44

Анонимен

преди 6 години

Баш си пише, че са ги иззели койните.Къде са сега е друг въпрос.selec.org/p667/29+May+2017

43

До 42...

преди 6 години

В случая баничаря има 5млрд. лева, по вероятно да са му го лапнали до тестисите... Ако си направи рестор на портфейла и със ключ който със сигурност има, става най-богатия българин.

42

Ясно

преди 6 години

Бандата е прехвърлила 100 000 биткойна където трябва и сега са на свобода по дискотеки. Биткойни не можели да конфискуват/пълна простотия/ . Фбр как конфискува ? Значи те взели биткойните като подкуп ама държавата не можела да конфискува.......

41

До 42

преди 6 години

Ако си хванал баничаря здраво за тестисите ще ти даде ключа за баничарницата. Много е просто.

40

Анонимен

преди 6 години

Е чак хакер и вирус е малко пресилено, просто някой недоволен сисадмин си е продал паролата на сървъра и до там... А биткойните без прайвъткий не знам какво ще ги правят, все едно гладно ромче да гледа топли банички през витрината на магазина. Ама важното е новина да имаме и да се пишат глупости.

39

Хейтър Тролев

преди 6 години

Докато се чудехме какво ще правим като свърши хартията за печатане на долари и -Хоп! съчиниха криптомонети -

38

не вярвам

преди 6 години

Не вярвам че наш,та прокуратура казва истината. Според мен, просто са откраднали тези биткойни и сега замазват. Така ни се пада...гласуваме за крадци, нормално е да ни крадат.Всеки народ сам кове съдбата си......

37

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който знае английски може сам да прочете публикацията в SELEC и да види, че грешка в превода НЯМА. Може би неяснота в публикацията, но не и грешка в превода.

36

Дупчо от Дупница

преди 6 години

До хахаххами некадърният "журналист" сигур е превеждал с Гугъля?:))

35

Анонимен

преди 6 години

Пращайте запитване ''Къде са парите?'' до Европейската Комисия и до различни комисари, Европарламента и някои депутати там, до Интерпол, до ФБР, ЦРУ, до службите на страните от SELEC, самите тях и включително до Репортери без граница, защото от вчера в много бг сайтове и ТВ информацията и оригиналните съобщения по случая с изчезналите пари се цензурират.

34

Анонимен

преди 6 години

Мълчанието на БСП, разните му СДС-та, Костов, Дай България и други ''опозиционери'' говори, че всички са в кюпа!

33

Анонимен

преди 6 години

ДС продължава да кадрува. ДПС е бастионът на ДС. ДАНС е ДС. Двата враждуващи лагера в ДС са прокоповчани от една страна и пеевчани от друга.

32

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата е откраднала парите задно със ИТ-та от Държавна сигурност..Имам един познат който преди 1г. се Пенсионира в Държавна Сигурност.. Завършил е инженер Телекомуникации .. И е работил в новата Държавна Сигурност подслушване.. Миналия месец купи на сина си Апартамент за 100хил. евро в София..

31

Келеш

преди 6 години

Никога няма да разберем истината, става дума за колосално количество пари, побиращи се на една флашка в задния ви джоб. С толкова много пари можеш да купиш и продадеш съдебната система....

30

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 28,Преди да напишеш подобна глупост, прочети цялата статия. Понякога вестниците си позволяват леки спекулации, за да бъдат по-четени. Ама вие искате Борисов да ви е виновен и това е!!

29

Спецпрокуратурата

преди 6 години

Начи такоз нещо няма, да знайте. Всичко е грешка в превода- не било компютри, а компоти и не били за Япония, а за Германия, и не са били изнесени, а са били върнати.Направих ли ви на балъци? Айде тогава да забравим за милиардите. То всъщност не са милиарди, а милиметри, капачките на бурканите не отговаряли на немските стандарти.

28

има-няма-има-няма

преди 6 години

Тея съвсем се омазаха в обясненията. вчера ни говориха,че нямало никакви биткойни, а днес с това обяснение имате признание за 213 000 биткойна, събрани от престъпна дейност.иткойни има-нали признават,че с тях са плащани подкупите, и тези биткойни са 213 000. Самия факт,че престъпната група я пуснаха толкова бърдзо от асета, пи тая грандиона измамническа скхема говори,че биткойни в несмете размер има, и вече са добре разпределени сред лица с власт.

27

Анонимен

преди 6 години

Бойко и Пеевски вече са разпределили печалбата към офшорките си, Гешев също е намазал срещу мълчанието си. Нима си въобразявахте, че ще налеят 6 милиарда непроследима валута в държавната хазна? Хахахахха, наивници.

26

Анонимен

преди 6 години

Всички медии услужливо мълчат, или тиражират глупости като тези горе.КЪДЕ СА ПАРИТЕ???

25

хахахх

преди 6 години

Медиите искат да ме убедят, че прокуратура и правителство са намерили 3 милиарда в криптовалута (практически непроследима) и не са ги откраднали :) Кой може да повярва на подобна глупост?????????