25

Анонимен

преди 6 години

Воината със тероризма никога няма да свърши

24

Анонимен

преди 6 години

От Афганистан тръгнаха и там се върнаха. При победилите САЩ.

23

Додо

преди 6 години

Французи...===============МОЛЯ?

22

Виж ти

преди 6 години

Вие надминахте по глупост всеки цензор, вече и "м е с т и" за вас е *** дума.

21

Виж ти

преди 6 години

Ще умра от смях, значи ИД се мести в Афганистан за да планира атентати в САЩ. А дали не се мести там с поддръжката на САЩ, за да прокарва радикален ислям в бившите съветски републики от Средна Азия, както го правеха муджехедините, станали в последствие известни като Алкайда, в Чечня през 90-те години.САЩ са огромна, умираща гърмяща змия пръскаща отровата си по цял свят. Сега местят главорезите си обратно в Афганистан под крилото си.

20

Голям прос

преди 6 години

Американчетата си прибират остатъците от ИД при тях и като се прегрупират и ги въоръжат ще ги пратят някъде да иzsерат някое миrizливо пак.

19

Анонимен

преди 6 години

До исторически фактАйде айде може да са всякакви САЩ, но СССР Русия започна войната там края на 70-те години.

18

исторически факт

преди 6 години

Афганистан беше светска държава,преди да се намесят американците.Сега историята се манипулира и вината се хвърля на руснаците,въпреки че те се изтеглиха от там преди повече от 25 години, а сега американците са се трайно настанили там

17

Анонимен

преди 6 години

А така-тъкмо да пазят маковите полета.

16

тутурутков

преди 6 години

Боже,как не разбирате тези добри хора-мюсюлманите,и тяхната човеколюбива,хуманна и високоинтелигентна ислямска религия.Та това са най-добрите хорица в историята на човечеството.Те се събират в Афганистан не за война,а за да се възпитават,и после да тръгнат из света на просветителска мисия.Не виждате ли,че в ислямския свят цари любов,доброжелателност,мир,висок жизнен стандарт,наука и култура/то са симфонични оркестри,живопис,филми,театър и пр./.Процъфтява изключителна промишленост и научност.

15

Н.

преди 6 години

Една майка и един баща на всички бомби и проблемът е решен!

14

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 2Анонимнико, вземи се поинтересувай как са живяли афганистанците, преди да дойде напаста от Русия през 70те години и да разрушат тази държава...

13

Анонимен

преди 6 години

Тук победоносната US ARMY , заедно с подгъзните и креатури от НАТО , не спира да побеждава, а парад на победата така и не се задава.

12

да де

преди 6 години

Много плашат краварите,ама иначе кротуват!Що ли!?

11

Анонимен

преди 6 години

тук вече шега не бива. Афганистанците посетиха Европа като туристи с мобифони и кожени якета млади до 30 години организирано .... и как ни мразят ...... а живеят в пещери и как ще ги откриват .???

10

dmx

преди 6 години

Е, те като им знаят адреса, там на няколкостотин метра от не знам кое си село, не могат ли една голяма бомба от космоса да насочат или дрони да им пратят. Какво чакат?

9

Съвременник

преди 6 години

До 2 Изтеглянето е ясно,но помниш ли как беше влизането? По молба на ХАФИЗУЛА АМИН който искаше да строи социализъм ,а народа нещеше.Руснаците навлязоха и най напред щурмуваха двореца и го убиха,барабар с родата.Войната продължи 10 години с 15,000 убити руснаци,стотици свалени хеликоптери и милион и половина избити афганци.,,Това нашето беше варварство" каза тогава външният министър Шевернадзе.Така американците бяха във Виетнам.И там беше,,същата бира"Само че сега Виетнам е съвсем друга страна.

8

Циник

преди 6 години

В заглавието пише французи....а в статията пише "френски граждани"Абдул Рахман - никога няма да е французин, па ако щете, и 3 тескерета да му издадете!Афганистанските уродляци се изнасят със стотици хиляди към Германистан - където им дават "убежище"!Няма такава порнoграфия!

7

Сега

преди 6 години

Афганистан да повика Русия на помощ те знаят как да избиват терористите,САЩ са отдавна там а терористите стават все повече.

6

ЛОГИЧНИ ДЕЙСТНИЯ !!!

преди 6 години

Имат да си отмъщават на Русия , за това идват по-близо до нея . Явно калибрите приближават * към руската граница . Иначе беше обявено че са унищожени в Сирия , ама хайде сега дребни подробности . Ами добре са унищожени - ето !