40

Анонимен

преди 1 година

Коя е тази саня?

39

Анонимен

преди 6 години

Любовта им е угаснала, но аз на тази мацка, честно си признавам, бих й запалил междукрачието с темпераментни движения и ласки...

38

до 35

преди 6 години

Външността е само фасада.Ако няма харизма, остави красотата

37

Румен

преди 6 години

Саня,Обичам те!Зарежи го тоя пишман филмаджия и се върни при мен!

36

Дедо ви

преди 6 години

Любовта е кат копейка - звънне, дрънне и офейка!

35

Невен

преди 6 години

Саня изглежда супер яка. И дано не се разделят, аман от разделени семейства.

34

Саня на Кадурина ли

преди 6 години

Саня на Кадурина ли е дъщеря? Че то всички лекари си правят децата лекари пак, сигурни ли сте?

33

Анонимен

преди 6 години

Без да претендирам със задълбочени познания в театралното и филмовото изкуство мога смело да заявя, че актьорската бездарност на нежната половинка от дуото меко казано прозира. Гледах я в "Черешката на тортата" и също не бях очарована. Има красива външност, но като личност не ме впечатли. Сива, скучна, безмълвна...противоположност на качествата, които притежава артистичната душа.

32

Анонимен

преди 6 години

Девойката има хубави очи и нищо повече.Нито е красавица,нито е талантлива.Към Ники можем да бъдем по-снизходителни,защото един филм зависи преди всичко от сценария.Как да режисираш слаб сценарий в допълнение с некадърни актьори.И не само неговите филми са слаби.Нищо свястно не е произведено в последните години.Едни скучни бози,едни досадни и бездарни актьори,като че ли продуценти,сценаристи и режисьори не гледат чужди филми.Изредиха се да ходят в Америка,но нищо не са прихванали от Холивуд.

31

Анонимен

преди 6 години

Е па то си беше брак по сметка.Докато мама даваше пари за филми,спонсорирана от любовника си директо на ВБ/бог да го прости/всичко беше наред,а сега-любовта изгоря,пада пепел...А тази Саня е толкова бездарна като актриса,че ако не я подпираше Ники,никой нямаше да се сети за нея.

30

да...

преди 6 години

Само визия не стига.Правилно е споменал един коментиращ преди мен че най-добре е да не се занимават с кино.Иначе животът си е техен заедно или разделени,никой не се интересува.

29

TPE3BEH

преди 6 години

Леле мале, отивайте бързо да гледате последният им филм заедно ;)

28

Анонимен

преди 6 години

Аз искам да знам дали е лице или опак плетен пък!И ако може Тялото да боднат и една статия и по този важен въпрос.

27

Black socks

преди 6 години

До АнонименКакъв цвят ти е чорапа?

26

ддт

преди 6 години

Някой,"демонстрира ли любовта публично"ясен ми е.....

25

Соня

преди 6 години

Бях го гледала в едно предаване, в което трябваше да обсъжда филмите за Оскар, той не ги беше гледал, играеше го толкова изморен и преуморен от филма който правел в момента. Голям ***. А тя е много красива бездарница. И наистина филмите му не са толкова добри

24

Анонимен

преди 6 години

До GeorgievДО23"Това е проблем, който засяга само тях двамата. Какво ни касае нас дали са заедно или не? Все ми е тая.""ВСЕ МИ Е ТАЯ" да го цитирам на болен извратен наркомански мозък, който няма връзка явно и налита на ***, че са по-лесни!ВСЕ НИ Е ТАЯ НА НАС ако се махнеш загубата няма да е голяма. ВСЕ НИ Е ТАЯ НА НАС, защото знаехме от преди за фалшивата любов и има доста като тях. Сайта показва иронията, че насила хубост не става. Толкова се налагаше като "МОДА" ама истината е друга!

23

шнура

преди 6 години

Ники има някакви добри идеи като режисьор, но като актьор е тежко посредствен. Неговата булка също. Една и съща физиономия във всеки филм. Къде тука е актьорската игра питам???

22

Анонимен

преди 6 години

- Госпожице, къде е вашият принц?- Че за какво ми е принц?!- Недейте да скромничите! Не може така... такъв кон без принц...

21

Georgiev

преди 6 години

Това е проблем, който засяга само тях двамата. Какво ни касае нас дали са заедно или не? Все ми е тая.