13

Анонимен

преди 6 години

Пак на тях ще разчитат евроатлантиците за следващи задачи. Този път руснаците победиха, но : "Ну, заяц, пагади!"

12

ЛОШО

преди 6 години

САЩ им осигуриха *хуманитарен* коридор след Инвазията на Русия .

11

анонимен

преди 6 години

след като има ам воиски в нигер там ще ги скрият

10

До 8 СатаНАТО

преди 6 години

Винаги ли се дрогираш в понеделник сутринта ? Не работиш ли като нормалните хора ? Или си член на со ро со и д на гей-организация ?

9

за отговора на 9

преди 6 години

Благодаря ви, дами и господа!Излиза, че на снимката виждаме победителите над терористите и Идил - доблестните войни на Асад, въоръжени с руски БМП.

8

Анонимен

преди 6 години

Кажете ми, знамената, които се развяват на снимката, не са ли на Сирийската Арабска Република?

7

Гого

преди 6 години

Вчера в "120 минути" , бивш разузнавач от САЩ каза , че Щатите създават конфликти и последствията ги прехвърлят в Европа , визираше бежанците от арабските страни.Това е голямата истина.Другата е ,че САЩ стават все по-слаба и неконтролируема.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ, Англия и немците спрат да ги въоръжават няма да са проблем в Африка

5

Анонимен

преди 6 години

И как ще бъдат транспортирани тези 6000 човека.През коя държава ще минат.Или Дончо ще им праща самолети за извозване.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо ли разгрома на ИД в Ирак и Сирия премина така тихо и незабелязано от нашите медии? Може би защото победителите над терористите са Русия, сирийската армия на Асад, ирански специални части, части на Хизбола и иракската армия. Леко-леко започваме да казваме, че Идил е победена, но накрая ще се окаже, че победителят е Пиндостан.

3

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен Мдааа .. но не е баш така ... Не знаеш ли кой управлява ЗЕ ... само в германия има над 100 бази на ЧС - Чичо Сам. Замисли се ... ако Германците взимаха самостоятелно решения .. кога точно арабите и мюслитата ще се настанят в Европа ? Ами точно НИКОГА.

2

Загрижен

преди 6 години

Навремето Сталин беше казал "има човек име проблем, няма човек няма проблем" ами прав и бил колкото и да не им се иска на някой хора това да не е така. Това се е отнасяло и за него! Та на темата .. има оръжия има проблеми, няма оръжия няма проблеми или поне ще са много много по малко. То питам кой е произвел оръжията на престъпниците от т.н. ИД? Със сигурност не са тези из...ди. Кой произведе ядреният арсенал на КЧУ - Кимчо .. със сигурност не е научната мисъл на СК! Сетете се сами кой е тогава?

1

Анонимен

преди 6 години

И от Африка - в Европа. Защото Германия поне два пъти на век се чувства длъжна да съсипе Стария континент.