27

Анонимен

преди 6 години

Майдан на майданаджийте...трагикомедия. Пълен хаос, както и в Ирак, Либия и където и другаде да е стъпил ботуша на американските служби!

26

Анонимен

преди 6 години

тия и тоя що не демонстрират на червения площад.

25

УКрайна ОКУПИРАНА

преди 6 години

Иначе охраната на Киев подава:" десетки хиляди зверски избити в Источна Украйна заради нагли наркомани заграбили власта в Киев.Поразиха завинаги индустрията на тази велика наша родина.."На практика ОКУПИРАХА НАЙ ВАЖНАТА част на РУСИЯ.Отровиха милиони граждани и деца вкл със СПИД активни спец препарати..

24

аман от диверсии

преди 6 години

СААКашфилито не е ли опасен международен престъпник питат скромно от Грузия

23

Калибрират техника

преди 6 години

Пробват нов тип ПСИ АКТИВНИ клипове които са поразили консуматори на украйнски конфети/бонбони силно отровни с подсладители и пси активни нарко спец добавки.НА снимката всички са погълнали нови нано скенери и микро чипове със сателитни антени.Подобни у нас са описани отпреди седем години/подаваха ги пробно с кока кола стъклени бутилки .имат видими искривявания на лицата

22

европейски съюз

преди 6 години

Украйна е в дълбока и тежка криза! Сорос да гори в ада!

21

повторение

преди 6 години

Урките пак ще рипат на маймундан - тоя път от студ и самосъжаление.

20

трагикомедия

преди 6 години

Този гризун Михо дето за малко не си изяде вратовръзката заради това че предизвика на война руснаците в южна осетия ли?Про-западната маша за предизвикване на конфликти бил свързан с руснаците?Да не са пили ацетон?

19

Пурку

преди 6 години

Мислих си, че глупостта на така наречените украинци е ударила дъното, но се оказва че имат още какво да предложат.

18

Жоро

преди 6 години

До алф Долен народ вса това българите.37 минуса на твоят коментар.Това не са българи.

17

Крайно време е,

преди 6 години

Да махнат неофашиста ПоТрошенко,докато не е затрил окончателно украинците.В Украйна,неофашизмът е в пълен ход, а Порошенко е поредният сатрап. ....Дано се отърват от него.

16

Анонимен

преди 6 години

Слугинажът на Москва, доказаната *** и превратаджия отново в акция!

15

Анонимен

преди 6 години

оппа, май САЩ и ЕС само изпозлват Украйна...поогладняха украйнците!

14

Анонимен

преди 6 години

И тоя един ***. смешки, грузинец в Украйна, все едно *** на Червения прощад да прави демонстрации.

13

Майдан 2

преди 6 години

Русия vs САЩ

12

А бе

преди 6 години

Алоу,Саакашвили,нали знаеш,че за да стане хубав Майдан си трябват снайперисти,не само статисти!За Майдан 1.0 решаващи бяха грузинските снайперисти,викай ги пак.Ама тоя път им плати по-добре,че се разприказваха напоследък,недоволни нещо!!!

11

писна ми

преди 6 години

Света откачи.Хората полудяха.Какъв е този опозиционен лидер Михаил Саакашвили в Украйна??? Неуспял президент на Грузия ,изгонен от там се явява някакъв политик в Украйна.Пък и поддържници има.Близкият изток дори не му се коментира-врящо гърне е там от зората на времето.Брюкселските зелки и те като пилета в кълчища.Накъдето и да се обърнеш алчност и ламтеж за власт и войни.Земята се нуждае от РЕСТАРТ.

10

Виж ти

преди 6 години

До Анонимен 3Абсолютно вярно, американците пратиха Саакашвили в Украйна за да я докара до там докъдето докара и Грузия - до война с Русия.В Украйна обаче сега рейтингите на всичките майданчовци са под 10%, на Саакашвили съвсем в дъното.

9

алф

преди 6 години

Евала на украинците.Изправиха се срещу руските бандити които нападнаха суверенна Украйна,избиха десет хиляди славянски момчета,анексира Крим,окупираха Донецк и Луганск.Борбата срещу империята на злите пияни диваци от Изток не е лесна,но по голяма част от Украйна е вече свободна.Слава на смелите украинци и нека силата бъде с тях.

8

Анонимен

преди 6 години

Celta na USA e voina s Rusiq no toq pyt toz naakaniq schte si go nabara zdravo