29

95178

преди 6 години

Щом като още няма окончателан писъда, тези медийни осветявания на подъсдимата са неуместни, защото ин директно работят в полза на Мейзер. На мястото на тези материали е по-добре да се покаже някой от успехите на българските учени, постигнати въпреки безпаричието, униженията и липсата на адекватни условия за научна дейност. Говоря за истинските учени, не за тези с купените дипломи и титли от разни т.нар.свободни и разгърнати нови университети по разни паланки из държавата ни.

28

Анонимен

преди 6 години

От какво се оплаква?Като гледам добре я хранят в затвора.Да си седи там и да си пише мемоарите,че ако я пуснат може някой друг млад мъж да "поиска" да го връзва със свински опашки.

27

Шопо

преди 6 години

Скоро че сънува Чочолина...

26

Ъ-хъ

преди 6 години

Последни нивини:Господ проплака: Сънувах Анита Мейзер!

25

Анонимен

преди 6 години

То и една Библия ще й свърши перфектно работа, стига да я прочете. Ама така с двете Библии и едното мушкато ми прилича много на позьорство.

24

Анонимен

преди 6 години

Да бе,да,верваме ти.Още в нощта на убийството изрече куп лъжи и в допълнение подкуп на длъжностни лица,а сега не била виновна и уж сънувала господ.Дали си мисли,че това може да я спаси.Ефективна дългосрочна присъда за нея и всички като нея посегнали на чужд живот.И никакви смекчаващи вината обстоятелства,защото тя е жива,а младия мъж гние в земята по нейна вина.

23

...

преди 6 години

Епа то като се погледне образно шмаизера и малко по зле от новата мис българия, *** не много по-зле де! Инак за някой загорял пандизчия ше му доде добре!

22

Отварт

преди 6 години

Покажете на целия свят как се избира мис ***.

21

dawid

преди 6 години

стига вече ни занимавате с тая дебелс о мазна ***

20

Господ

преди 6 години

Аз пък я сънувах, как вятъра я люлее на бесилото...

19

Анонимен

преди 6 години

Муш-катото е задължителен аксесоар за килия в женски затвор, ще го обгрижва заедно с някоя разгонена мустаката пандизчийка.

18

Анонимен

преди 6 години

"Папараци",продуцентите му,водещата и гостите им са клоака.Безсмислено и пошло запълване на телевизийонно време.

17

Нено Сенегалеца

преди 6 години

Сънувала Господ а като като се събудила бай Ставри насреща!

16

д-р Фройд

преди 6 години

Сънища с мушкато и Господ означава , молитва за мушкато

15

Пабло Ескобар

преди 6 години

Айше Мейзер, чакам те с нетърпение. Твой Паблоп.п. Не носи запалки, тук има огън бол !

14

Руснака

преди 6 години

В 50 нюанса сиво?До репортерите:Време ви е да се осъзнаете и да спрете да пишете за простотията и глупостите в таяя държава, че за каквото сеговори, такова се получава. Осъзнайте се и не толерирайте простотията, като търсите сензацията в нея.

13

Анонимен

преди 6 години

И как изглеждаше? Като Енрике Пастор или като Христо Стоичков? Или като голямата жълта ръка с 5 (а не с 4) пръста от сем.Симпсън?

12

КЪШ

преди 6 години

Дpeмe ми на cвинcкaта опaшкa какво е сънувала мaдaм Булгapиcтaн...."Мейзер не отрече, че е възможно да е всякаква" - буахахахаха.... iSiktir от мaлoyмия вече....

11

Аз

преди 6 години

Изключително нагла жена, свикнала да постига нещата по втория начин.Напълни се България с такива, за съжаление.Затова тези като нея трябва да почнат да си получават заслуженото, а не да обясняват от национален ефик как били жертви, били снимани от грешния ъгъл и не знам какво си.

10

хахахха

преди 6 години

Не и не, това определено ме разсмя...какви библиим сънища, мушката? Охххх не мога вече... то не беше преса, не бяха талантливи ***