123

Нашенец

преди 6 години

Не е терористична държава Кардигане,не е! Току виж твоята държава дали не е терористична,че нещо почва да ме съмнява

122

Бачо ви Кольо

преди 6 години

Този Ердоган го чака същата участ като Моамар Кадафи, Николае Чаушеску, Саддам Хюсеин.... със сигурност знам,че народа му ше го трепе с камъни и ще му влачат тялото като парцалена кукла по площада,един ден.

121

анонимен

преди 6 години

Ердоган е диктатор и ще завърши зле, Турция е враг на България.

120

Явно

преди 6 години

Ердоган е единственият който има смелост да каже истината за Израел,всички други са мишки и ги е страх,да не говорим за б.б.,наследника на т.ж. и двамата истински пъзльовци.

119

Анонимен

преди 6 години

Какво точно смята да направи виещия пес Ердоган срещу Израел, която е подкрепяна от най-мощната и модерна военна свръхсуперсила САЩ?

118

Анонимен

преди 6 години

Глупости и половина. Бил съм в Израел.Еврейките като млади са много красиви.Преди 5години в един бар в София се запознах с 2 еврейски момичета-пътешестваха и празнуваха края на двегодишната военна служба.Много бяха сладки.

117

Ангел

преди 6 години

Стига сте плюли по Евреите.Колкото и да не ви харесват само те са способни да заличат Исляма увеличавайки пропастта между Християни и Мюсюлмани,насъсквайки ги по между им.Мислете трезво!!! Това което правят е в наш интерес!!Искате да бъде изкоренен Исляма нали.Всички искаме!!! Оставете тогава Евреите да си изпълняват плана.Колко мръсни и подли били.Това е без значение.Важното е да унищожат тази секта и за Вярва че ще успеят!!!

116

Анонимен

преди 6 години

Нека който защитава евреите, да отиде на Летище София и да се спре на вратите на пристигащите полети. От цял свят полетите са с нормални хора, а само тези от Израел са с някакви yродливи. Вижте ги сами, ако не вярвате. Изчакайте полет от Израел и се убедете сами. Като се отворят вратите, смърди на ***! Супер нагли са, крещят като маймyни, бутат се, ръгат с лакти. Незнайно защо идват супер еднакво облечени. Предимно с едни и същи кожени обувки, все едно при тях само такива продават.

115

Анонимен

преди 6 години

До Тежък СоколТвърдиш, че християните са видяли добро от евреите? И как точно? Като евреите имат единствена цел да съсипват християнски и ислямски държави ли? Даже и ние падаме под турско робство заради евреи + еврейска царица + евреи предатели, които отварят портите. Иван Вазов даже стихове е писал за това. После май не знаеш, че всички държави в Европа, които са се отървали от евреите си, за започнали да процъфтяват. У нас в БГ при забраняване на масонството също започваме да процъфтяваме.

114

Анонимен

преди 6 години

iztrii si mozaka ***

113

Анонимен

преди 6 години

До Тежкия сокол Недей защитава тия ***, че от 11, 09 .2001 г. досега всички войни заради тях стават! Не са ни приятели, гадове са и са невероатни националисти и расисти!

112

до тежък сокол

преди 6 години

щом много знаеш обясни на хората за колонизацията на сащ върху европа тия бази не са тук да ни пазят нали и ти го знаеш първо всяват страх у хората и после се настаняват

111

Тежък Сокол

преди 6 години

кой е видял добро от евреин--------------------Всички християни са видели добро. Много са ти сбъркани тезите.Йерусалим е столица на еврейската държава от 3000 години, няма как София да стане такава

110

европата

преди 6 години

незнам вие добре плуете ердоган но той сие прав евреите са окупатори гледат на кръв кой е видял добро от евреин че вие ще видите и в бг се навъдиха много от тия черничките от израел и веднъж щом са окупирали и пак ще го направят нищо чудно някой луд като тръмп да каже че софия е столица на израел

109

bluesky1

преди 6 години

В момента международно право и права на човека не съществуват! Преломни времена! Абсолютно лицемерие и наглост! Който е силен мачка, убива, разрушава! По време на студената война е имало повече справедливост в международните отношения, поради установилия се паритет и възможността на слабите държави да лавират! Пред очите на света се разиграха мракобесни и апокалиптични сцени - в Сирия, Либия, Ирак...достойни за времена отпреди хиляда години!

108

многознайко

преди 6 години

Богоизбраният народ или нация повече няма да го търпят този ердо ! В когото са парите той командва стар закон от физиката !!!

107

Зозо

преди 6 години

До СпартакГрешиш! Израел е ядрена държава. Може да им насади гъбите за минути!

106

Ноа

преди 6 години

Ердо , баш пред мошетата недей се навдигай. Они бият и не питат!

105

123

преди 6 години

Само се прави. турците са си жидски *** отдавна. Цялата им държава е построена с еврейски пари.

104

многознайко

преди 6 години

От тук нататък да си брои дните, след такова исказване !!!