41

Анонимен

преди 6 години

Той ливанеца хубаво е обявил, но да не вземе Тръмп да обяви, че генерал-губернаторите вършат по-добра работа от тези правителства : )

40

9/11

преди 6 години

Бабке Тръмп е с немски гени.Представлението започна, гледай да не го проспиш.

39

БАБА ЩМЪРКЕЛ

преди 6 години

ПРАВИ СА!!! ЕВРЕЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ТРЯБВА ДА БЪДЕ САНКЦИОНИРАН!!!ЕРУСАЛИМ Е ХРИСТИЯНСКА ДУХОВНА СТОЛИЦА!!!ЙЕРУСАЛИМ НЕ Е НИТО НА АРАБИТЕ НИТО НА ЮДЕЙТЕ!!!БИ ТРЯБВАЛО И ЕС ДА НАЛОЖИ САНКЦИЯ НА САЩ!!!------------ЕС Е КАТО БИВШИЯ СИВ!!! МОЩА МУ Е КАТО ПЕРПЕТО МОБИЛЕ :D ВЪРТЯТ СЕ *** ОТ ЕДНА ДЪРЖАВА НА ДРУГА И Е НЕСПИРАЕМО :D НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАЛАГА САНКЦИИ НА ЕС !!! ЕС МОЖЕ ДА НАЛАГА САНКЦИИ :D

38

ссдд

преди 6 години

До 32 :Ти си неадекватен.Долара неможе да бъде заменен и няма да има никога друга валута която да е по-силна от него,колкото и да им се иска на някои неуки русофили.Тук нещата не опират само до "ако всеки се откаже от него".Толкова да си малоyмен чак...не бива.Другото което е ,все още не се е появила държава която може да си позволи да наложи санкции на САЩ..тоя ливански министър е полудял.

37

Анонимен

преди 6 години

Много интересно какви санкции ще наложат арабските страни на САЩ? Сигурно ще им спрат вноса на фурми. В момента САЩ са напълно независими от арабския петрол това си личи и по факта че от 2 години цената му е около 50-60 долара т.е. двойно по-малко отколкото когато имаше петролна зависимост.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонименвсеки ако се откаже от долара за сметка да кажем на китайския Юан и всичко приключва---------------------Е, добре...А защо да се отказвам от американската доминация, за даси навлека китайска такава?Какъв ми е келепира?Аз китаец ли съм?

35

+-+-+-

преди 6 години

СА получи ли оръжията, които плати или чакат доставка?

34

българин

преди 6 години

Много прфесори тук, да им спрели петрола! и какво ще ядат като не продават петрол? Щатите имат резерв на петрол сигурно за някоколко години , през които да направят нов конфликт и да си осигурят нов източнкик, не че ги подкрепям но е факт. ако тарамбуктите имаха и най -малка възможност да наведат Сащ и Европа отдавна да са го направили. Ще пореват, ще побръмчат и ще кротнат

33

Анонимен

преди 6 години

Така наречените евреи не са никакви евреи а азиатско номадско племе приело талмудизма. Това са хазарите. Те нямат нищо общо с истинските евреи които са ниски на ръст и *** като арабите. По времето на харарския хаганат те били в голямата си част хомoсексуалисти и крайно войнолюбиви. Това е и причината в момента световния "елит" съставен почти изцяло от хазари да пропагандира хомосексуализъм и разврат.

32

BG

преди 6 години

Руснаците ще ги изтрият от лицето на земята хахаххахахаСпри си игрите ,че не ти се отразяват добре

31

Анонимен

преди 6 години

ИЗОБЩО НЕ МЕ УЧУДВА,ЧЕ ВСИЧКИ ИЗЯВЕНИ РУСОФОБИ НАЧЕЛО С ГюРБЕТЧИЯТА КОИТО КАТО ВИДЯТ ТЕМА ЗА РУСИЯ ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТ ДА ИЗЛИВАТ ПОМИЯ СРЕЩУ РАША В СЪЩОТО ВРЕМЕ СА И ОТЯВЛЕНИ ЗАЩИТНИЦИ НА Ч*ФУТИТЕ, С ЕДНА ДУМА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА ТЕЗАТА МИ,ЧЕ МРАЗЕЩИТЕ И ПЛЮЕЩИ СРЕЩУ РУСИЯ СА ВСЕ ИЛИ С НЕТРАДИЦИОННА СЕКСУАЛНОСТ,ИЛИ КЛЕПОУХИ И ГЪРБУНОСИ МОШЕТА -РАЗБИРАЙ ВСЕ ***!

30

Анонимен

преди 6 години

Няма как хазарските кoпелдаци които бомбардират мирно население с фосфорни бомби да са нормални хора. Това е долнa измеT

29

Анонимен

преди 6 години

Реално САЩ са едно нищо. Просто всеки ако се откаже от долара за сметка да кажем на китайския Юан и всичко приключва. Тогава от яд САЩ ще тръгне на война и руснаците ще ги изтрият от лицето на земята. Това е една обречена държава на която и изтича времето. Не могат да изкарат и 300 години. Моя квартал е на над 600 години само.

28

До гурбетчия от руск

преди 6 години

*** , надявам се че ще пратиш собствен син да воюва и да извоюва територия на "фанатици" и сам ще отидеш. Няма значение,че тебе или него ще гръмнат - важно че се бориш за идея. Или искаш други да умират,кенефочистачо? Апропо,Тръмп не бърза да праща собствен син на смърт също.

27

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЕРУСАЛИМ Е СОБСТВЕНОСТ НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ ИЛИ НА ЕВРЕИТЕ ! ВАЖНОТО ЗА МЕНЕ Е ,ЧЕ ТРЪМП ИСКА ЕРУСАЛИМ ДА Е СОБСТВЕНОСТ НА НОРМАЛНИ ХОРА , А НЕ НА ИСЛЯМСКИ ФАНАТИЦИ ! КОЛКОТО ПО-МАЛКО ТЕРИТОРИИ ПО СВЕТА СА СОБСТВЕНОСТ НА ИСЛЯМСКИТЕ ФАНАТИЦИ , ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ Е ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА !

26

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

А РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ПРИЗНАЕ КРИМ ЗА РУСКИ !

25

Анонимен

преди 6 години

Арабската лига като санкционира САЩ после САЩ ще си го преместят в другия.

24

българина

преди 6 години

Аз съм за санкции срещу са, това което ни причиниха с турски поток, да ни хвърлят в ръцете на турция е историческа грешка с териториални бъдещи последици за България.

23

Хюго Бос До 11

преди 6 години

Ами чудесно- съвсем ще се върнат с каменната ера и на камилите, щото надали имат мозък да измислят видоки технологии, лекарства и т.н. Тъкмо цените ще паднат на стоките- по- мслко търсене, повече предлагане..:)

22

До 20

преди 6 години

И след ъова идва ред на твоята тиква. Но те врче са го направили като те чета