76

Гн Миташки

преди 5 години

Тия кърлежи ЧСИ тата са много нагли

75

Анонимен

преди 6 години

Много сте нагли еййй, нали Мая Манолова се бореше с тия частни пидараси кво стана, не само кредите ще събират и къщи да взимат без да си се явил в съда пък сега и глобите на кат да събират да влизат мутрите и да описват, Бойко играеш си много лошо с народа и в най скоро време ти виждам оставката и ще се изнесеш като при бит пидараст

74

Авера

преди 6 години

Като ще има ЧСИ тогава защо да плащаме данъци за заплати на държавните служители, те какво ще работят. Или ще е по добре да закрием и държавата. Всичко да мине в частни ръце.

73

Анонимен

преди 6 години

Е сега,ми кажете че МВР няма нищо общо с Мутрите!!! Нали КАТ е отдел на МВР а така наречена Полиция и производните.Сега ще пада сечене на глави(горките шофьори).Вярно че изобилстват проблемните,но КАТ се страхува от тях,за да не би извадят на някой, кирливите ризи!!!!!¡!когато стопират някой за проверка.А ЧСИ-та,коя школа са завършили,се питам!!!!!

72

Дядо Соци

преди 6 години

До Анонимен 52 Ама ни е сме русафили и не гледаме Америка а братска Русия.Там даваш шише водка и следвощите 12 часа КАТги няма.

71

Петър

преди 6 години

Мая манолова добре ги започна,дано ги и закрие съвсем тези бивши полицаи и мутри,станали уж законни чси.търтеи нагли!

70

Пострадал

преди 6 години

За свещи да са им тези събирания на ЧСИ,алчни гадове не се наядоха.

69

Анонимен

преди 6 години

REKET DADEN REKET PRIET JALNA MU MAIKA NA NARODA E NEMA TAKAVA ***?SKA DYRJAVA

68

рекет

преди 6 години

ЧСИ с бухалки ли ще ги събират като едно време, или сега имат някакви нови методи. SIC отново в действие

67

Анонимен

преди 6 години

А Държавните съдебни изпълнители и НАП за какво получават заплати? Те освен глобите и данъците за имоти не събират!

66

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Има запитване от Частни СОД и СОТ да поемат охраната на Границата и Вътрешните Работи .Това е добра идея - явно Държавата не Работи .Но най - добрата идея е от ЧСИ - да събират Данъците и ДДС .

65

Анонимен

преди 6 години

Добре дошли във мутроландия! Държавата без институции, държавата на Ч.С.И. Държавата на монополите, обявете рекет таксата към полицията и прокуратурата, за да не ни закачат т.е. такса спокойствие. Не можели да съберат глобите, некадърници и мързеливци, но най-вече корумпирани некъдърници. Ч.С.И помним случая на запорирана пенсия на пенсионер от Смолян дължащ пари на топлофикация София.

64

Бирарев

преди 6 години

Просто е ако не искаш да си платиш ти се предлагат два варианта:Отработваш във фирма която строи или ремонтира пътища и тя превежда парите от труда в бюджета или отиваш в панделата.

63

Анонимен

преди 6 години

историята се връща наново. Мутрите отново на власт чрез съдеиствието на държавата Здравеите европеици

62

Анонимен

преди 6 години

Частници ще вършат работата на държавни служители. Че каква държава е това като не може да си върши работата. Да стане частна и да се свърши. Или дайте да дадем на бивши полицаи и неуспели правораздавачи малко работа, и те деца гледат

61

Некой си...

преди 6 години

Ауууууу, *** е силно притеснен да не му секвистират чипосаната, турбинирана и газифицирана Е36-ца на 400000 км.

60

АМАн от терористи

преди 6 години

МВР д а докладват колко хиляди милиона са ограбени от народа за нагло престъпна НЕЗАКОННА техника..КАкви рушвети са взели престъпниците на власт каква е печалбата на терористите ..Крият се за Бойко Борисов и ЦВетанов като докладват че БОрисов и Цветанов лично седели за нагло престъпните групировки..Даже били ограбили МВР през бюджета със стотици милиони живи левове../затов а нямало за заплати и униформи

59

начало

преди 6 години

Кога ще погнат мафиотския грабеж "нинова" и сие

58

АМАН от убиици

преди 6 години

Основния закон Забранява снимането филмирането проследяването ..НАгли престъпници на власт ограбват хиляди милиони от народа и вече са монтирали тежко терористични видео терор камери и скенери на хиляди места.През тях други провеждат експерименти ..Не може и педесет метр а д а минете в градовете без да ви снимат и сканират.КАТ и МВР вместо да спазват ЗАКОНА испълняват НАГЛО ПРЕСТЪПНИ Проекто наредби които са НЕЗАКОННИ..

57

ЛИквидация на КАТ

преди 6 години

ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА лепенето на предни стъкла на отвличащи вниманието стикери.Терористите от КАТ глобяват Зверски ако не сте залепили тежко терористични холограмни оръжия з а масово поразяване..ДА се провери за кои нагло престъпни групировки работи КАТ и да се спре издръжката им с ограбвани пари от народа..