ !!!!ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА!!! ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА :D

50

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕХ СИ, ЧЕ Е БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНГСКИ КОМИТЕТ!!!!!ТОЗИ КОМИТЕТ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!ТАЗИ ГОДИНА БЯХА СПАСЕНИ ДЕЦА ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ ДЕЛА !!!НО СЕ ИЗБИРА ОТНОВО ТЕХНИЯ ИНТЕРЕС КОЙТО ВИНАГИ Е С ЦЕЛ ПРОПАГАНДА!!!

49

Циник до 64 и 65

преди 6 години

Алахогъзник, никой не ме е "пускал" , и никой не ми е подарил и 1 стотинка в Германия!Аннадън му ?Всичко съм постигнал с много труд, и без да точа социал! Без да лежа на гърба на данъкоплатеца! Напротив - вече почти 20 години плащам в хазната - да хрантутят с парите ми убийци, и фанатици!Ако имах властта - бих ги изхвърлил до един в смрадливите дупки от които изпълзяха!Превърнаха Европа в kочина - и заради гeйчета, като вас!

48

до 60

преди 6 години

абе нема още дълго да сте тук.Еволюционните механизми на природата са гениално функциониращи и всичко което не става - бавно и неумолимо го изчиства.Азиатските варвари са се довлекли тук преди 13-тина века . Никой не ги е канил.Но природата е пуснала прахосмукачката .

47

Анонимен

преди 6 години

А християнската ..... по-хубава ли е ?

46

до 62

преди 6 години

Че кой е пуснал малкият ти във Франкфурт . Защо са го пуснали немците в границите си да им цапа къщата ?

45

Българин

преди 6 години

Този е обратен и затова му харесва тази мюслювска ....

44

до 60 (бг-ка)

преди 6 години

За същия тоя народ къде изселва турци 4 пъти от 1949г до сега , и им сменя имената , и ги праща в концлагери .За същия този народ където 2-ра св. война влиза с армията си в тогавашна македония и коли и бези и изнасилва като невидял .За същия този народ който по време на войните балканска - 1-ва св. армията на ген Вл. Вазов (брат на И. Вазов) влиза в Гърция и трепе и изнасилва помаци като невидели .За същия този азиатски варварски народ ... мога да се връщам назад в историята 13 века .

43

Циник до 59 и 57

преди 6 години

Абе ***...ти ли ще ми кажеш, кого да пусна в къщи, и кого да храня?Днес от детската ще водят малкия на коледен базар във Франкфурт - цял ден ще го мисля...заради "клети бежанци" като Анис Амри!Толерастията е зловредна зараза!

42

до 19

преди 6 години

До ПустинякТака е,диви и *** сме,и своето не даваме!Такива "модерни" като теб са идвали и са си отивали без следа и спомен,а ние сме оставали тук,на тази земя!Не сме толерасти,не сме интеграсти,нито европ*едера*сти!Ние сме такива,каквито сме,и други няма да бъдем!А на теб лек ти път по широкия свят,модернясвай си колкото си искаш,и нищо лично!

41

Анонимен

преди 6 години

Е те за това бг-тат ще намаляват с по 50,000 годишно !Скапани ксенофоби .На това ли ви учи православният ви християнски Бог ?Да мразите в червата си всеки различен ?

40

Анонимен

преди 6 години

Доволни ли сте че изхвърлихте поредният свестен човек бе български расистки б____ци ?тя природата си знае работата и ще ви изчисти злобният , алчен , нацистки народ от лицето на тази планета !