39

Аз

преди 5 години

Масово не се и отбелязва, че електронните фишове са платени в срок. Аз съм един от засегнатите.

38

чудо голямо

преди 6 години

Не си ли платиш,нямаш право да караш!Ако те хванат-10 год без книжка!Ако пак те хванат-10 год затвор!

37

Анонимен

преди 6 години

При 3 неплатени фиша - отнемане на книжката до живот без право на възстановяване.При повече от три неплатени фиша в продължение на поне 6 месеца - 1 година затвор ЕФЕКТИВНО.И ще видите как някакси хазната ще се напълни до ръба за отрицателно време, а нарушителите ще станат душици. Но както шведите, така и плебеите с по 30 нарушения месечно са хелекторат на ГРОБ, така че спокойно, няма да се случи.

36

АМАН от терорiсти

преди 6 години

Фишовете са НЕЗАКОННИ.Арест за престъпниците от КАТ и МВР .Ползващи тежко терористична НЕЗАКОННА ТЕХНИКА>.Отнемете книжките на всички от КАТ писали НЕЗАКОННИ АКТОВЕ ..НАпомнят че над 1 000 000 000 живи лева кървави се ограбват от народа за издръжка на МВР.Терористи на власт ограбващи десетки милиарди от народа ползват МВР И КАТ За НАГЛО ПРестъпни АКЦИИ

35

Сульо Пулев

преди 6 години

Да се разпусне КАТ,а аз ще късам квитанциите в полза на кмета-мераклия за шериф

34

Наблюдател

преди 6 години

А колко лесно е да им се отнемат и продадат колите, апартаментите или каквото имат там? Ама държавните служители и ченгетата ги мързи..

33

въпрос

преди 6 години

Кой измисли задължителни фаровете в светъл и ясен ден?До краят на живота си ще гласувам против партията която е била на власт когато е бил приет този закон!

32

Анонимен

преди 6 години

Не можеш да минеш граница, да видиш как ще има събираемост на момента с пос терминал плащаш и хубава почивка ти желаят.

31

Анонимен

преди 6 години

Полицията не се справя и се пълнят джобовете на съдя изпълнители??? Абсурд??? По света пращат писма, глобата расте. Има държави, където парите директно се взимат от заплата ти и морално те притискат, като информират работодателя ти. Защо трябва съдят изпълнител да прави запори, да се занимава НАП???

30

Ivaylo

преди 6 години

Значи можеш за няколкостотин лева да си регистрираш онлайн бизнес и да приемаш успешно плащания от цял свят...а цяла една държава не може и най-вероятно инвестицията е доста по-голяма.

29

Шаран-БГ

преди 6 години

За държавата няма не може !! НЕ ИСКА !! И най-точно - НЕ ИСКАТ нейните оядени чиновници! Търсил съм наказателно постановление издадено преди много месеци, за да платя наложената глоба.....Опасявах се в последния момент преди напускането на страната, на границата, да не ме сгащят с "Върви плащай !. А работата ми бе свързана със срокове и точни часове. Намериха го забутано от "съвестен"чиновник в някакво чекмедже ! Всичко е организирано, за да правят човека на маймунa.....

28

Ivaylo

преди 6 години

Аз си платих стари фишове за превишена скорост, които ми бяха връчени при рутинна проверка на стойност близо 400 лв ( ОНЛАЙН ) Така стана че, системата не е отразила плащането в 14 дневен срок заради отстъпката...не само изобщо не го е отразила, парите са преведени в системата фишовете стоят като неплатени.Сега трябва да обикалям по банки и не знам си къде......пълен булшит!

27

Гошко

преди 6 години

Тези са абсолютно безполезна пасмина. За нищо не стават нищо не правят за капак не си вършат дори елементарната работа на бюро по офиси и канцеларии. Имам фиш за 20лв. за невключени фарове издаден на 8.04.2017 и платен на 9.4.2017 по банков път. В тяхната система към момента все още стои неплатен. Можете да сте сигурни че не съм единствен и е напълно възможно да се окаже че не са 30х.неплатени а 3х. неплатени. Оказва че контролния орган не може да си намери *** камо ли неплатените фишове.

26

И.Б.

преди 6 години

Принудителното събиране на глоби трябва да се оптимизира с най-различни мерки.Предложението с частните съдебни изпълнители е доста добро. Така ще постъпят парички в хазната за коледни подаръци на пенсионери и самотни майки.

25

Елементарно е

преди 6 години

Тези отгоре в НС не искат да се плащат актовет ,щото досега да са решили този казус -ще плащат или без кола ще остане (колата на търг и глобата се прибира,а останалите пари му се предават )

24

Анонимен

преди 6 години

Работа на държавата е да събира глобите. Некадърно управление и глобите не може да си събере!

23

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До шофьор,Въпрос е какъв ще размера на глобата, но по-актуален е до събираемостта. Те могат да си налагат и хиляди левове глоби, но като не могат да ги съберат...!?

22

Бай Иван

преди 6 години

Защо тяхните хора не ги пипат, защо гражданската отговорност не е персонала,събуди се народе

21

...

преди 6 години

Не могат да си съберат рекетите, колко тъжно... направо ще се разплача...

20

шофьор

преди 6 години

Сложете лихва върху глобата и бързо , бързо ще започнат да ги плащат !