235

Анонимен

преди 6 години

Нека отново го преизберат - той се ползва с обичта и доверието на народа на Русия и на много хора извън Русия. Умен, владеещ се, надарен с изключителна работоспособност, с много още положителни качества, той ще бъде полезен на страната си. Само той и Симогат да озаптят оглупелия грандоман с червеникавата физиономия, специалиста поконкурси по красота и по хазарт. Западът трябва да му стиска палци, защото следващият може да се окаже по-малко търпелив и войнствен! Да е жив и здрав В.В.Путин!

234

Иван

преди 6 години

Не сте прави ,да кандидатира се ,но няма да си изкара мандата,а само до началото на 2019.

233

Анонимен

преди 6 години

западът е вонящ обор начело със краварите/кравите са по добри от краварите си/.затова този обор трябва да бъде изчистен защото вонии разнася зарази .заразата е обхванала всички лековерни демонократи които лека полека дегенерират и губят човешкия си лик

232

До Жоро

преди 6 години

Не могат да простят на Путин, че изпрати възпитани зелени човечета, точно когато в Черно море влизаха корабите с хладилниците, печките, мебелите и прочие достижения на американската индустрия за бита, за коконите на морските им офицери, които щяха да заемат Севастопол! И тези кораби се върнаха обратно към Новия свят! Такъв позорянките не бяха патили от Виетнамската война!А кримчаните избегнаха кръвопролитията на Донецка и Луганска област.Скоро ще бъде завършен Кримският мост!Край на лишенията!

231

Анонимен

преди 6 години

Момиче, като сте превеждали от DW защо решихте, че Ксения трябва да се транслитерира на "Ксеня"? Никога не сте срещали такова име? А тя си прилича с Ким Кардашян, колкото Кардашян с Марая Кери! Един DW-хомо трудно прави разлика между жените. Най-малката разлика е, че Собчак е интелигентна и образована и не си избелва изходното отвърстие!

230

Жоро

преди 6 години

До анонимен 217-ти Какво каза,путин спасил Крим?Според мене ги затри,направо им е.. МАЙ....

229

Още може

преди 6 години

Генерал Франко управлява 40 години, а Чай Кай Ши даже повече.

228

жоро

преди 6 години

До Анонимен 228 Що ти слагат минуси бре.Какво неточно каза?

227

жоро

преди 6 години

До За 235 Само се моля да го преизберат.Само той ще довърши тази ***.

226

Стига заблуди!

преди 6 години

Какъв опонент на Путин е Навални, бе хора? Това е руският еквивалент на българската карикатура Радан Кънев. Колкото Кънев е опонент на Бойко и БСП, толкова и това невзрачно недоразумение е опонент на Путин.

225

Анонимен

преди 6 години

Клинтънови и Бушови четвърт век начел на САЩ. Това успех ли е?

224

м..да

преди 6 години

Путин извади Русия от блатото-факт. Над 85% от руснаците го поддържат-факт. Тогава -не е за чудене ,че ще се кандидатира и съвсем закономерно -ще спечели

223

За 235

преди 6 години

Мумията ще бъде изхвърлена после ще варосат погребалната камера да е готова за жужиту И два месеца след като го пъхнат вътре ще се осетят колко ги е прекарал и ще го изхвърлят както направиха със Сталин

222

Анонимен

преди 6 години

Джуджо се гласи да ляга до Ленин, затова не махат мавзолея с мумията на Ленин.

221

Rrr

преди 6 години

До Анонимен 226Д е б и л

220

Rrr

преди 6 години

До МОЛОДЦиТвое какое дело? Жуй сопли!

219

Анонимен

преди 6 години

Фашиста путин разказа играта на руснаците

218

Kr

преди 6 години

Путин е президентът на Русия.И той е обичан в Русия.Путин не се интересува как изглежда в очите на България.

217

МОЛОДЦИ

преди 6 години

вече му е гарантирано място в мавзолея до болшевишкото божество Ленин

216

Kr

преди 6 години

Путин несъмнено е направил много добро за Русия.Стандартът на живот се е повишил. Продължителността на живота е нараснала. Доходите на гражданите са се увеличили. Спадът на населението бях спря. Армията се засили.Кримът беше върнат.Браво Путин!