39

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААТака е, турците са много *** народ, но за сметка на това нямат никаква култура и нищо не са дали на света освен убийства, изнасилвания и кражби. Щом човек не може да осмисли живота си , по-добре наистина да умре , глупав, млад и здрав.

38

Истина

преди 6 години

Подкрепям го напълно! Е , този път е прав за Тронпи

37

до ха ха ха ха

преди 6 години

Красиви думи ама по-добре страхлив но жив отколкото мъртъв и умрял.Защото светът се променя.Днес си на дъното -беден и без значение.Утре може да си на върхът.Всичко е възможно.Обаче ако си умрял какво можеш да сториш?

36

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ СЪГЛАСЯВАМ С КИМ-ПРАСЕТО ,ЧЕ ТРЪМП ГРЕШИ В ПОЛИТИКАТА СИ ЗА ЕРУСАЛЕМ.

35

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА - Смехът е здраве , но понякога се и мре .

34

Анонимен

преди 6 години

До сега мразех само външната политика на САЩ но сега намразих и самото САЩ защото и там са 80% де би л и.

33

Виж ти

преди 6 години

До 33Ако под демокрация разбираме това което САЩ прави по света, а под диктатура разбираме това което Кадафи, или Садам правеха в страните си, то определено диктаторите са за предпочитане.А когато разглеждаш ИДИЛ като алтернатива на САЩ, ти пропускаш нещо много важно - ИДИЛ на практика бяха създадени от САЩ, така, че те не са им алтернатива а придатък към демокрацията им.Алтернатива на САЩ е самоуправляващи се държави и силно ООН. И само тази алтернатива носи бъдеще на човечеството.

32

До 35

преди 6 години

Ей, по по полека бейби. Как ще стане това ? Ким не е безмозъчен като американците.

31

Анонимен

преди 6 години

Евала на тоя пич! Политик на годината. Един превантивен ядрен удар в Йелоустоун и на земята ще се възцари мир и благоденствие.

30

анонимен

преди 6 години

Прекалено много станаха провалените държави по света заради политиката на САЩ, Франция и Англия.

29

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 32Много тъпо изказване на малкото човече с ракета на гърба . Тръмп може за няколко минути да унищожи Северна Корея .

28

анонимен

преди 6 години

Путин каза нещо подобно на западните политици, макар и по друг повод и преди няколко години:"Вие осъзнавате ли какво направихте?".

27

анонимен

преди 6 години

Кое е по-малкта злина?Да управляват диктатори или да има хаос, убийци и главорези като тия от ИДИЛ и Ал Кайда?

26

анонимен

преди 6 години

До Виж ти 31Много точно изказване, но тоя път никой няма намерение да плаща сметката заради американците.Каквото са надробили янките, да си го сърбат, най-накрая трябва да си платят за хилядите жертви от тяхната политика по цялия свят, между които много деца и жени.

25

Виж ти

преди 6 години

Много точно изказване на корейския дипломат. В света и особено в Европа, има политици които все още не искат и не могат да признаят очевидната истина - САЩ от десетилетие на сам се опитват да потопят цял свят в хаос палейки конфликти наред. А причината е също толкова очевидна - 50 години инвестиции само във военната промишленост и безконтролно печатане на долари. Целта - постигане на световно господство не бе осъществена. Сега идва ред да се плати сметката.САЩ, обаче са свикнали другите да плащ

24

шматка

преди 6 години

ХехеПраво куме в очите.В епизод 436 Дончо пак ще плаши с унищожение

23

браво

преди 6 години

Прави са от Северна Корея,те са по смели от васалите на САЩ който отвъртват и не казват истината.

22

анонимен

преди 6 години

Кадафи защо не го осъдиха в Хага, ами го убиха като куче, заедно с цялото му семейство?Щяха да лъснат мръсните далавери и гадни игрички на много западни политици, нали?Това ли е прехвалената западна демокрация?

21

анонимен

преди 6 години

Кадафи излезна глупав арабин, подписа договори за търговия с нефт с французи и англичани, като си помисли, че това му гарантира власт, докато е жив.Той не знаеше колко лицемерни са западняците, затова плати с живота си.Освен това избиха цялото му семейство.Западна демокрация е това!!!

20

анонимен

преди 6 години

Сесерна Корея(КНДР) няма как да бъде изпарена, защото е много близо до Китай и Русия, а те няма да допуснат това-ядрена война до границите си .Никой не иска ядрена война до границите си.Освен това, войната ще засегне директно и съюзниците на САЩ-Япония и Южна Корея.Така че...............спрете да фантазирате повече.