6

Анонимен

преди 6 години

Само когато човек има жизнен опит, би могъл да влезе в положението на отсрещния. Човек, който е расъл като цвете в саксия, трудно се справя с неминуемите конфликти и конкуренция в ежедневието. Синдромът на отличника е един от примерите. Ясна и постоянна йерархия сега практички няма. Никой не е авторитет по презумпция. Авторитет се изгражда, поддържа, но и губи, руши се. Ако имате авторитет, хората ще си мерят думите спрямо вас. В личен план също. Не само във ваше присъствие.

5

Анонимен

преди 6 години

Е то толкова анималистични могат да бъдат само Лъвовете, а те го изкараха Дева в началото. Никак не се връзваше. Той е и с Марс в Скорпион, което го прави още по - секси.

4

Професор Тюхчеф

преди 6 години

"Там не"- това нивгии

3

Анонимен

преди 6 години

А може и това да е целта. Човек, ако не се нарани, няма да пусне кръв и да се осъзнае като преходен. Трябва да е благодарен, че му се казва истината, а не му гледат сеира и как се излага и/ли пропада.Злоба, жестокост, склонност към лентяство, към лигавене, към използвачество, врънкане, самоокайване....всичко, както е заложено, така и може да се държи в приемливи и за индивида, и за обкръжението му граници

2

Абе тоя

преди 6 години

Джейсън Стейтъм го пишеха роден 1972, а се оказа 1967 и друга зодия??

1

Анонимен

преди 6 години

S TOQ NA SNIMKATA NEBIVA DA SE EBAVATE.