61

Аман

преди 6 години

Каквото и да кажете, сте лъжци и мафиотски продажници. Обяснете на хората защо им взимате по 40-50 лева за премахването на кърлеж. Мерзавци, всичко ще ви се върне тъпкано.

60

куката

преди 6 години

На този на физиономията му пише с големи букви "АЗ СЪМ МАФИОТ С БЯЛА ЯКИЧКА". Седя дълбоко в сянка години във мин. фин. и сега изведнъж изплува, разбира след като се увери, че достатъчно добре е обучил племеника си в далаверите! Това е приемственост.

59

КАК СПИТЕ И ДИОТИ?

преди 6 години

ТИЯ *** ДЕ БИЛИ ОТ ПОРЕДНОТО ПРЕСТЪПНО БОКОВО ПРАВИТЕЛСТВО/ПОСЛЕ ИВО ХРИСТОВ НЕ БИЛ ПРАВ/, КОГАТО НАРОДЪТ И СВЕСТНИТЕ ЛЕКАРИ ПРОТЕСТИРАТ ЗА ПРАВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, НА КАЧЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ И КАЧЕСТВЕНИ ЛЕКАРСТВА - ТОВА БИЛО ОБСЛУЖВАНЕ НА НЕЧИЙ КОРПОРАТИВЕН ИНТЕРЕС. А КОГАТО ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ АНАНИЕВ, ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА МАФИЯТА В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ И ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ- ТОЙ ЧИСТ КАТО СЪЛЗА.ОТВРАТИТЕЛНА МУТРА, ДОСУЩ КАТО ПРОФЕСИОНАЛНАТА МУТРА И НАЙ-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ В ДЪРЖАВАТА БОКО БОРИСОВ

58

Анонимен

преди 6 години

Фактът,че бюджетар е назначен за здравен министър,показва приоритетите на властта.Не им е важно здравето, а скубането на кинти.

57

Анонимен

преди 6 години

Eх, Кириле, Кириле .... защо не си стоя в Миннистерството на финансите ?!?

56

Анонимен

преди 6 години

Нито здравната каса ни е на ниво, нито здравния министър, от което страдат пациентите и като цяло българите.

55

Анонимен

преди 6 години

Историята с този *** показва, че властта на ГЕРБ няма нито приоритети, нито кадри.

54

Анонимен

преди 6 години

Такива "бюджетари" скоро няма да има от кого в събират данъците

53

Анонимен

преди 6 години

ТОЯ МУТРОМИНИСТЪР МОЖЕ И ДА Е ПРАВ АМА ЕДВА ЛИ

52

Анонимен

преди 6 години

Десетките милиона, които например ПОТЪНАХА в НДК, сега се оптиват да ги вземат от здравето на ОЦЕЛЕЛИТЕ българи

51

Анонимен

преди 6 години

Герберасткия крадлив номенклатурчик, сменил сто партии, така и не се наяде. Вече мирише на пръст, ама иска още да ла-па.

50

анонимен

преди 6 години

За първи път имаме свестен и много добър президент, който мисли за хората в България.За разлика от смешника Росен Плевнелиев, който за малко да обяви война на Русия.ГЕРБ-ерската и фармацевтичната мафия яко ги тресе параноята, да не излезнат далаверите им с лекарства и ваксини.Успех на Румен Радев!

49

Анонимен

преди 6 години

Смешен президент си имаме - хабер си няма от лекарства и лекарствена политика, но има мнение по тях. Важното е да вреди на тези които му секнаха схемата със самолетите. *** манталитет! Ниска топка! Котешки таклаци! Безплодните усилия на суетата!

48

лошо

преди 6 години

Президента явно изпълнява политическа поръчка по дестабилизиране на страната. Москва вече не може да издържа като ни гледа така.

47

:)

преди 6 години

Човек може да умре и без да е ставал опитно мишле за някои които са алчни за хонорара.

46

Ала_Бала

преди 6 години

Вежди Рашидов като се разболя, защо се лекува в Германия. Пожелавам на Бойко и Цветанов да си опитат нещо накъде!

45

Ala-Bala

преди 6 години

Корпоративните интереси, май са другаде. Когато лекарствата ги няма по ЗК, някой доктор ти написва на едно листче и те праща до някоя сбутана аптека зад ъгъла. След като мине месеца доктора минава да си вземе комисионната, дали не се отчита и в някоя партийна каса... или комисионните ги даряват направо от аптеката не се знае.

44

:)

преди 6 години

Ако търсите лекарства от президента, значи много сте загазили!

43

Анонимен

преди 6 години

Др. Нинова пак е спуснала *** опорна точка . Имам чувството , че тези хора от Позитано 20 са се смахнали и не знаят какво правят .

42

анонимен

преди 6 години

Докато болниците са търговски дружества и АД-та и се гони печалба, така става.Медицината е търговия, лекарите са търговци, здравето е стока.Нали искахте капитализъм и демокрация и скачахте по площадите?Сега недейте да ревете!