73

Китай-N1

преди 6 години

Ерусалим е еврейски!!!Китай вече е номер 1 по БВП Китай е лидер по пройзводство на коли,електроника,пройзводство на стомана,добив на въглища,население 1,410млр.,китайският военен бюджет е втори за сега след този на Сащ,Китай е ядрена сила,космическа и е с най-многобройната армия в света,Китай има икономически ръст между 8-12 процента годишно,Китай инвестира ударно в наука,медицина и образование Юана скоро ще е резервна валута!Велик Израел е в ход!!!Това е новият световен ред КИТАЙ!!!

72

Do popa ot razgrad

преди 6 години

A ti kato si umen i si chast ot prosperirashta demokratichna darjava na chelo Boyko budata , mnogo li si prosperiral iskam da znam 😁😁

71

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

А ЕРДОГАН И ПУТИН КОЙ ДА ГИ РАЗУБЕДИ ДА СПРАТ ДА ИЗМЪЧВАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ ?! ПУТИН ПЪК ОСВЕН СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД ИЗМЪЧВА И НАРОДИТЕ НА СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ !

70

popa ot razgrad

преди 6 години

ако тези палестинци имаха малко мозък, щяха да разберат, че за тях е много по-изгодно да бъдат част от една просперираща демократична държава, отколкото да тънат в нищетата на собствената си независимост...

69

Анонимен

преди 6 години

До 79То и държава Северна Корея НЯМА. Такаче прасето да говори за държави е смешно . Покажи ми къде през историята е имало СК ? Северна Корея е отцепен с война район от Корея. Както на всякъде където е имало комунисти.

68

Тинев

преди 6 години

И пак - и пак - и пак ........Има ли мир на земята е зле за САЩ. На американците им дай да убиват, колят, мародерстват. Заради това живеят.Мир: *** дума за американците!

67

Анонимен

преди 6 години

93Не се излагай :))) Кой да спре петрола на САЩ ти ли с твоята лада или бедните камилари ? САЩ ползва 50% от световния петрол. Второ САЩ разполагат с петрол за 100 години напред в собствената си държава. Ученичка вземи се образовай малко преди да се излагаш. Трето САЩ застават отново зад християнски свят. Такаче мен бе ме итересува какво мислят от другата страна.

66

анонимен

преди 6 години

с приказки няма да стане спрете петрола за сащ санкции до дупка спрете дакупувате орьжие

65

Анонимен

преди 6 години

Интересно как Ердоган ще разубеди Тръмп. Той защо не иска Кюрдска държава . Палестина и повечето мюсюлмани са терористи .

64

Еврей

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААПий си хапчетата редовно бе )))))))

63

Еврей

преди 6 години

В близко бъдеще исламът ще бъде забранен работим нат този въпрос все по усилено

62

Анонимен

преди 6 години

Нонсенс след нонсенс следват в безумно темпо.Последният:ПентаЛгонът обвини руските ВКС, че допускат опасно сближаване със самолети на ВВС на Пиндостан в Сирия, след като навлизат в "пиндостанското въздушно пространство" в долината на река Ефрат.

61

Еврей

преди 6 години

Ама как така бе хора ерусалим е еврейски град основан е от евреи името му е еврейско живеят там и са живеели евреи палестинците са измислен народ това са обикновенни араби който са емигрирали по нашите земи то това си е същото сега ромското население да каже че столипиново и част от софйя стават негова столица и те си правят държава е къдее справедливоста във тази ситуация!!?

60

Анонимен

преди 6 години

"До Анонимен 68Ти какво чакаш правата линия на партията ли чети и мисли иначе излиза, че си от ония %-ти." А ти си от онези проценти, които не умеят да се изразяват писмено.

59

Анонимен

преди 6 години

Кой да обясни? В медиите, на които разчитаме, се подвизават същите самозванци. Вчера например в този сайт имаше новина за КОНГО , така пишеше в заглавието. В първия ред пишеше за ДРУГА държава: Демократична република Конго. Между другото, това е НАЙ-богата на природни ресурси страна в света. Сега оттам зависи производството на батерии за електромобили.....Така че - четете от повече източници, и не само заглавията. Зад сражения и убити далеч от нас стои нашето ежедневие в близко бъдеще

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Ти какво чакаш правата линия на партията ли чети и мисли иначе излиза, че си от ония %-ти.

57

Анонимен

преди 6 години

Някой най-накрая ще ни обясни ли какво става по света?Защо се обърка?И кой командва?Или само ще ни промиват мозъците с неща,които не разбираме?

56

sid

преди 6 години

Америка си сложи за президент един празноглав бърборко,който си няма представа от политика,още по малко от световна.Жалко,че целия свят ще пострада от простотията на един изкуфял бизнесмен.Америка,трябва да се е усетила най-после.Все пак има и умни хора в тази държава.Да свалят от власт този изрусен *** и да го оставят да води някое комедийно шоу в някоя малка телевизия.

55

ВАНКО

преди 6 години

ТОЯ ,ЗАЩО СЕ ПРАВИ НА ГОСПОДАР НА ПЛАНЕТАТА. НАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ОТ КОГО СЕ УПРАВЛЯВА ВСЕКИ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ. КАЗВА СЕ МИЛИТАРИЗЪМ И Е ЗА ПРОДАВАНЕ НА ЧУДОВИЩНИ ОРЪЖИЯ ЗА ИЗБИВАНЕ НА МИРНИ ХОРА И ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ,КАКВОТО САЩ ПРАВЯТ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ НАЗАД. НАШИТЕ *** МУ КАЗВАТ ИЗНОС НА АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ.

54

Анонимен

преди 6 години

Добре де помачорите що не си намерят някое село и да го обявят за свещено.Да си преместят джамията и камъка там и готово.Що ги правят тези панаири.