14

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ДОБРИ ЛЕКАРСТВА.

13

Долна лъжа

преди 6 години

Пробутват ни прескъпи ментета. Който не вярва,нека отвори една листовка. Ужас. Вижте страничните поражения. Едно ще лекуваш, с десет нови болести ще се сдобиеш. Аз вече се радвам на две,от които едната е язва на стомаха.Лекарства- убийци.

12

Гурбетчия

преди 6 години

Блажени са веруищите.Амин.

11

Анонимен

преди 6 години

Май се е объркал и е изкал да каже най скъпите имайки предвид доходите на средно статистическия българин.

10

П.Петров

преди 6 години

Лъже нагло!Лекарствата в България, които се покриват от здравната каса са най-евтините за съответното лечение. Ако пациента иска да се лекува с лекарство, което е по-качествено и с по-малко странични ефекти си го доплаща, ако изобщо може да си го позволи!Основните загуби в здравеопазването са заради разтакаване по клинични пътеки и корупция в управлението на МЗ и болниците.Пример: личният праща с направление дете на педиатър с дерматологичен проблем, педиатъра тогава препраща към дерматолог.

9

ЛЪЖАТ

преди 6 години

Лекарствата в България са на Втора Скорост , както Храните .Всички го знаем - най-малкия пример е Аулина - по 1 лев , в ЕС има ОКИ - по 25 стотинки и не прави дупки в Стомаха и Червата и действа с 10 часа повече .

8

Анонимен

преди 6 години

БЯЛАТА МАФИЯ СЕ АКТИВИРА- ЗНАЧИ МИНИСТЪРА Е НА ПРАВ ПЪТ!

7

Анонимен

преди 6 години

И цените са най-високите

6

рррррррррр

преди 6 години

Зам. министър от времето на крадеца Костов, та до преди един месец! Погрижи се да остави финансовото мнистерство в "добри ръце", т.е. в ръцете на роднината си с честните сини очи, винаги готов да си свали панталоните и да се хване за палците! Това е наверно някакава роднинска черта!Да направиш 35 бюджета и да оцелееш се иска да си голяма шушумига или "голем гявол"! Така че да излъже за него е като да плюне! Типичен дърт номенклатурчик, винаги снижаващ се когато трябва, но вече му е дошло времето

5

Анонимен

преди 6 години

Не е ли време на тази калинка да бъде пенциониран поради преклонна възраст? Незаменими хора няма!

4

До 2

преди 6 години

Първо се запознай с лечението на подаграта като не си мед. лице и после говори че няма в БГ най доброто лекарство.

3

Анонимен

преди 6 години

КОЙ ПЛАТИ СТАТИЯТА???Такава долна лъжа скоро не бях виждал даже в жълтата преса!ЗА КАКВИ "МОЛЕКУЛИ" ГОВОРИМ??? ВИЕ ПРЕОБЪРНАХТЕ ХИМИЯТА "НАГОРЕ С КРАКАТА" !ФАРМАКО-МАФИЯТА ДИКТУВА В ПАРЛАМЕНТА, А НИЕ ТРЯБВА ДА ИМ ВЯРВАМЕ?!

2

Циник

преди 6 години

По-дебелоока лъжа скоро не бях чел!Дядото страда от подагра - лекарството , което му помага - не може да се купи в България, защото ГО НЯМА!

1

Анонимен

преди 6 години

На хората ли се подиграваш, продажник?