17

АНОНИМЕН

преди 6 години

Ако някой си въобразява, че мюсюлманите ще се спрат като им дадат половината Йерусалим, се лъже жестоко! Постоянно искат, искат, искат - а от корана е иначе красивата фраза - вратата към рая се намира в сянката на меча!

16

мунчо

преди 6 години

Ерусалим - на кого е?!много пишат в сайта без да са им ясни нещата:-първо-евреите не са христяни нито мюсююлмани,те си имат своя вяра!-второ-Ерусалим е бил винаги град на трите религии-еврейска,христянска и мюсюлманска!-трето-там са светините им:Божи гроб,Синята джами,Стената на плача!-четвърто - в годините е бил:арабски/мюсюлмански/,еврейски и христянски град -пето-така че НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ нито столица на Израел,нито арабска,нитохристянска столица,той просто е столица на ТРИТЕ религии!

15

аллах абдал

преди 6 години

Те евреите ще им покажат къде зимуват раците, ще видят Йерусалим столица на терористична палестина на Пyткиндeн.

14

аз

преди 6 години

До АнонименЛеле! Много си оригинален! Как пък никой друг (***...) не се сети да спомене македонците не на място! Само ти! Що толкова мразиш хората?! Какво са ти направили?!

13

До тйежък сокол

преди 6 години

И двете аа верни!

12

Анонимен

преди 6 години

Нещо не се връзва, ако решението за преместване на посолството остава в сила колко му е утре пак да обърнат палачинката, но вече пред свършен факт.

11

Тежък Сокол

преди 6 години

7 А защо точно сега , защото Тръмп преследва вътрешнополитически цели , над него виси Дамоклевият меч на руската афера и иска с нещо да я тушира . Впрочем той прави точно това което направи Путин 2014 , като заслепи вътрешните проблеми с външни инициативи.

10

Анонимен

преди 6 години

9 Кой го пише , присмял се хърбел на щърбел

9

OTOMAN LEGACY

преди 6 години

Evrei...mrusno pleme...Boy po kratunite im

8

OTOMAN LEGACY

преди 6 години

Evrei i arabi...samo toyaga i fizicheski trud

7

Калина

преди 6 години

До Тежък СоколМоже би си прав. Но винаги само се констатират някакви факти. А сякаш никой не задава въпроса Защо? точно сегаИ истерията в целия този казус е в отговора на този въпрос.

6

Анонимен

преди 6 години

4 как лъже бе Наде

5

Тежък Сокол

преди 6 години

И се научете , че не е ЕРУСАЛИ а Йерусалим не следвайте неграмотниците от БТВ.

4

НАДЯ

преди 6 години

МЕЖДУНАРОДНИТЕ УБИЙЦИ ПАК ЛЪЖАТ. ТРЪМП СЕ МЕСИ И ПРЕДИЗВИКВА ВОЙНИ ,СМЪРТ НА МИРНИ ХОРА И ЛИКВИДИРАНЕ НА ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ. СЕГА, ТАЗИ НЕГОВА ПРЕДСТАВИТЕЛКА ПАК ЛЪЖЕ И ЗАМАЗВА ПОЛОЖЕНИЕТО.

3

Тежък Сокол

преди 6 години

Тръмп призна нещо което от десетилетия е факт. От десетилетия Израелския парламент - Кнесета се намира в Йерусалим , там са и Министерствата и Президентството . Друг въпрос е че наистина евреи и палестинци трябва да се разберат за статута на Йерусалим. Това не може да стане под натиска на улицата, защото тя е неграмотна по въпроса.

2

dido

преди 6 години

аз пък казвам че Тръмп е *** , сега трябва ли да се съберем няколко души съглсни с моето решение и да го решим че е така ? Същаща работа е и с Ерусалим.

1

Анонимен

преди 6 години

Няма американци, евреи, палестинци да определят чия столица да бъде Ерусалим! Този град винаги е бил и трябва да си остане столица на Македония!!!