50

спомен

преди 6 години

мисля Антонов е бил - детето му бе в НПМГ, дошъл на завършване ли, абитуриенти ли бяхме - нещо такова, беше се прибрал в Бг. И едно от говедата се провикна - "Ти защо уби папата бе?" Човекът наведе глава и си тръгна. Та - какво да говори и да обсъжда и с кого???

49

Има има

преди 6 години

Зад всяко убийство,грабеж,контрабанда има българска следа.Ако искате да нямате проблеми в живота пазете се от бедни хора които са готови на всичко за пари.

48

я

преди 6 години

Антонов не бил говорил след освобождаването си... Гузен ще го изкарат... Много нагло... Антонов беше подложен от италианците на престъпни манипулации на психиката и третиран с разни химикали като бяла мишка и това отне разсъдъка му. Това трябва да се разследва и е унизително и деградиращо отношение към невинен човек. Докато се спотайваме ще ни нападат нагло всички велета. Подлага ли се виновен човек на такава деградация ако имаш доказателства за съд? Това доказва невинността му!

47

Handel

преди 6 години

Между другото софиянците, които помнят времето на социализма, знает че тогава хотел "Хемус" го наричаха хотел "Арабска среща". Познайте защо.

46

Handel

преди 6 години

"През 1986 г. Антонов се връща в България, след като е оправдан по всички обвинения" Не е оправдан - съдебните заседатели приемат че субраните доказателства са недостатъчни за виновен или невинен решение.

45

Анонимен

преди 6 години

Deutsche sWeine е агенция с постоянна антибългарска насоченост. Затова в този сайт тя е много често цитирана. Тук постоянно ни реанимират гнусната лъжа за убийството на Г.Марков. Убит е, но от кого и как!Не е със сачма! Преди години Кеворк интервюира внимателно една дама, първата жена-директор на Скотланд Ярд по тези случай.Наместо да отговори "Такива бяха времената, бяхме противници", тя каза, че била чела за случая във вестниците. Те така действат - казват нещо, а ти обяснявай, че нямаш сестра

44

Ангелов трие комента

преди 6 години

Гусин ***, защо изтри всички коментари под твоята компилация от Дойчовската вълна - една подчертано антибългарска медия,автор на безброй лъжи с дъх на Гьобелс.

43

Анонимен

преди 6 години

А всъщност най-вероятно едните служби са знаели за дейността на другите служби и са го оплитали заедно тоя другар Агджата, без едните служби да знаят за делата на другите. И така накрая се е получила манджа с грозде и Агджата не е знаел какви коректни инструкции да спазва, щото едните са му казали едно, а другите леко са изкривили, за да може да им е угодно и на тях. То затова агентурна дейност не бива да се оставя за работа от аxмаци. Или просто за тази задача е било угодно да е аxмак.

42

Анадолски

преди 6 години

По публикацията се изака *** и го прави по зрелищно от Елчето, евалла.

41

qwer

преди 6 години

Акджата от къде знае имената на българите бе ? Имаме участие в атентата и в това няма съмнение, нали ние бяхме "машата" на КГБ !

40

Анонимен

преди 6 години

Няма доказателства Бай *** да е убил АлекоНяма доказателств Бай Тошо да е убил Марков

39

TOP SECRET

преди 6 години

След като ДС е била филиал на КГБ то е ясно от къде идва идеята за Проект Възродителен Процес

38

Анонимен

преди 6 години

Сега някакъв несопосан вариант на "самотен" вълк ли ще изкарате? То е ясно, че цялата история Али Агджа няма как си я измисли и е бил подпомогнат отначало. В последствие в хода на делото като лъсват несъответствия и започват дълги романи тип Хари Потър. Нямал е честта да бъде демократично разпитан след това тип "Гунтанамо" и затова така.

37

Анонимен

преди 6 години

R винаги се намират родоотстъпници, които прокарват идеята за участие на България в атентата.

36

Анонимен

преди 6 години

Агджа е можел да го убие,бил е превъзходен стрелец!Но само го е ранил!?Защо?

35

погр ебален агент

преди 6 години

Подобен е и случаят, когато Бай Тошо спаси живота на С2 (Симеон 2), след като той не можа да си върне борча (от игра на комар!) от три милиона долара към Ванче Михайлов. Бай Тошо нареди да се изплати част от борча от държавната хазна (един милион), за да отнеме възможността на главорезите на Ванче Михайлов да пречукат вече споменатия С2, и това убийство да не го лепнат на българските служби!

34

спонсор на МВР

преди 6 години

Няма юридически използваемо доказателство, че Г.Марков е убит. Отидете в азерватната камера на Скотланд Ярд и се убедете, че там няма нито измисления чадър, нито измислената сачма. Сачмата, която я показваха по телевизиите, беше плод на въображението на бедни журналисти, желаещи да заработят хонорар. Скотланд Ярд упорито мълчи по случая, най-вероятно защото именно те са съпричастни към смъртта на Марков. Нали знаете, предателите никой не ги обича и всеки си ги използва за собствени цели. Какво пречи на британците, те да са пречукали Марков, за да припишат това убийство на българските служби?

33

фабрика за лъжи

преди 6 години

Както винаги DW лъже. DW е фабрика за лъжи.

32

Анонимен

преди 6 години

Бягайте с тези следи ве.Паяжина от конспирации и интереси.Толкова е заплетено,че сигурно на моменти самите участници се замислят какво всъщност правят и кой точно стои зад тях.Стоим плътно до ЕС и кротуваме,така че каквото и да правим да е контролирано от силни икономики.Така си постлахме!Не мисля,че сбъркахме,но може и да сме !Затова се молете да има стабилен съюз и евро,че оставят ли ни,отново ще се върнем при силовите групировки,чалгата,пътища-убийци,хиперинфл. и несанираните панели

31

шматка

преди 6 години

Йоан Павел бе назначен за папа от САЩ за да разбуни поляците католици.Защо им е на САЩ да си убиват протежето.На руснаците това не им хареса и се опитаха да го ликвидират.Това еКой стрелял или помагал е без значение.