17

Шаран-БГ

преди 6 години

"Была -бы водочка, а повод мы всегда найдем" -се пееше в една песничка на зажаднелите алкохолици. Искам да пия водка и това да минава за култура? Да, искам да спя с комшийката и това да минава за морал !? Искам да бомбардирам Сърбия и да минавам за миротворец !? Странни са твърденията на поляците, но те нека се разберат помежду си - украинци, руси, белоруси и поляци и други разни-безобразни. Колкото ние се разбираме тъдява - на Балканите.!?За Н.Менделеев - има Уикипедия ,кликнете, четете !

16

Анонимен

преди 6 години

До не. Имаш най-хубавите и многобройни минуси. Пази ги и ги съхранявай. Непрестанно умножавай.

15

Не!

преди 6 години

Преди време московските блата са били в границите на Полша, може тогава мужиките да са свили рецептата! Дори самата дума ВОДКА е полска ;)

14

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ПО-ГОЛЕМИ АЛКОХОЛИЦИ ОТ ПОЛЯЦИТЕ, ТАКА ЧЕ МОЖЕ И ДА Е ВЯРНО.

13

Мно'о ясно бате

преди 6 години

Преди доста време Полша е била в границите на Русия. А сега когато не е, водката е полска.

12

Polska

преди 6 години

Слава на Полша! Полша още не е загинала!

11

До №123

преди 6 години

*** ты в парадиз! Това било на съвременния руски градски сленг, наместо древното селско "*** ты на..й!". Поляците могат да измислят полка и мазурка и дотук! За водката спорят руснаци, тяхната разновидност белоруси и поляците. Мисля, че е станало синхронно, но понеже пановете винаги искат да се изтъкнат, не музей ще направят, а иГЗ ще си сцепят да са първи в нещо. Признавам им "Жубровката"! Да бутнеш Hieroсhloe odorata във водка е добро хрумване! А да ни я продават за 1.73 лв бутилката е хуманно

10

Анонимен

преди 6 години

А истината е, че водката е френска, а конякът е грузински:)

9

Изрут

преди 6 години

А истината е, че водката е френска...

8

Алконафт

преди 6 години

Склонен съм да повярвам, такава алкохолизирана нация друго не може и да измисли.

7

****

преди 6 години

И поляците не са познали,всичко което използва човечеството,е създадено от македонците,и техните велики учени.

6

Веско

преди 6 години

До Анонимен 9Ами нацията се създава с възпитанието на децата в държавата. Пък другите квото искат да си мислят. Виж Ататюрк как създаде турска нация за 50 години. Сега в Украйна усилено създадават украинска нация. Само ние сме евротолерантни и раздаваме.

5

Анонимен

преди 6 години

До 1234. Писменоста им е българска.5. Езика им е старобългарски.Въобще руската нация е като македонската нация - коминтерновски франкенщайн.

4

123

преди 6 години

Значи:1. руските автомати - немски2. руската водка - полска3. красивите им жени най-вече от Волжска БългарияИ кое е изконно руско тогава?! Мизерията и това, че са женско царство.

3

Анонимен

преди 6 години

1, може и да е вярно, но за самогона, а не за водката.Има огромна разлика.За това, че са най-големите пияндурници съм съгласен.

2

Анонимен

преди 6 години

Инициаторите на проекта искат да покажат, че алкохолната напитка произлиза от Полша, а не от Русия, но за зла за тях орис, цял свят знае, че автор на рецептата и технологията за производство на водката е великият руски учен, сътворил и периодичната таблица на химическите елементи, Дмитрий Иванович Менделеев.

1

Анонимен

преди 6 години

Може и да е вярно.Поляците са най-големите пияндурници след норвежците и финландците